Simge Tertemiz

Simge Tertemiz

Türk sunucu, manken ve aktrisdir.   Hayatı ve Kariyeri Yahya Kemal Beyatlı İ.Ö.O, Nuri Cıngıllıoglu Lisesi Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim görmektedir. 2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir.   Simge Tertemiz, Çılgın Dersane adlı ilk sinema filminde Gamze karakterini canlandırdı. Çılgın Dersane Kampta filminde de rol almıştır. ATV'de "Özel Hat" magazin programini sunmaktadır. 2009 Offshone Sürat Tekneleri Yarışmasının tanıtımını yapmıştır. Boxer (dergi) okurları tarafından 2011 yılının en seksi kadını seçilmiştir.

Simge Tertemiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 211 simge tertemiz haberi bulunmuştur.
2023 Miss&Mr Model Of Türkiye kazananları belli oldu
2023 Miss&Mr Model Of Türkiye kazananları belli oldu Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen, Miss&Mr Model Of Türkiye yarışmasının gala gecesi önceki akşam Özlem Yıldız ve Mert Şeker'in sunumuyla, İzmir İstinye Art %100 Performans Arena’da gerçekleşti.
15.09.2023 Cadde
Çeşme'de Simge Tertemiz şov! Sosyal medya için poz verdi
Çeşme'de Simge Tertemiz şov! Sosyal medya için poz verdi 2004 Best Model of Turkey birincisi Simge Tertemiz, bu yaz İzmir Çeşme’de hem çalıştı hem de tatilin tadını doyasıya çıkardı. Fit hali ile dikkat çeken tescilli güzel, plajda ilgi odağı oldu.
5.09.2023 Cadde
Yorgunluk attı
Yorgunluk attı Çeşme’de eğlence mekanı açan Simge Tertemiz, sezon sonuna doğru deniz keyfi yapmaya başladı.
5.09.2023 Cadde
Yusuf Güney'den iddialı açıklama! 'Uzaylılar ile savaşacağız'
Yusuf Güney'den iddialı açıklama! 'Uzaylılar ile savaşacağız' Şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Daha önce astral seyahatle uzaya gittiğini açıklayan sanatçı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında konuştu. Güney, tarih vererek ''Uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız'' dedi.
5.06.2023 Cadde
Tatile çıktılar
Tatile çıktılar Simge Tertemiz, geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi iş insanı Ünal Saral ile Kapadokya’da aşk tazeledi.
30.11.2022 Cadde
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradığı günü anlattı!
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradığı günü anlattı! 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen, bir süredir kariyerine müzik alanında devam eden eski manken Tuğba Altıntop, geçtiğimiz ay arkadaşlarıyla tatile gitmişti. Şile'de bir köpeğin saldırısına uğrayan ve yüzünden yaralanan Altıntop, Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Saldırıya uğradıktan sonra ilk kez ekrana çıkan Altıntop, canlı yayında yaşadıklarını anlattı.
13.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Şarkıcı olacak Şebnem Bozoklu, ‘Prestij Meselesi’ filmine dahil oldu...
13.09.2022 Cadde
Sevda Demirel: Bence Tuğba Altıntop'u köpek ısırmamış, hemcinsinden şiddet görmüş!
Sevda Demirel: Bence Tuğba Altıntop'u köpek ısırmamış, hemcinsinden şiddet görmüş! 45 yaşındaki iki çocuk annesi Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde köpek saldırısına uğradığını ve yüzüne dikiş atıldığını açıklamıştı. Yaşanan olay üzerine köpeğiyle Nişantaşı'nda görüntülenen Sevda Demirel, Altıntop'un başına gelenlerle ilgili konuşup; "Eğer haksızsam özür dileyeceğim" diyerek, dikkat çeken iddialarda bulundu.
12.09.2022 Cadde
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzüne dikiş atıldı
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzüne dikiş atıldı 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen, bir süredir kariyerine müzik alanında devam eden eski manken Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki iki çocuk annesi Altıntop'un son hali hayranlarını endişelendirdi.
9.09.2022 Magazin
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzüne dikiş atıldı
Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzüne dikiş atıldı 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen, bir süredir kariyerine müzik alanında devam eden eski manken Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki iki çocuk annesi Altıntop'un son hali hayranlarını endişelendirdi.
