Şevval Sam Kimdir

Şevval Sam Kimdir

Türkdeniz Şevval Sam (11 Kasım 1973, İstanbul), Türk oyuncu ve müzisyen. Sanatçı Leman Sam'ın kızıdır. Şevval Sam, 11 Kasım 1973'te İstanbul'da doğdu. Annesi Leman Sam şarkıcı, babası Selim Sam müzisyendir. Kendisinden iki yaş büyük Şehnaz adlı bir ablası vardır. İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu. Sanatçı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı, çeşitli sinema film ve dizilerde rol aldı.

Şevval Sam Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.081 şevval sam kimdir haberi bulunmuştur.
Annesinin uğuruyla sahne aldı
Annesinin uğuruyla sahne aldı Şevval Sam, KKTC’deki Elexus Otel’de sahne aldı.
17.03.2024 Cadde
Şevval Sam sahneye annesinin uğruyla çıktı!
Şevval Sam sahneye annesinin uğruyla çıktı! Şevval Sam, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir otelde konser verdi. Ünlü sanatçının, sahneye annesi Leman Sam'ın 1998 yılında yaptığı ve 'Uğurum' dediği 'İlla' şarkısıyla çıkması dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
YANDAKİ ODA ne zaman başlıyor, oyuncuları kim? Yandaki Oda uyarlama mı? Yandaki Oda dizi oyuncuları ve konusu
YANDAKİ ODA ne zaman başlıyor, oyuncuları kim? Yandaki Oda uyarlama mı? Yandaki Oda dizi oyuncuları ve konusu Yandaki Oda dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu nedeniyle diziseverlerin beklediği yapımlardan. Dizinin ilk tanıtımı yayımlandı. Caner Cindoruk ve Şevval Sam heyecan yarattı. Peki, Yandaki Oda oyuncuları kim, ne zaman başlıyor?
14.02.2024 Bilgi Rehberi
Şevval Sam: Dünyada en korkulacak canlı insanoğlu!
Şevval Sam: Dünyada en korkulacak canlı insanoğlu! Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan Şevval Sam, uzun süre aynı dizide rol aldığı Melisa Doğu'nun doğum günü partisine katıldı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, akrep şeklindeki kolyesiyle dikkat çekti.
14.02.2024 Cadde
‘Hücreler’ ayakta alkışlandı
‘Hücreler’ ayakta alkışlandı Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ’ı aynı sahnede buluşturan ‘Hücrelerin’in galası önceki akşam Maximum Uniq Hall’da gerçekleşti.
31.01.2024 Cadde
İstanbul'da Giresunspor dayanışma gecesi düzenlendi!
İstanbul'da Giresunspor dayanışma gecesi düzenlendi! Giresunspor'a maddi destek sağlamak amacıyla İstanbul'da dayanışma gecesi düzenlendi.
27.01.2024 1.Lig
Şevval Sam: Tektaşları kendim alıyorum!
Şevval Sam: Tektaşları kendim alıyorum! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Parmağındaki tek taşıyla ilgili sorular üzerine Şevval Sam, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
26.01.2024 Cadde
Tek taşını annesi taktı
Tek taşını annesi taktı Şevval Sam, Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi.
26.01.2024 Cadde
Kına Şarkıları 2024 - Kınada Çalmak İçin Yerli Ve Yabancı Müzik Önerileri Listesi
Kına Şarkıları 2024 - Kınada Çalmak İçin Yerli Ve Yabancı Müzik Önerileri Listesi Kına artık düğünün bir adım öncesidir. Bu özel gün de aslında çok fazla duygusal anlar yaşanmaktadır. Gelinin hem ağlayacağı hem de eğlenceli anlar geçireceği karışık bir müzik listesi hazırlamak çok doğru olacaktır. Kınada ne tür müzikler çalmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, 2024 yılına ait kına şarkıları hakkında tavsiyeler.
2.01.2024 Yaşam
Şevval Sam: Atatürk'e minnetim ölene kadar bitmeyecek!
Şevval Sam: Atatürk'e minnetim ölene kadar bitmeyecek! Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, Atatürk tişörtleri ve pankartlara izin verilmemesi nedeniyle geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finaline çıkmama kararı almış ve mücadele ileri bir tarihe ertelenmişti. Şarkıcı Şevval Sam, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.01.2024 Cadde
2024’ü sahnede kutladılar
2024’ü sahnede kutladılar Sanatçılar, 2024’ü Türkiye’nin dört bir yanında ve Yavru Vatan KKTC’de sahnede kutladı.
