Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sibel Can hakkında şoke eden iddia!

Şarkıcı Alihan, 'Kış Masalı' isimli şarkının kendi parçasından alıntı olduğunu öne sürerken, Sibel Can’a 500 bin dolarlık dava açacağını açıkladı.

|

Şarkıcı Alihan, Sibel Can'ın 'Kış Masalı' isimli şarkısının, kendisine ait 'Bu Kadın Neden Ağlıyor' isimli parçadan alıntı olduğunu öne sürmüştü. Ses sanatçısı Onur Akay, 2,5 yıldır süren mahkemede, ikinci bilirkişi raporuna göre şarkının kesin olarak Alihan’a ait olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Onur Akay, “Alihan, MESAM Teknik Bilim Kurulu’ndan aldığı şarkının kendisine ait olduğunu gösteren belgeden sonra bilirkişi raporunu da almıştı ve ilk raporda Alihan haklı bulunmuştu. Ancak mahkemede bu rapora itiraz edilmişti. 2,5 yıldır süren mahkemede ikinci bilirkişi raporunun da sonucu belli ve ‘Kış Masalı’ şarkısının müziği artık kesin olarak Alihan’a ait" ifadelerini kullandı.

“SİBEL CAN'I AFFETMEYECEĞİM"

Onur Akay, şarkıcı Alihan’ın, Sibel Can’a 500 bin dolarlık dava açacağını duyurdu. Sibel Can’a ilk tazminat davasını açma nedenini anlatan Alihan, “Sibel Can’ı affetmeyeceğim. Artık ‘Kış Masalı’ isimli şarkımı televizyonda ve sahnede okuyamayacak. Sibel Can benim kalbimi çok kırdı. Bu şarkımdan milyon dolarlar kazandı, şimdi ben de hakkımı istiyorum. Sibel Can’a 500 bin dolarlık dava açıyorum. Benim iyi niyetlerimi öldürdüler. Sibel Can göründüğü gibi biri değil. Benim hakkımı yediler. 14 Şubat’ta Çağlayan Adliyesi’nde kutlama yapacağım" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.