Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sinan Akçıl: Es Burcu Burcu

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli, düet şarkılarıyla Radyo D'de Sarı Şeker Sema'ya konuk oldu. Akçıl, "Burcu Kıratlı ile beraber misiniz?" sorusunu cevapladı.

|

Ceceli: Şarkıyı aslında Sinan söyleyecekti
'Anlarsın' şarkısını Sinan Akçıl'ın kendisine aranje yaptırmak istediğini belirten Mustafa Ceceli, parçayı çok beğendiği için daha sonra düete dönüştüğünü anlattı.

“Düetler devam edecek”
Çalışmanın kendilerini çok memnun ettiğini vurgulayan ikili, Türkiye'nin de düeti çok sevdiğini ve bundan sonra da beraber şarkı söylemeye devam edeceklerini hatta birlikte konserler yapma düşünceleri olduğunu açıkladı.

Sinan Akçıl'dan 'çok özel' birine
Sinan Akçıl, Ceceli'nin 'Es' isimli şarkısını daha yeni yeni anladığını, çok sevdiğini ve bu şarkıyı çok özel birine göndermek istediğini söyledi.

Yakışıklı popçu, "Burcu Kıratlı ile beraber misiniz?" sorusuna "Es Burcu Burcu, bu şarkı özel birine gitsin" yanıtını verdi. Rumen şarkıcı Otilia ile beraberken "Türk kahvesi yapmayı bilmeyen kızla evlenmem" dediğini hatırlatan Sarı Şeker Sema'ya, "Şimdi çok güzel Türk kahveleri içiyorum" dedi.


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.