9.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Günler geçmek bilmiyor’ İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli’yle Vadistanbul’da objektiflere takıldı...
5.09.2022 Cadde
Tarihte yolculuğa çıkardılar
Tarihte yolculuğa çıkardılar Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’nın düzenlediği “Doğu’dan Batı’ya Sevgi Yolu” temalı kültür etkinliği tarihi Agora’nın büyüleyici atmosferinde gerçekleşti.
9.06.2022 Ege
Defilenin geliri Askıda Oda’ya
Defilenin geliri Askıda Oda’ya KİTVAK, tüm geliri ‘Askıda Oda’ projesine aktarılacak bir kültür etkinliği için kolları sıvadı.
31.05.2022 Ege
Kanal D’ye ödül yağmuru
Kanal D’ye ödül yağmuru Bu yıl ikincisi gerçekleşen Uluslararası Zirve Ödülleri sahiplerini buldu. Gülben Ergen ve Serdar Ortaç şarkılarının renk kattığı, Cahide Palazzo’da gerçekleşen, sunuculuğunu Simge Tertemiz, Ivana Sert ve Tayyar Işıksaçan’ın yaptığı geceye; iş, sanat, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı.
23.02.2022 Cadde
Defileyle kutlandı
Defileyle kutlandı Hilltown AVM’de ünlü markaların katılımıyla gerçekleşen, “2021-2022 Sonbahar-Kış Koleksiyonu” defilesi beğeni topladı.
3.11.2021 Ege
Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim!
Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim! Beyaz TV’de Simge Tertemiz ve Mehmet Yıldırım’ın sunduğu 'Hayatın Rengi' programına konuk olan Yusuf Güney, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
29.04.2021 Cadde
‘Uzaya gittim’
‘Uzaya gittim’ Yusuf Güney; Simge Tertemiz ve Mehmet Yıldırım’ın sunduğu ‘Hayatın Rengi’ programına konuk oldu.
29.04.2021 Cadde
‘Hamileysem  evlenirim’
‘Hamileysem evlenirim’ Hatice; Simge Tertemiz ve Mehmet Yıldırım’ın sunduğu ‘Hayatın Rengi’ programına konuk oldu.
26.03.2021 Cadde
2020’nin ‘Miss Model’i Chicago’dan geldi
2020’nin ‘Miss Model’i Chicago’dan geldi Sektöre birçok yıldız kazandıran yarışmanın bu yılki kral ve kraliçesi, Mümin Karaçil ile Ceyda Toran oldu.
15.11.2020 Ege
Kazananlar belli oldu
Kazananlar belli oldu Şikago doğumlu 16 yaşındaki Ceyda Toyran, Miss&Mr Model Of Turkey 2020 finalinde Miss Model seçildi.
14.11.2020 Cadde
Ceyda Toyran kimdir, kaç yaşında? Miss Model Ceyda Toyran biyografisi
Ceyda Toyran kimdir, kaç yaşında? Miss Model Ceyda Toyran biyografisi Geçtiğimiz günlerde 15 yaşındaki Melisa İmrak’ın Best Model’de birinci olması çok konuşulmuştu. İmrak’ın ardından 16 yaşındaki Ceyda Toyran da dün Miss Model seçildi. Peki Ceyda Toyran kimdir? İşte Ceyda Toyran biyografisi...
13.11.2020 Cadde
'Best Model' birincisi Melisa İmrak neden tepki çekti?
'Best Model' birincisi Melisa İmrak neden tepki çekti? 'Best Model Türkiye' yarışmasının birincileri belli oldu. Erkeklerde Oğuzhan Bolat, kadınlarda Melisa İmrak birinci seçildi ve 'Best Model' oldular. Ancak Melisa İmrak'ın gerçek yaşı bir anda gündemi salladı...
30.10.2020 Trend
Sunucu Simge Tertemiz'in babası hayatını kaybetti
Sunucu Simge Tertemiz'in babası hayatını kaybetti Simge Tertemiz ile modacı kardeşi Eylem Terzemizin babası Metin Tertemiz (60), oturduğu apartmanın 4'üncü katındaki evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.
4.05.2020 Cadde
Simge Tertemiz kimdir, kaç yaşında? Simge Tertemiz biyografisi
Simge Tertemiz kimdir, kaç yaşında? Simge Tertemiz biyografisi Simge Tertemiz, Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa Programına konuk oldu. Magazin gündemine dair konu başlıklarına ilişkin samimi açıklamalarda bulunan Simge Tertemiz 10 Ocak 1988 yılında dünyaya geldi. Sunucu ve oyuncu olan güzel isim Simge Tertemiz hakkında merak edilenleri derledik
20.02.2020 Gündem
“Gelin Damat Fashion Day” 15 Mart'ta Çırağan'da!
“Gelin Damat Fashion Day” 15 Mart'ta Çırağan'da! Gelin Damat Dergisi tarafından 5. kez düzenlenen Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi “Gelin Damat Fashion Day”, 15 Mart Pazar günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleşiyor.
17.02.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Simge Tertemiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.