Sibel Can Kimdir

Sibel Can Kimdir

Sibel Can (d. Sibel Cangüre; 1 Ağustos 1970, İstanbul), Türk şarkıcı ve oyuncu. Kariyerine dansöz olarak başlayan Can, daha sonra şarkıcılık yapmaya başladı ve günümüzde televizyon ve sinema oyunculuğu ile sunuculuk da yapmaktadır. 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başladı. Babası ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yaptı. Dönemin bilinen mekanları Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçı, Nükhet Duru'nun, Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başladı ve henüz 17 yaşındayken assolist oldu. Sibel Can'ın yaşının küçüklüğü sebebiyle gazinonun kapatılması üzerine, sahneye çıkabilmesi için babasının girişimiyle açılan dava sonucunda, mahkeme kararıyla yaşı büyültülerek doğum tarihi 1964 olarak değiştirildi. Maksim Gazinosu'nda Muazzez Abacı, Neşe Karaböcek ve Emel Sayın gibi ünlü isimlerle çalıştı, Nükhet Duru tarafından keşfedilip Maksim Gazinosu'nun oryantal dansçısı olmuş, 1987 yılında Kervan Plak'tan ilk albümü olan Günah Bize'yi çıkartan Sibel Can bu albümde Orhan Gencebay'ın büyük desteğini gördü. Albüm kısa zamanda satış rekorları kırdı. 1988 yılında aynı mekanda şarkı söyleyerek sahne almaya başladı. İlk dönem albümlerinde yapımcısı Orhan Gencebay olmuştur.

