Seyahat

Seyahat

Son dakika seyahat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seyahat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seyahat haber sayfamızda...

Seyahat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.191 seyahat haberi bulunmuştur.
İsrail Gazze’nin kapısını kapattı
İsrail Gazze’nin kapısını kapattı Refah’ta ‘sınırlı’ operasyona başladığını duyuran İsrail güçleri, Gazze için kritik önemdeki Refah Sınır Kapısı’nda kontrolü ele geçirdi. Kahire’deki ateşkes müzakerelerinin ise sürmesi bekleniyor.
8.05.2024 Dünya
THY'den yeni işbirliği
THY'den yeni işbirliği Türk Hava Yolları Miles&Smiles, Singapurlu seyahat teknolojileri şirketi utu ile işbirliği yapıyor.
7.05.2024 Ekonomi
Meksika’da vahşet! Cansız bedenleri kuyuda bulundu
Meksika’da vahşet! Cansız bedenleri kuyuda bulundu Ülkeye sörf yapmak için gelen ve geçtiğimiz hafta kayıplara karışan turistlerin cansız bedenleri silahla kafalarından vurulmuş halde bir kuyudan çıktı.
6.05.2024 Dünya
11 bin kilometreden savaşmak için geldiler! Resmi belgeler sızdırıldı: Yüksek maaş ve pasaport için kan dökecekler
11 bin kilometreden savaşmak için geldiler! Resmi belgeler sızdırıldı: Yüksek maaş ve pasaport için kan dökecekler Aylık 25 dolar kazanan Güney Amerika ülkesindeki erkeklerin yüksek maaş ve daha iyi bir pasaport için 11 bin kilometre ötedeki savaşa katıldıkları ortaya çıktı.
6.05.2024 Dünya
Türkan Şoray'a sağlık engeli!
Türkan Şoray'a sağlık engeli! KKTC'de gerçekleşen Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı’na katılmaya hazırlanan Türkan Şoray, sağlık engeliyle karşılaştı.
6.05.2024 Cadde
KAKAVA NEDİR? Kakava Şenlikleri ne zaman, nerede? Kakava kutlamaları...
KAKAVA NEDİR? Kakava Şenlikleri ne zaman, nerede? Kakava kutlamaları... Kakava Şenlikleri'nin nerede ve kutlamalarının ne olduğu, merak ediliyor. Roman kültüründe bir kutlama olan Kakava Şenlikleri'nde kakava ateşi yakılır ve üzerinden atlanır. Peki, kakava nedir, kakava ateşi nerelerde yakılır? Kakava Şenlikleri nerede?
6.05.2024 Bilgi Rehberi
Göltürkbükü’yle Akyaka’ya övgü
Göltürkbükü’yle Akyaka’ya övgü İngiltere’nin saygın gazetesi Guardian’da yayımlanan “Avrupa’nın en iyi 10 sahil kasabası” listesinde Muğla’dan Akyaka ve Göltürkbükü de yer alıyor.
6.05.2024 Gündem
Nesneler üzerinden geçmişe yolculuk
Nesneler üzerinden geçmişe yolculuk “100 Kitap 100 Nesne”, Cumhuriyet’in ilk 100 yılına nesneler üzerinden mercek tutan alternatif bir tarih ansiklopedisi. Okuru yakın tarihin gündelik ve siyasal yaşamına götürüyor…
5.05.2024 Kültür Sanat
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar Türkiye’nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkânı sunmaya başladı. Sivas-İstanbul seferi ile seyahat süresi yaklaşık 7 saate düştü.
4.05.2024 Haberler
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar Türkiye’nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkânı sunmaya başladı. Sivas-İstanbul seferi ile seyahat süresi yaklaşık 7 saate düştü.
5.05.2024 Gündem
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu istatistiklerle açıkladı! En çok araç FSM'den geçiyor
Bakan Uraloğlu istatistiklerle açıkladı! En çok araç FSM'den geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğüne (KGM) bağlı yol ağında gerçekleşen trafik hacimlerinin metropol kentlerin geçiş noktalarında hizmet veren bazı akslarda artış gösterdiğini belirterek, karayolları ulaşım yatırımlarının lokomotifi anlayışıyla yüksek standartlı yollar ile konforlu ve güvenli yol ağı oluşturduklarını söyledi.
4.05.2024 Ekonomi
İstanbul-Sivas arası aktarmasız hızlı tren seferleri başladı
İstanbul-Sivas arası aktarmasız hızlı tren seferleri başladı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
İzmir - Midilli arası seferler başladı
İzmir - Midilli arası seferler başladı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz turizmini canlandırmak için İZDENİZ konforuyla sürdürdüğü İzmir-Midilli seferlerinin 2024 yaz programı başladı. Kapı vizesinin de devreye girmesiyle ilginin arttığı seferler 27 Eylül'e kadar iki gemiyle devam edecek.
