Sevişme

Sevişme

Son dakika sevişme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sevişme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sevişme haber sayfamızda...

Sevişme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.249 sevişme haberi bulunmuştur.
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi'
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi' Yeşilçam'a damga vuran Türkan Şoray, başrolde Kadir İnanır'ın yer aldığı ve Müjde Ar'a şöhreti getiren 'Ah Güzel İstanbul'u neden reddettiğini anlatırken, eski eşi Cihan Ünal'la kamera karşısına geçtiği 'Mine' filmine dair itiraflarıyla adından söz ettirdi. Usta sanatçı, kamuoyunda 'Türkan Şoray Kanunları' olarak bilinen meşhur kuralların nasıl başladığını ve bittiğini de paylaştı.
26.03.2024 Cadde
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım'
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım' 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Cadde
Büşra Pekin'den 'Norm Ender'le aşk' açıklaması!
Büşra Pekin'den 'Norm Ender'le aşk' açıklaması! Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekanda otururken görüntülendi. Son olarak adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin, iddialara son noktayı koydu.
7.03.2024 Cadde
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
Büşra Pekin'den 'Norm Ender'le aşk' iddialarına yanıt
Büşra Pekin'den 'Norm Ender'le aşk' iddialarına yanıt Büşra Pekin ile Norm Ender'in yeni bir aşka yelken açtığı, beraberliklerini geçtiğimiz günlerde bir mekânda gözler önüne serdikleri ileri sürülmüştü. Söz konusu iddiayla ilgili Pekin cephesinden yanıt geldi.
23.01.2024 Cadde
Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım!
Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım! Hasan Can Kaya, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı Yurt içi ve yurt dışı gösterilerinde kapalı gişe yapan Hasan Can Kaya, “Gösterilerinizdeki başarı sinema salonlarına yansıdı mı?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
15.01.2024 Cadde
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik aracı! 'Kaçmıyorum ben ya'
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik aracı! 'Kaçmıyorum ben ya' 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Lüks aracına binen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Yanımda da kimse yok" diyerek göndermede bulundu.
26.11.2023 Cadde
'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor?
'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor? Büşra Pekin ile Hasan Can Kaya birlikte başrolü paylaştıkları 'Çok Aşk' filmine dair verdikleri bir röportajda, "Cesur sahnelerimizde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" demeleriyle adlarından söz ettirmişti. İkilinin aşk yaşadığı iddiası, sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü oyunculardan Pekin, aşk söylentileriyle ilgili açıklama yaptı. ' İstanbul İçin Son Çağrı' filminin galasına katılan Kaya da konuyla ilgili konuştu.
23.11.2023 Cadde
Hasan Can Kaya ünlülere sert çıktı: Bu yalancılıktan tiksiniyorum!
Hasan Can Kaya ünlülere sert çıktı: Bu yalancılıktan tiksiniyorum! 'Konuşanlar' programı ile ününe ün katan ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Ünlü isim programda samimi açıklamalarda bulundu.
2.11.2023 Cadde
'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'den açıklama geldi
'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'den açıklama geldi Hasan Can Kaya'nın Büşra Pekin ile başrolü paylaştığı ve senaryosunu yazdığı 'Çok Aşk' filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Daha önce filme dair kullandıkları "Cesur sahnelerimizde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" ifadeleriyle çok konuşulan Pekin ile Kaya, bu sözlere açıklık getirdi.
26.10.2023 Cadde
Prens Harry eşi Meghan Markle'ın cesur sahneleri hakkında konuştu: Hata yaptım!
Prens Harry eşi Meghan Markle'ın cesur sahneleri hakkında konuştu: Hata yaptım! Kraliyet Ailesi ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Prens Harry ile Meghan Markle, özel hayatlarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Gündemden düşmeyen çiftten Prens Harry eşinin bir döneme damga vuran cinsel içerikli sahnelerine dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
29.09.2023 Cadde
Zamansız zarafet: Catherine Deneuve
Zamansız zarafet: Catherine Deneuve Fransız sinemasının yıldızı Catherine Deneuve yıllardır zarafetin, güzelliğin, başarının sembolü. Bu yıl Cannes Film Festivali’nin afişinde fotoğrafı yer alınca cesareti ve sınırları zorlaması tekrar gündeme geldi.
