Sıcak

Sıcak

Son dakika sıcak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sıcak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sıcak haber sayfamızda...

Sıcak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68.297 sıcak haberi bulunmuştur.
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifi netleşti!
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifi netleşti! Liverpool'un Mohamed Salah'ın boşluğunu Mohammed Kudus ile doldurmak istediği öğrenildi.
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
18.04.2024 Püf Noktası
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Dünya
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Haberler
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım'
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım' Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kanser tedavisinin bir parçası olarak memelerini aldırmak zorunda kalan Munn, geçirdiği ameliyatlardan sonra kendini gördüğünde yaşadıklarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Şampuanınızı yüzünüzden uzak tutun! En etkili cilt temizliği ne zaman yapılır?
Şampuanınızı yüzünüzden uzak tutun! En etkili cilt temizliği ne zaman yapılır? Yüzünüzü duşta yıkamak mantıklı gelebilir ancak aşırı sıcak su cildinizi kurutabilir ve sivilcelere neden olabilir. Yapılan araştırmalara göre duştan önce yüzünüzü yıkamak da iyi bir fikir olmayabilir. Duş almayı bitirdikten sonra yüzünüzü temizlemek daha iyidir ve bunun birçok nedeni vardır.
18.04.2024 Genel Sağlık
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Çaycılar çay demlenin doğru tekniği verdi! Bu tüyo çayın acısını alıyor
Çaycılar çay demlenin doğru tekniği verdi! Bu tüyo çayın acısını alıyor Türk mutfağının olmazsa olmazı sıcak içeceklerin başında çay geliyor. Kahvaltı sofrası yemek sonrası çay. En az günde iki demlik tüketiyoruz. Çayınız acı oluyorsa çaycıların size bir önerisi var.
17.04.2024 Püf Noktası
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Sivrisinek kabus olmaktan çıkıyor! Artık geceleri rahat uyuyabilirsiniz
Sivrisinek kabus olmaktan çıkıyor! Artık geceleri rahat uyuyabilirsiniz Yaz aylarının kabusu haline gelen sivrisinekler sıcak havalarla birlikte ortaya çıkmaya başladı. Gece uykularını kabusa çeviren sivrisineklerden ise kurtulmanın doğal bir yöntemi var. İşte yaz aylarında size rahat bir uyku çektirecek o yöntem.
17.04.2024 Püf Noktası
Sürpriz gelişmeyi duyurdular! Boca Juniors'tan Süper Lig devine
Sürpriz gelişmeyi duyurdular! Boca Juniors'tan Süper Lig devine Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına başlarken, gelecek sezonun kadro yapılanması adına da çalışmalarına hız vermiş durumda. Siyah-beyazlılar transferde rotayı Arjantin'e çevirdi.
17.04.2024 Beşiktaş
Önce sıcak sonra yağmur
Önce sıcak sonra yağmur Hava sıcaklığı bazı illerde 30 derecenin üstüne çıktı. Bakan Özhaseki, yaşlı ve hastalara “Dikkatli olun” çağrısı yaptı. Sıcaktan sonra yağmur bekleniyor
17.04.2024 Gündem
‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayâl aleminde
‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayâl aleminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda, iç ve dış gündemi değerlendirdi.
17.04.2024 Gündem
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Antalyaspor
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Gece dışarıda bıraktıysanız dikkat! Yemekleri buzdolabına koymak koruyor
Gece dışarıda bıraktıysanız dikkat! Yemekleri buzdolabına koymak koruyor Akşam pişirdiğiniz güzel yemekleri buzdolabına ne zaman koymanız gerektiği konusunda tereddütte olabilirsiniz. Ancak sıcak havalarda dışarıda bekleyen yemeklerin bozulabileceği ihtimalini değerlendirmelisiniz. Detaylar haberimizde!
16.04.2024 Püf Noktası
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Kavurucu sıcak hava dalgası yurdu etkisi altına almışken Meteoroloji’den yeni uyarı geldi. Sıcaklıklar yarından sonra 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Sıcak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.