SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Şık yılbaşı sofraları için Pierre Cardin Home

Sevdiklerinizle birlikte yeni bir yılı karşılayacağınız yılbaşı sofranız, Pierre Cardin Home’un şıklığıyla buluşuyor.

|

Pierre Cardin Home’un birbirinden zarif sofra ürünleriyle yılbaşı davetlerinde sofralar göz kamaştırıyor.

Kalitesi ve şıklığı ile evinize ışıltı katan Pierre Cardin Home, sofra koleksiyonu ile zarafeti evinize taşıyor. Yılbaşı gecesinde uzun ve keyifli sohbetlere eşlik edecek yemek masanız şık bir sunumu hak ediyor.

86 ve 24 parça yemek takımları, gümüş ve gold detaylı cam sofra takımları, kahvaltı takımları, çatal-bıçak takımları, tencere setleri, runner’lar ve masa örtülerinden oluşan sofra koleksiyonuyla Pierre Cardin Home, yılbaşı sofraları için A’dan Z’ye her detayı bir arada sunuyor. Ayrıca Pierre Cardin Home, mutfakla arası iyi olan sevdikleriniz için de yüzlerce yılbaşı hediyesi alternatifi sunuyor.

Pierre Cardin Home’un, eşsiz tasarımları ve kalitesiyle farkını ortaya koyan ev tekstili ürünleri ile sofra takımlarına Linens mağazaları ve Taç mağazalarının yanı sıra Linens Online ve Taç Online alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.