Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şeyma Subaşı boşandıktan sonra ilk bunu yaptı

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı bir yıllık süren evliliklerini bugün noktaladı. Acun Ilıcalı boşandıktan sonra yaptığı açıklamada, "İkimiz de üzgünüz, yürümedi. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı boşanmanın ardından bir açıklama yapmadı ama sosyal medya hesabından bir değişikliğe gitti.

|

Geçtiğimiz eylül ayında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bugün Silivri Adliyesi'ne gelerek yollarını ayırdılar. Boşanmanın ardından Ilıcalı cephesinden açıklama gelse de Subaşı henüz böyle bir adımda bulunmadı. Ta ki Instagram hesabından bir değişikliğe gidene dek.

Sosyal medya fenomeni olan ve Instagram'ı sık kullanan Subaşı'nın boşandıktan sonra ilk işi Ilıcalı soyadını hesabından silmek oldu. Öte yandan Subaşı, Acun Ilıcalı ile ilgili olan fotoğrafları hesabından kaldırmadı.

ŞEYMA SUBAŞI NE KADAR NAFAKA ALACAK?

Anlaşmalı olarak görülen boşanma davasındaki protokole göre; Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ya aylık 125 bin lira nafaka verecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.