2.01.2024 Cadde
Leman Sam hastaneye kaldırıldı
Leman Sam hastaneye kaldırıldı Leman Sam, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki konseri sonrası halsizlik şikâyetleriyle hastaneye gitti. Koronavirüs teşhisi konulan Sam, hastanede tedavi altına alındı.
1.01.2024 Cadde
Yılbaşı gecesi el yakıyor!
Yılbaşı gecesi el yakıyor! Yılbaşı gecesi ünlü bir ismi sahnede izlemenin bedeli 6 bin liradan başlarken, isteklere göre bu rakam on binlerce lirayı bulabilecek.
24.12.2023 Cadde
'İlk maçımda 14 gol yedim! Zaten son maçım oldu'
'İlk maçımda 14 gol yedim! Zaten son maçım oldu' Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam'la evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söylemişti. 2020-2022 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisiyle ünlenen Tarık Emir, siyah-beyazlı takımın altyapısında geçirdiği günlerden bahsetti.
21.12.2023 Cadde
Tarık Emir Tekin'e yoğun ilgi
Tarık Emir Tekin'e yoğun ilgi 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Kaya' rolünü canlandıran Tarık (Taro) Emir Tekin, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.
16.12.2023 Cadde
Özel hazırlanıyor
Özel hazırlanıyor Şevval Sam, yılbaşı gecesi için özel hazırlanıyor.
15.12.2023 Cadde
Şevval Sam'ın alışveriş şıklığı
Şevval Sam'ın alışveriş şıklığı Final yapan 'Yasak Elma' dizisinde altı sezon rol aldıktan sonra müzik kariyeriyle ön plandan olan Şevval Sam, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
9.12.2023 Cadde
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım! 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.
5.12.2023 Cadde
Altın Kelebek'te ünlülerin şıklık yarışı!
Altın Kelebek'te ünlülerin şıklık yarışı! Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 49'uncu kez düzenlendi. Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, kırmızı halıda birbirinden şık kıyafetlerle objektiflere poz verirken, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da adlarından söz ettirdiler.
3.12.2023 Cadde
'Babam canımdır, annem de her şeyimdir'
'Babam canımdır, annem de her şeyimdir' Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin, 1993-1999 yılları arasında evli kalmış, 1997'de Tarık (Taro) Emir adında bir oğulları dünyaya gelmişti. Kanal D dizisi 'Sadakatsiz'deki 'Selçuk' karakteriyle şöhreti yakalayan Tarık Emir, babasının kendisiyle ilgili gündem olan anısı hakkında konuştu.
2.12.2023 Cadde
Metin Tekin: 'Sadakatsiz' Selçuk’un babası olduk!
Metin Tekin: 'Sadakatsiz' Selçuk’un babası olduk! Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Cadde
‘Sahnesiz yaşayamam’
‘Sahnesiz yaşayamam’ Şevval Sam, KKTC’deki Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle buluştu.
21.11.2023 Cadde
Cumhuriyet coşkusu her yerde
Cumhuriyet coşkusu her yerde Sanatçılar, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mekanlarda sahne alarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını sevenleriyle kutladı.
31.10.2023 Cadde
Metin Tekin: Oğlumla gurur duyuyorum!
Metin Tekin: Oğlumla gurur duyuyorum! Eski futbolcu Metin Tekin, bir geçtiğimiz gün bir bankanın 'Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı' kapsamında düzenlediği tenis turnuvasına katıldı. Gaztecilerle bir araya gelen Tekin, Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuşarak; gururunu dile getirdi.
12.10.2023 Cadde
Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin'in AVM stili
Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin'in AVM stili Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, 1999 yılında boşandığı eski futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin ile önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
11.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şevval Sam Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.