Sibel Can Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.024 sibel can kimdir haberi bulunmuştur.
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Can’dan şölen
Can’dan şölen Sibel Can, Cahide Palazzo’da mekânın rezervasyonlarını günler öncesinden dolduran dinleyicilerine unutulmaz bir konser verdi.
19.02.2024 Cadde
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
50’nci yıla dev proje!
50’nci yıla dev proje! Bülent Özdemir’in unutulmaz besteleri, sanat hayatının 50’nci yılına özel yıldız isimlerle buluştu.
17.02.2024 Cadde
‘Hayatımın unutulmaz anı’
‘Hayatımın unutulmaz anı’ Sibel Can, Cahide Palazzo’da konser verdi.
12.02.2024 Cadde
“Her enstrümanın ayrı bir hikâyesi var”
“Her enstrümanın ayrı bir hikâyesi var” Depremde 17 yakınını kaybeden Karsu, hayata geçirdiği ‘Serinyol Müzik Evi’ ile depremden etkilenenlerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Müzik evinin hikâyesini anlatan Karsu, “Enstrümanların büyük bir çoğunluğu daha önce kullanılmış. Her enstrümanın ayrı bir hikâyesi var,” diyor
11.02.2024 Pazar
Bölge halkına moral oldular
Bölge halkına moral oldular Felaketin birinci yılında deprem bölgesine giden Karsu Dönmez, Ayşe Tolga ve Elif Buse Doğan gibi isimler hem destek oldu hem de moral verdi.
7.02.2024 Cadde
Sürpriz düet
Sürpriz düet Sibel Can, önceki gece Cahide Palazzo’da sahne aldı.
2.02.2024 Cadde
‘Kahramanlarımız!’
‘Kahramanlarımız!’ Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde dokuz askerin şehit düşmesiyle tek yürek olan ünlü isimler, taziye mesajı yayınladı.
14.01.2024 Cadde
Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı
Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı Geçtiğimiz haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan Tanyeli, konuk olduğu Demet Akalın'ın programında gözyaşlarına boğuldu. 49 kiloya kadar düştüğünü söyleyen Tanyeli, "Can pazarındayım, negatif şeyleri dile getirmiyorum" dedi.
13.01.2024 Cadde
2024’ü sahnede kutladılar
2024’ü sahnede kutladılar Sanatçılar, 2024’ü Türkiye’nin dört bir yanında ve Yavru Vatan KKTC’de sahnede kutladı.
2.01.2024 Cadde
ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YILBAŞI KONUKLARI KİMLER? 📌 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı özel konukları arasında kimler var?
ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YILBAŞI KONUKLARI KİMLER? 📌 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı özel konukları arasında kimler var? Şarkılar Bizi Söyler 31 Aralık yılbaşı özel programı ile bu akşam ekrana gelecek. Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'nin moderatörlüğünde ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler'de birbirinden değerli konuklar seslendireceği şarkılar ile ekran başındaki izleyicileri mest edecek. İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Yıldız yağmuru
Yıldız yağmuru Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi Kanal D’de bir araya getiren müzik programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’in ‘Yılbaşı Özel’ bölümünün yeni tanıtımı yayınlandı.
30.12.2023 Cadde
'Şarkılar Bizi Söyler'de yıldız yağmuru
'Şarkılar Bizi Söyler'de yıldız yağmuru Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in 'Yılbaşı Özel' bölümünün yeni tanıtımı yayınlandı. Birbirinden değerli seslerin yanı sıra muhteşem sahne şovlarının da izleyiciyle buluşacağının sinyalini veren tanıtım yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada ilgi gördü.
29.12.2023 Cadde
Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru
Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru Kanal D ve teve2 ekranında yılbaşı heyecanı bugünden itibaren başlıyor. Ünlü isimlerin de konuk olacağı programlarda, yeni yıl coşkusu yaşanacak.
28.12.2023 Cadde
Kanal D ve teve2 ekranında yıldız yağmuru!
Kanal D ve teve2 ekranında yıldız yağmuru! Kanal D ve teve2, yılbaşına özel birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu eğlenceli yapımlarını izleyiciler için hazırladı. 2023 yılının son günlerinde ekrana gelecek olan programlar, 28 Aralık Perşembe gününden itibaren seyircilerle buluşacak.
27.12.2023 Cadde
Yılbaşı gecesi el yakıyor!
Yılbaşı gecesi el yakıyor! Yılbaşı gecesi ünlü bir ismi sahnede izlemenin bedeli 6 bin liradan başlarken, isteklere göre bu rakam on binlerce lirayı bulabilecek.
24.12.2023 Cadde
Otellerde yılbaşı hazırlığı! Yoğun talep oluştu
Otellerde yılbaşı hazırlığı! Yoğun talep oluştu Bu yıl hafta sonuna denk gelen ve 3 günlük tatil fırsatı sunan yılbaşında Antalya'da açık otellerde doluluk oranı yüzde 80'i aştı. Avrupalı ve Rus turistler için Noel hazırlığı da yapılan otellerde, Noel Baba figürü başta olmak üzere ışıltılı ve renkli süslemelerle yeni yıla özel programlar hazırlandı.
17.12.2023 Ekonomi
Repertuvar hazırlığı başladı
Repertuvar hazırlığı başladı Sibel Can, yılbaşı gecesinde sahne alacağı Cahide Palazzo’da yılın son konserini vermek için dinleyicilerinin karşısındaydı.
11.12.2023 Cadde
Sanatçılara sert uyarı! 'Evlerinizin lavabolarından başka yerde şarkı söyleyemeyeceksiniz'
Sanatçılara sert uyarı! 'Evlerinizin lavabolarından başka yerde şarkı söyleyemeyeceksiniz' Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat'ın ardından birçok sosyal medya fenomeni için inceleme başlatılmıştı. '2.Sayfa' programına konuk olan şarkıcı Yılmaz Morgül, fenomenleri yerden yere vurdu. Sanatçı arkadaşlarını da sert bir dille uyaran ünlü isim, "Şarkıcılar da araştırılsın" dedi.
7.12.2023 Cadde
'Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum!'
'Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum!' Zara olarak bilinen Neşe Zara Yılmaz, Yeşilköy'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Henüz yedi yaşında 'Neşecik' adıyla ilk albümünü yayınlayan, dokuz yaşında ise ilk kez sahneye çıkan sanatçı, bir dönem pilot olmayı çok istediğini açıkladı.
5.12.2023 Cadde
Yılbaşı krizi!
Yılbaşı krizi! Şarkıcıların, yılbaşı gecesi için astronomik rakamlar talep etmesi, Türkiye’deki birçok otel ve mekanı zor duruma soktu. Eğer ünlü isimler istediği rakamda indirime gitmezse, birçoğu 2024’ü evinde karşılayacak.
4.12.2023 Cadde
Turizmde yılbaşı hareketliliği! Rezervasyonlar yüzde 70'i aştı
Turizmde yılbaşı hareketliliği! Rezervasyonlar yüzde 70'i aştı Bu yılbaşında 3 günlük tatil fırsatı nedeniyle özellikle sanatçılı oteller, kayak merkezlerindeki oteller başta olmak üzere, 24 Aralık'tan itibaren Avrupalı, 6 Ocak'tan itibaren de Rus turistlerle birlikte yoğun hareketlilik bekleniyor. 24 Aralık'ta Katoliklerin, 6 Ocak'ta Ortodoksların Noel kutlamalaları, yılbaşı turizmini iki haftaya yaydı.
3.12.2023 Ekonomi
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlülerden Can Gürzap paylaşımı
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlülerden Can Gürzap paylaşımı Tiyatro, Sinama ve dizi oyunucusu Can Gürzap bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Usta sanatçı 79 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerimi yumdu.
2.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Can Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.