3.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
'Yeni Zigana Tüneli'nden 1 milyon 770 bin araç geçti'
'Yeni Zigana Tüneli'nden 1 milyon 770 bin araç geçti' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini açıkladı.
3.05.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti iktidarının istikrarlı yönetimleri sayesinde Türkiye’nin avantajlı coğrafi konumu ve potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 22 yıla 100 yıllık işler sığdırdıklarını belirterek, “Trabzon’un ulaşım ve iletişim altyapısına 147 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Trabzon’a gelen yabancı turist sayısındaki artışta ulaşım ağının gelişmesi ve havayolu ulaşımındaki gelişimin de payı büyük.” dedi.
2.05.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız”
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın daha güvenli ve konforlu sistemler bütünü haline geldiğini belirterek, Bakanlık olarak temel sorumluluk ve misyonlarının Türkiye’de tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan yerli ve milli kaynaklardan yararlanan yenilikçi, dinamik ve sürdürülebilir akıllı ulaşım ağı oluşturmak olduğunu söyledi. Ulusal AUS Mimarisi geliştirme çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen Uraloğlu, AUS sistemlerinin uydu üzerinden de birbirleriyle haberleşmesini sağladıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Türksat’la birlikte mobil ve sabit antenler ile Karada Hareket Halinde Uydu İletişim Antenleri geliştirdik” şeklinde konuştu.
2.05.2024 Ekonomi
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım!
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden İlayda Civelek, TamSaha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Futbol
Evinde fenalaşıp hayatını kaybetmişti! Görüntüleri ortaya çıktı
Evinde fenalaşıp hayatını kaybetmişti! Görüntüleri ortaya çıktı İzmir'in Buca ilçesinde uyuşturucu madde bağımlısı ve bipolar bozukluğu olduğu öğrenilen yüzde 50 zihinsel engelli Serdar Acar (19), fenalaşmasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Acar'ın 9 gün önce hafif ticari aracın üzerinde seyahat ettiği anların cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği ortaya çıktı.
1.05.2024 Gündem
Arap turizmciler, mıhlama yapmak için yarıştı
Arap turizmciler, mıhlama yapmak için yarıştı Rize'de turizm sezonu öncesi Katar, Dubai, Suudi Arabistan, Kuveyt'in olduğu Körfez ülkelerinden gelen turizmciler, yöresel lezzetlerden olan mıhlama yapmak için birbirleriyle yarıştı.
1.05.2024 Ekonomi
Çinli kadınlar para biriktirmek için neden yabancılarla eşleşiyor?
Çinli kadınlar para biriktirmek için neden yabancılarla eşleşiyor? Çin'de ekonomik belirsizlik tasarruf oranlarının artmasına neden olurken, kadınlar internette başka kadınlarla eşleşerek para biriktirmeye çalışıyor.
1.05.2024 Dünya
Kayalara çelik ağ! 'Bu yol için her zaman risk söz konusu'
Kayalara çelik ağ! 'Bu yol için her zaman risk söz konusu' Gümüşhane ile Giresun illerini birbirine bağlayan Gümüşhane-Kürtün Karayolu’nda kaya düşme riski bulunan dağlar ve yamaçlar endüstriyel dağcılar tarafından çelik ağlarla örülüyor.
1.05.2024 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu'
Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu' Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün reklam yüzü oldu giyim markasının yeni sezon tanıtımında gazetecilerle bir araya geldi. Son olarak 'Aile' dizisinde boy gösteren yakışıklı oyuncu, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar vererek birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Cadde
Çin’den bölgesel iş birliği mesajı
Çin’den bölgesel iş birliği mesajı Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin, Türkiye ile Çin’in ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel konularda iş birliğini güçlendirmesi gerektiğini kaydetti.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seyahat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.