23.04.2023 Kültür Sanat
Burcu Özberk: Murat Boz çok tatlı ve naif bir kişiliği var!
Burcu Özberk: Murat Boz çok tatlı ve naif bir kişiliği var! Son olarak final yapan 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide İlhan Şen ile başrol oynayan Burcu Özberk, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Yeni projesindeki rol arkadaşı Murat Boz'a övgüler yağdıran güzel oyuncu, son zamanlarda sosyal medyanın gündeminde yer alan dijital platformlardaki iddialı sahneler hakkındaki sorulara da yanıt verdi.
24.09.2022 Cadde
Zeynep Tunuslu: Biliyorsunuz, aşk herkese lazım
Zeynep Tunuslu: Biliyorsunuz, aşk herkese lazım Bir dönem merhum müzisyen Uzay Heparı ile evli olan Zeynep Tunuslu, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü isim, aşk hayatı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
31.05.2022 Cadde
Alicia Vikander: O sahnede kendimi korumasız hissettim
Alicia Vikander: O sahnede kendimi korumasız hissettim Rol aldığı Danish Girl (Danimarkalı Kız) adlı filmle 2016 yılında en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar kazanan İsveçli aktris Alicia Vikander, ismini vermeden rol aldığı bir filmdeki sevişme sahnesi hakkında konuştu.
8.04.2022 Cadde
Sansürün belgeli tarihi
Sansürün belgeli tarihi Doç. Dr. Ali Karadoğan ve Prof. Dr. Semire Ruken Öztürk’ün iki yıl süren çalışmasıyla ortaya çıkan üç ciltlik “Türkiye'de Sinema Sansürünün Tarihi”, 1988’e kadar sinemamızda uygulanmış sansür gerekçelerini detaylıca ortaya koyuyor.
5.04.2022 Kültür Sanat
Gaga şıklığı!
Gaga şıklığı! Lady Gaga, önceki gün ‘Jimmy Kimmel Live!’ şovun çıkışında objektiflere takıldı.
26.01.2022 Cadde
Nilperi Şahinkaya: Evliliğe inancım yok
Nilperi Şahinkaya: Evliliğe inancım yok Heykeltıraş Emre Yusufi ile aşk yaşayan oyuncu Nilperi Şahinkaya, YouTube’daki ‘Buralarda Neler Dönüyor’ programında yöneltilen sorulara dikkat çeken cevaplar verdi.
5.08.2022 Cadde
Ozan Akbaba kimdir kaç yaşında? Ozan Akbaba film ve dizileri
Ozan Akbaba kimdir kaç yaşında? Ozan Akbaba film ve dizileri Ozan Akbaba kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV ekranında ve sinemada hayat verdiği karakterler ile adından söz ettiren Ozan Akbaba 2005 yılından itibaren sinema dizi ve tiyatro oyunları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakteri ile hafızalarda yer edinen Ozan Akbaba hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler...
31.12.2021 Cadde
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay Oyunculuk kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Defne Kayalar, “Bir Başkadır”dan sonra dijital platformlarda peş peşe yayına girecek dizilerle gündemde. Kayalar, oynadığı her karakterin kendisine yeni sorgulama alanları açtığını söylüyor.
17.12.2021 Kültür Sanat
Özge Özpirinçci'nin tartışmalı nikah şahidi!
Özge Özpirinçci'nin tartışmalı nikah şahidi! Bebek sahibi olmaya hazırlanan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, yaklaşık bir hafta önce Marmaris’te sade bir nikâh töreniyle evlendi. Oyuncu çiftin nikah şahitleri tartışma konusu oldu.
25.09.2021 Cadde
Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında?
Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında? TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Masumlar Apartmanı yeni sezon ilk bölüm ile ekrana gelecek. Dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından dizinin kadrosuna Melisa Şenolsun dahil olmuştu. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Melisa Şenolsun'un hangi karaktere hayat vereceği belli olacak.
14.09.2021 Cadde
‘Eşim bana karışmaz’
‘Eşim bana karışmaz’ Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın kendi işine hiçbir şekilde müdahale etmediğini söyledi
11.08.2021 Cadde
Nicole Kidman: Kocam bana karışmaz!
Nicole Kidman: Kocam bana karışmaz! Oscar ödüllü aktris Nicole Kidman, 2006 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Keith Urban'ın, rol aldığı sevişme sahnelerine yaklaşımı hakkında ilk kez konuştu.
10.08.2021 Cadde
Sinemanın kanun kaçakları yakalandı
Sinemanın kanun kaçakları yakalandı Milliyet Sanat dergisinin ağustos sayısında Margot Robbie ve Finn Cole’un “Dreamland”  filminin bu ay vizyona girmesi vesilesiyle sinema tarihinin kanun kaçağı suçlu çiftlerini mercek altına alıyor.
4.08.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sevişme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.