Sibel Turnagöl

Sibel Turnagöl

Türk sinema oyuncusu.   Meslek yaşamına 16 yaşında mankenlik yapmakla başlayan Sibel Turnagöl, bir süre sonra katıldığı bir yarışmada mankenler kraliçesi seçildi. Turnagöl, Alinur Velidedeoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği bir kalem firmasının reklam filmiyle ilk kez kamera karşısında yer alan sanatçı, ardından 1986 yılında Şerif Gören'in yönetmenliğini yaptığı Sen Türkülerini Söyle adlı ilk uzun metrajlı filminde Kadir İnanır'la birlikte beyazperdede göründü. Oyuncu Kerem Alışık'la bir evlilik yaşayan Turnagöl, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı, pek çok uzun soluklu TV programlarında sunuculuk yaptı.   Sahne çalışmalarından sonra 1999 yılında Klip Müzik'ten Can Bu isimli bir albüm çıkardı. Albümde Şehrazat, Kerem Ökten ve Serdar Ortaç şarkıları seslendirdi. Sırasıyla Seninle Bile Sensizim, Elli Yıllık Aşk ve Ben Aşkı Böyle Bilmezdim şarkılarına klip çekildi. Ayrıca İzzet Yıldızhan'la Gitme Turnam parçasında düet yaptı.   Müzik Yorumcuları Birliği'nde yönetim kurulunda görev alan sanatçı, film yapımcılığı ile ilgilenmektedir.   Şu anda haftaiçi her gün 15.00'te Kanal Türk'te Sibel Alem isimli gündüz programını sunmaktadır.   Filmografisi Asla Unutma - 2005 Komik-i Şehir - 2005 Camdan Pabuçlar - 2004 Şu Bizim Ev Var Ya - 2004 Günah - 2003 Muhteris Ruhlar - 2002 Günah - 2001 Abuzer Kadayıf - 2000 Sır - 1999 Demir Leblebi - 1999 Yasemin - 1997 Bana Sevgiyi Anlat - 1996 Bir Yanımız Bahar Bahçe - 1994 Kanayan Yara - 1994 Senin İçin Bir Kadeh - 1993 Üç Kişilik Dünya - 1993 Kanayan Bosna - 1993 Teleflaş - 1992 Son Umut - 1992 Günah Tohumu - 1990 Bebek - 1987 Gönülden Gönüle - 1987 Hafız Yusuf Efendi - 1987 Sen de Yüreğinde Sevgiye Yer Aç - 1987 Yolun Sonundaki Karanlık - 1987 Skandal - 1987 Hayat Köprüsü - 1986 Sen Türkülerini Söyle - 1986 Adem ile Havva - 1986

