Silahlı Saldırı

Silahlı Saldırı

Son dakika silahlı saldırı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan silahlı saldırı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan silahlı saldırı haber sayfamızda...

Silahlı Saldırı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.054 silahlı saldırı haberi bulunmuştur.
Banu Parlak Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
Banu Parlak Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
28.03.2024 Gündem
Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı
Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın oğlu ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim çalışması yaptığı aracına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
Nusr-Et'e saldırılanlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı
Nusr-Et'e saldırılanlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş’taki “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
27.03.2024 Haberler
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş’taki “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Suçlamaları kabul ettiler
Suçlamaları kabul ettiler Moskova’daki terör saldırısı sonrası yakalanan şüpheliler, mahkemede suçlamaları kabul etti. Şüphelilerin hali dikkat çekerken, işkence suçlamaları yöneltilmesine neden oldu.
26.03.2024 Dünya
Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon
Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Haberler
Son dakika: Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon
Son dakika: Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Şok fotoğraf ortaya çıktı!
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Şok fotoğraf ortaya çıktı! Saldırıyı üstlenen terör örgütü DEAŞ'ın kendi yayınladığı 91 saniyelik video, kan dondurdu. Saldırganlardan birinin ABD'nin uyarı yaptığı gün konser salonunu ziyaret ettiği belirlendi. Rüstem Aziyev ise halihazırda cephede savaşan bir komutan yardımcısı çıktı.
25.03.2024 Dünya
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı Denizli’de şüphelenerek eşini takip eden adam, eski çalışanı ile eşinin buluştuğunu görünce cinnet getirdi. Öfkeli koca eşini ve eski çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı.
24.03.2024 Gündem
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor?
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor? Moskova’da DAEŞ tarafından üstlenilen terör saldırısında bilanço yükseliyor. Devlet Başkanı Putin, saldırganların yakalandığını açıklarken, bir günlük yas ilan etti. 4 saldırgan Ukrayna sınırına doğru kaçarken yakalandı.
24.03.2024 Dünya
Bülent Turan'dan Rusya açıklaması! 'Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir'
Bülent Turan'dan Rusya açıklaması! 'Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir' İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Rusya'da gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin, "Rusya'da dün meydana gelen menfur saldırıda yüzlerce kişi öldü. Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir. Terörün oraya yapılanı, buraya yapılanı olmaz. Sivil sivildir, insan insandır." dedi.
23.03.2024 Gündem
Son dakika: ABD Moskova'daki terör saldırısını kınadı
Son dakika: ABD Moskova'daki terör saldırısını kınadı ABD Rusya'nın başkenti Moskova'da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Yapılan açıklamada 'Terörü kınıyoruz. Rusya halkıyla dayanışma içindeyiz.' ifadeleri yer aldı.
23.03.2024 Dünya
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü Bahçelievler'de sevgilisinin eski eşi kapıyı çalınca panikleyen Vahdet T. çamaşır ipi sarkıtarak kaçmaya çalıştığı sırada 4. kattan 6 yaşındaki çocuğun üzerine düştü. İşte haberin ayrıntıları...
23.03.2024 Gündem
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Moskova'da konser salonunda silahlı saldırı!
Moskova'da konser salonunda silahlı saldırı! Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı.
23.03.2024 Haberler
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Rusya'daki saldırının gerçekleştiği konser salonunda 20 Şubat'ta sevenleriyle buluşmuştu. Ünlü oyuncunun Crocus City Hall'deki görüntüleri ve videosu sosyal medyada gündem olmuştu.
23.03.2024 Magazin
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Rusya'daki saldırının gerçekleştiği konser salonunda 20 Şubat'ta sevenleriyle buluşmuştu. Ünlü oyuncunun Crocus City Hall'deki görüntüleri ve videosu sosyal medyada gündem olmuştu.
23.03.2024 Cadde
İstanbul'da kaza yapan polis memuru şehit oldu
İstanbul'da kaza yapan polis memuru şehit oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaza yapıp şehit olan motosikletli polis memuru Furkan Bor için taziye mesajı yayınladı.
23.03.2024 Gündem
AK Parti anayasa için muhalefet turuna çıkacak
AK Parti anayasa için muhalefet turuna çıkacak AK Parti, yeni anayasa çalışmalarına 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin hemen ardından start vermeye hazırlanıyor.
23.03.2024 Gündem
‘Türkiye nüfusu giderek yaşlanıyor’
‘Türkiye nüfusu giderek yaşlanıyor’ Türkiye’nin ilk Yaşlı Profili Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Aile Bakanı Göktaş, her 4 haneden 1’inde en az bir yaşlı bulunduğunu ve Türkiye nüfusunun yaşlandığını açıkladı.
23.03.2024 Eğitim
Moskova'daki terör saldırısında can kaybı artıyor
Moskova'daki terör saldırısında can kaybı artıyor Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölü sayısı 60'ı aşarken 100'den fazla yaralı da hastanelerde tedavi altında bulunuyor.
23.03.2024 Dünya
ABD’nin Moskova açıklamasına Rusya'dan cevap: Güvenilir delil varsa paylaşın
ABD’nin Moskova açıklamasına Rusya'dan cevap: Güvenilir delil varsa paylaşın ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby Moskova saldırısında Ukrayna'nın rolünün olduğuna dair bir kanıt bulunmadığını söyledi.
23.03.2024 Dünya
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Son dakika: Moskova'da konser salonunda silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
Son dakika: Moskova'da konser salonunda silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 133 kişi öldü, 150'den fazla kişi de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Teröristlerden biri ise Rus güvenlik güçleri tarafından konuşturuldu. Terörist DEAŞ'ın kendisine verdiği emri itiraf etti.
23.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Silahlı Saldırı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.