Sezen Aksu

Sezen Aksu

Son dakika Sezen Aksu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sezen Aksu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sezen Aksu haber sayfamızda...

Sezen Aksu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.823 sezen aksu haberi bulunmuştur.
Cuma günü vizyonda
Cuma günü vizyonda Cemre Baysel ile İlhan Şen’in başrolünü paylaştığı ‘Aşk Filmi’, cuma günü vizyona girecek.
17.04.2024 Cadde
'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!'
'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!' 'Sen Nasıl İstersen' ve 'Yüzde Yüz Severim' parçalarıyla tanınan, son olarak Sezen Aksu’nun ‘Hadi Git’ isimli şarkısını yeniden yorumlayan Zeynep Mansur, müziğe olan tutkusunu dile getirdi.
11.04.2024 Cadde
‘Kendi başıma kaldım yeniden ayağa kalktım’
‘Kendi başıma kaldım yeniden ayağa kalktım’ Sezen Aksu, Nilüfer, Levent Yüksel ve Sertab Erener’e vokalistlik yaptığı 1990’lı yıllardan tanıdığım Emre Altuğ, şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan şov dünyasının nadir insanlarından biri.
6.04.2024 Pazar
Ceylan Ertem, ‘Sezen Aksu’yla ülkeyi dolaşıyor
Ceylan Ertem, ‘Sezen Aksu’yla ülkeyi dolaşıyor Ceylan Ertem’in 13 yıl önce başlattığı ve bu yılın başlarında mini bir turneye dönüştürdüğü “Sezen Aksu Tribute” projesi yoğun ilgi nedeniyle yeni şehirlere taşınıyor.
6.04.2024 Kültür Sanat
29 sene sonra  ‘Yas’ı yorumladı
29 sene sonra ‘Yas’ı yorumladı Ufuk Çakır, 1995 yılında ilk kez Levent Yüksel’in seslendirdiği ‘Yas’ şarkısını yeniden yorumladı.
5.04.2024 Cadde
Ünlü isimler sandık başında
Ünlü isimler sandık başında Ünlü isimler, vatandaşlık görevini kullanmak için sandığa gitti. Bazı isimler yurt dışı ve şehir dışından gelerek, oylarını kullandı.
1.04.2024 Cadde
Hem söyledi hem yönetti
Hem söyledi hem yönetti Murat Balcı, müzik kariyerinde ters köşe bir sürpriz yaparak 90’ların Sezen Aksu imzalı sevilen hitlerinden ‘Gel Günaha Girelim’ isimli single’ını Nurettin Çolak prodüktörlüğünde müzikseverlerle buluşturdu.
29.03.2024 Cadde
Gökçe Bahadır'ın lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı! 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Törpü' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın boğaz manzaralı villası, magazin gündemine konu oldu. Bahadır'ın evine ödediği kiranın fiyatı dudak uçuklattı.
21.03.2024 Cadde
Sezen’in tostuna beğeni yağdı
Sezen’in tostuna beğeni yağdı Sanatçı Emel Müftüoğlu, 'Minik Serçe' lakaplı meslektaşı Sezen Aksu fotoğrafıyla hayranlarına sürpriz yaptı.
19.03.2024 Cadde
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz”
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” Eskiden kaset veya CD satışlarının yön verdiği müzik pazarının belirleyicileri artık dijital platformlar… Spotify, Muud, YouTube, Fizy, Apple Music gibi platformların kullanıcıları da çoğunlukla gençler… O nedenle gençlerle eskiden genç olanların tanıdıkları ve dinledikleri müzikler, şarkılar ile şarkıcılar farklı…
16.03.2024 Pazar
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor!
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor! Sıla Gençoğlu, sahne kostümlerini Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladı. Kostümleri düzenlenen özel davette sergilenen Sıla, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı bağışla ve gelecek projeleriyle ilgili konuşan Sıla, hangi duygularla şarkı yazdığı sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
8.03.2024 Cadde
Öğle uykusu olmadan olmaz
Öğle uykusu olmadan olmaz Ünlü isimler vücuda iyi gelen öğle uykusunu es geçmiyor. Toplantı, set ve provalarını öğle saatlerine getirtmiyor.
4.03.2024 Cadde
‘Gidemem’e üçlü yorum
‘Gidemem’e üçlü yorum Kibariye, 16 yıl önce çıkardığı parçası ‘Gidemem’ için Seko ve Tefo’yla bir araya geldi.
3.03.2024 Cadde
Konser geliri mühendis kızlara
Konser geliri mühendis kızlara Limak Filarmoni Orkestrası, İstanbul, İzmir ve Ankara’daki geleneksel yeni yıl konserlerinde orkestranın kurucularından Murat Karahan, Kosovalı tenor Rame Lahaj ve Meksikalı tenor Ramon Vargas ile sahneye çıktı.
2.03.2024 Pazar
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Eşiyle klipte oynadı
Eşiyle klipte oynadı Petek Dinçöz; sözü Sezen Aksu, bestesi Uzay Heparı’ya ait olan ‘Serserim Benim’ parçasını yorumladı.
2.03.2024 Cadde
‘Sezen Aksu, Ajda’yı taklit ediyordu’
‘Sezen Aksu, Ajda’yı taklit ediyordu’ Ayşegül Aldinç, Ajda Pekkan’ın Türkiye’nin en iyi şarkıcılarının başında geldiğini söyledi.
1.03.2024 Cadde
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani?
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani? Pop müziğin usta isimlerinden Ayşegül Aldinç, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettirmeyi başaran sanatçı; Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Ajda Pekkan ve Erol Evgin hakkında konuştu.
29.02.2024 Cadde
Altı şarkıyla liste rekoru!
Altı şarkıyla liste rekoru! Hande Yener ve Sezen Aksu, Spotify Türkiye’nin son 10 yılda ‘En Çok Dinlenen Kadın Sanatçılar’ listesinde zirvedeki yerlerini koruyor.
29.02.2024 Cadde
Görenler gözlerine inanamadı!
Görenler gözlerine inanamadı! Nilperi Şahinkaya’nın bir dergi için verdiği pozlar, Minik Serçe Sezen Aksu’ya benzerliğiyle gündem oldu.
21.02.2024 Cadde
Nilperi Şahinkaya'nın Sezen Aksu'ya benzerliği dikkat çekti!
Nilperi Şahinkaya'nın Sezen Aksu'ya benzerliği dikkat çekti! 'Senden Önce' dizisi ile yıldızı bir kez daha parlayan Nilperi Şahinkaya’yı görenler inanamadı. Özel bir çekim için objektif karşısına geçen güzel oyuncunun sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarına bakan bir daha baktı. Ünlü oyuncunun, Türk Pop Müziği’nin 'Minik Serçe'si Sezen Aksu’ya benzerliği gündem oldu.
20.02.2024 Cadde
Ada vapuru yandan çarklı
Ada vapuru yandan çarklı Türk Sanat Müziği’nin ölümsüz eseri; “Ada sahillerinde bekliyorum / Her zaman yollarını gözlüyorum...” Sonra Sezen Aksu’dan “Ada vapuru yandan çarklı / Bayraklar donanmış cafcaflı...”
19.02.2024 Gündem
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’ Etliye sütlüye karışmadan, gündemde kalmak için rakipleriyle polemiğe girmeden, yıldız olmak ve öyle kalmak herkesin harcı değil… Bengü, müzik listelerinde yedi hafta bir numarada kalan ve Altın Plak kazandığı ilk albümü “İki Melek”i çıkardığında 2009 yılıydı.
17.02.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Sezen Aksu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.