Sibel Turnagöl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 218 sibel turnagöl haberi bulunmuştur.
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, 17 Şubat'ta uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Ferdağ, dün Zincirlikuyu Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası Kuruçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
19.02.2024 Cadde
Tarık Tarcan'ın yeni hayatı! 'Bozburun'da akşam oluyor'
Tarık Tarcan'ın yeni hayatı! 'Bozburun'da akşam oluyor' Bir dönemin popüler isimlerinden Tarık Tarcan; sinema ve mankenlik ve sunuculuk kariyerine nokta koyduktan sonra daha sakin bir hayatı seçti. "Dolu dolu yaşadım ama artık yoruldum" diyerek yıllar önce Antalya’ya yerleşen, yaz dönemlerinde sıcaktan kaçıp Bozburun'a giden Tarık Tarcan, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.
12.06.2022 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (16 Haziran 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (16 Haziran 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
16.06.2021 Magazin
Sadri Alışık ile Çağla Demir'den aşk açıklaması
Sadri Alışık ile Çağla Demir'den aşk açıklaması Usta oyuncu Kerem Alışık’ın eski eşi Sibel Turnagöl ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sadri Alışık ile oyuncu Çağla Demir, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Bir mekanda baş başa oturan ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince açıklama yapma gereği duydular.
16.06.2021 Cadde
Sibel Can’dan Mehmet Çelik'e yanıt: Daha bitmedi!
Sibel Can’dan Mehmet Çelik'e yanıt: Daha bitmedi! Sibel Can’ın yıllar önce kendisine ikinci el otomobili sıfır gibi sattığını iddia ederek dava açtığı Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, beraat ettiğini söyledi. “Haklılığımız, üst mahkemenin kararıyla onaylanmıştır. Dolandırıcılık veya suça konu başka eylemde bulunmadığım mahkeme kararıyla tespit edilmiştir” diyen Çelik’e, ünlü şarkıcıdan yanıt geldi.
5.02.2021 Cadde
‘Ben kimim, neyim?’
‘Ben kimim, neyim?’ Oyuncu Sibel Turnagöl, TRT 2’deki Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu.
13.09.2020 Cadde
Sibel Turnagöl hayranlarını kırmadı
Sibel Turnagöl hayranlarını kırmadı Sibel Turnagöl, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. 50 yaşındaki Turnagöl'ün yıllara meydan okuyan hali herkesin dikkatini çekerken makyajsız oluşu ve spor giyimi de gözlerden kaçmadı.
9.02.2020 Cadde
Serenay Sarıkaya bu kez izledi
Serenay Sarıkaya bu kez izledi Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz'ın paylaştığı, güçlü 'Amadeus' adlı tiyatro oyunu önceki akşam Uniq Hall'de seyirci karşısına çıktı. Oyunu izlemeye gelenler arasında Serenay Sarıkaya, Sibel Turnagöl ve Gül Gölge gibi ünlü isimler de vardı.
14.01.2020 Cadde
Sibel Turnagöl dinleniyor
Sibel Turnagöl dinleniyor Türk sinemasının başarılı oyuncularından Sibel Turnagöl, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi.
18.04.2019 Cadde
'Sürpriz olursa haberiniz olur'
'Sürpriz olursa haberiniz olur' Oyuncu Sibel Turnagöl, önceki akşam İstinyePark AVM'de görüntülendi.
1.04.2019 Cadde
'Sibel Can yüzünden evliliğim bitebilirdi'
'Sibel Can yüzünden evliliğim bitebilirdi' Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının canlı yayın konuğu olan Sibel Turnagöl, yıllar önce Sibel Can'la yaşadığı otomobil krizini anlattı.
1.03.2019 Cadde
Davada uzlaşma sağlanamadı
Davada uzlaşma sağlanamadı 2018 yılının Mayıs ayında evine temizliğe gelen çalışanı tarafından gasp edilen ve hizmetçisi ile davalık olması nedeniyle bir süre magazin gündeminde yer alan deneyimli oyuncu Sibel Turnagöl, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
8.02.2019 Cadde
'Hizmetçim evimi soydu! Beni darp etti'
'Hizmetçim evimi soydu! Beni darp etti' Oyuncu Sibel Turnagöl, Sarıyer'deki evinde hizmetçi olarak çalışan A.T.'den, kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Turnagöl, hizmetçisinin çantasında eşinin gömleği ile kendisinin makyaj malzemelerini bulduğunu belirtti.
26.01.2019 Cadde
Sibel Turnagöl ve oğlu Sadri Alışık yılbaşı alışverişinde
Sibel Turnagöl ve oğlu Sadri Alışık yılbaşı alışverişinde Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık'ın aynı ismi taşıyan torunu Sadri Alışık ve oyuncu annesi Sibel Turnagöl, İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
27.12.2018 Cadde
Babasına fark attı
Babasına fark attı Oyuncu Kerem Alışık, önceki akşam Bodrum'daki bir davete eski eşi Sibel Turnagöl'den olan oğlu Sadri ile katıldı.
23.07.2018 Cadde
Sibel Turnagöl yıllara meydan okuyor
Sibel Turnagöl yıllara meydan okuyor Uzun yıllardır televizyon dünyasından uzak bir hayat yaşayan oyuncu Sibel Turnagöl (50), önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
18.07.2018 Cadde
Hiç yaşlanmıyor!
Hiç yaşlanmıyor! Yıllardır TV dünyasından uzak bir hayat yaşayan Sibel Turnagöl, İstinye Park’taydı.
19.05.2018 Cadde
Sibel Turnagöl'den Erdi'ye tiyatro önerisi
Sibel Turnagöl'den Erdi'ye tiyatro önerisi Survivor yarışmasından sonra iki sinema filminde oynayan Erdi Ünver, oyunculukta da iddialı olduğunu gösterdi. Sibel Turnagöl, Erdi'nin iyi bir dram oyuncusu olabileceğini söyledi.
20.04.2018 Cadde
Mina Başaran ve arkadaşlarına son veda
Mina Başaran ve arkadaşlarına son veda Aralarında Yıldız Tilbe, Buse Terim ve Ömür Gedik'in de bulunduğu sanat ve sosyete camiasının tanınan isimleri Mina Başaran ve arkadaşlarına böyle veda etti... Ömür Gedik ve Can Yılmaz gibi isimler sosyal medyada yazılanlara isyan etti.
13.03.2018 Cadde
Mina Başaran ve arkadaşlarına son veda
Mina Başaran ve arkadaşlarına son veda Aralarında Yıldız Tilbe, Buse Terim ve Ömür Gedik'in de bulunduğu sanat ve sosyete camiasının tanınan isimleri Mina Başaran ve arkadaşlarına böyle veda etti... Ömür Gedik ve Can Yılmaz gibi isimler sosyal medyada yazılanlara isyan etti.
13.03.2018 Cadde
Kötü günler geride kaldı
Kötü günler geride kaldı Geçtiğimiz ay hizmetçisi ile yaşadığı olumsuz olaylardan dolayı mutsuz günler geçiren Sibel Turnagöl, önceki gün İstinyePark'da objektiflereyansıdı.
26.02.2018 Cadde
Tolgshow 7. bölümde konuk Kerem Alışık oldu!
Tolgshow 7. bölümde konuk Kerem Alışık oldu! Tolgshow yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Tolga Çevik'in bu akşamki konuğu Kerem Alışık oldu. Doğaçlama ilerleyen program yine çok eğlendirdi.
25.02.2018 Gündem
Ünlü şarkıcı temizlikçisinin rujunu çalmış!
Ünlü şarkıcı temizlikçisinin rujunu çalmış! Sibel Turnagöl, önceki gün İstinyePark’da objektiflere takıldı. Mağazalarda uzun süre alışveriş yapan şarkıcı, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.02.2018 Cadde
Sibel Turnagöl'e hizmetçi dayağı!
Sibel Turnagöl'e hizmetçi dayağı! Sibel Turnagöl, önce evini soyduğu daha sonra kendisini dövdüğünü iddia ettiği temizlikçisi A.T. hakkında suç duyurusu yaptı.
23.10.2017 Cadde
Sibel Turnagöl'e hizmetçi dayağı!
Sibel Turnagöl'e hizmetçi dayağı! Sibel Turnagöl, önce evini soyduğu daha sonra kendisini dövdüğünü iddia ettiği temizlikçisi A.T. hakkında suç duyurusu yaptı.
23.10.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Turnagöl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.