Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Simge'nin sahne uğuru Sezen Aksu'dan

Popçu Simge, geçtiğimiz akşam fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında sahne aldı. Simge’nin sahne kıyafetinin stil danışmanlığını Oğuz Erel üstlenirken, ayakkabıları ise "Uğurum" dediği usta sanatçı Sezen Aksu’ya aitti.

|

Sezen Aksu’nun "Bu ayakkabılar senin uğurun olsun. Seni korusun ve sana şans getirsin" sözleriyle hediye ettiği ayakkabılar ile sahneye çıkan Simge, çok büyük bir manevi değeri ve anlamı olduğunu ifade ettiği hediye için usta sanatçıya teşekkür etti.

Sahne performansı ve kıyafetiyle izleyenleri büyülen popçu, son albümü 'Ben Bazen'de bulunan şarkılarının yanı sıra cover şarkılara da repertuvarında yer verdi.

Albümün ikinci klibini 'Öpücem' isimli şarkısına çektiğini ve klibin yakın zamanda yayınlanacağının müjdesini veren Simge, sahnesini Köksel Ünal’ın dans gösterisiyle süsledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.