Sinir Gazı

Sinir Gazı

Son dakika sinir gazı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sinir gazı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sinir gazı haber sayfamızda...

Sinir Gazı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.612 sinir gazı haberi bulunmuştur.
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri Rusya’da kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Aleksey Navalni, son yıllarda hayatını kaybeden Rus muhaliflerden yalnızca biri.
20.02.2024 Dünya
Putin’in aniden ölen düşmanları! Listeye yeni bir isim daha eklendi
Putin’in aniden ölen düşmanları! Listeye yeni bir isim daha eklendi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Yevgeni Prigojin'in, yolcu listesinde yer aldığı özel bir jetin Moskova yakınlarında düşmesi sonucu öldüğüne inanılıyor.
24.08.2023 Dünya
Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak!
Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak! "Balkanlar’ın Nostradamus'u" olarak bilinen Baba Vanga’nın kehanetleri herkesi hayrete düşürüyor. Küçük yaşlarda görme yetisini kaybeden Baba Vanga’nın11 Eylül saldırılarından, Covid-19 pandemisine kadar pek çok kehanetini gerçekleşti. 50 yılık kariyerine yüzlerce kehanet sığdıran Baba Vanga, şimdilerde Rus lider Putin için yaptığı öngörüsü ile konuşuluyor.
28.03.2022 Dünya
Son dakika... Kuzey Kore'de gülmek ve içmek yasaklandı!
Son dakika... Kuzey Kore'de gülmek ve içmek yasaklandı! Kim Jong-un'un ülkesi 11 gün boyunca eşi benzeri olmayan bir yas tutacak, dünya uluslararası haber ajanslarının Kuzey Kore'den servis ettiği fotoğrafları izliyor.
17.12.2021 Dünya
İngiltere'den flaş 'Navalnıy' hamlesi! 7 Rus ajan için karar verildi
İngiltere'den flaş 'Navalnıy' hamlesi! 7 Rus ajan için karar verildi İngiltere, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesinin yıl dönümünde 7 Rus istihbarat ajanı hakkında mal varlıklarının dondurulması ve seyahat yasağı kararı aldı.
20.08.2021 Dünya
Navalny'yi tedavi eden doktor, ormanda kayıplara karıştı
Navalny'yi tedavi eden doktor, ormanda kayıplara karıştı Rusya'daki Omsk bölgesinde bulunan ormanlık av alanından arazi aracıyla cuma günü ayrılan doktordan bir daha haber alınamadı. Doktorun bulunması için çalışma başlatıldı.
10.05.2021 Dünya
Çek polisi Skripal'i zehirlemekle suçlanan Rusların ismini kullanan iki kişiyi arıyor
Çek polisi Skripal'i zehirlemekle suçlanan Rusların ismini kullanan iki kişiyi arıyor Çek Cumhuriyeti'nde polis, 2018'de Birleşik Krallık'taki Sergey Skripal'in zehirlediğinden şüphelenilen iki Rus askeri istihbarat üyesiyle aynı takma isimleri kullanan iki adamı 2014'teki bir patlamayla bağlantılı olarak arıyor.
18.04.2021 Dünya
Son dakika haberi | Yer yerinden oynadı! Rus casustan Putin hakkında şoke eden iddia...
Son dakika haberi | Yer yerinden oynadı! Rus casustan Putin hakkında şoke eden iddia... İsminin açıklanmaması koşuluyla İngiliz basınına konuşan bir Rus casus, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir "ölüm listesi" yayınladığını öne sürdü. Listedeki isimleri de tek tek veren casus, suikastlerin daha önce nasıl düzenlendiğini ve Moskova'nın tüyler ürpertici yeni planlarını anlattı.
22.03.2021 Dünya
ABD'den Rusya'ya Navalnıy hamlesi
ABD'den Rusya'ya Navalnıy hamlesi ABD Ticaret Bakanlığı, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesine tepki olarak Rusya'ya yönelik ihracat kısıtlamalarını genişleteceğini duyurdu.
17.03.2021 Ekonomi
İnsanlık tarihinin 33 yıllık kara lekesi... Halepçe Katliamı!
İnsanlık tarihinin 33 yıllık kara lekesi... Halepçe Katliamı! Sivilleri hedef alan en büyük kimsayal saldırı olarak tanımlanan Halepçe Katliamı'nın üzerinden 33 yıl geçti. Irak’ın kuzeyindeki Kürt kabası Halepçe’ye 1988’de Saddam Hüseyin’in liderliğindeki Irak ordusu tarafından yapılan hardal gazı ve ölümcül sinir gazı sarinle yapılan kimyasal saldırıda binlerce sivil hayatını kaybetti.
16.03.2021 Dünya
Beyaz Saray: Biden'ın, Putin ile ilişkisi Trump'ınkinden çok daha farklı olacak
Beyaz Saray: Biden'ın, Putin ile ilişkisi Trump'ınkinden çok daha farklı olacak Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilişkisinin Donald Trump yönetiminden daha farklı olacağını açıkladı.
2.03.2021 Dünya
Son dakika... Yaptırımlar devrede! Kremlin "karşılıksız bırakmayacağını" duyurdu...
Son dakika... Yaptırımlar devrede! Kremlin "karşılıksız bırakmayacağını" duyurdu... ABD yönetimi ve Avrupa Birliği (AB), Rusya'nın sinir gazıyla zehirleyerek öldürmeye çalıştığı iddia edilen Navalnıy için yaptırım uygulamaya başladı.
2.03.2021 Dünya
Son dakika... Rus muhalif Navalni'ye hapis cezası!
Son dakika... Rus muhalif Navalni'ye hapis cezası! Moskova'da mahkeme, Rus muhalefet lideri Aleksey Navalni'ye, Almanya'da sinir gazı zehirlenmesi tedavisi gördüğü için denetimli serbestlik şartlarını ihlal ettiği suçlamasıyla hapis cezası verdi.
2.02.2021 Dünya
ABD Navaly'nin zehirlenmesinde FSB'yi suçladı!
ABD Navaly'nin zehirlenmesinde FSB'yi suçladı! ABD Dışişleri Bakanlığı, Rus muhalif lider Aleksey Navalny'nin zehirlenmesinden Rusya Federal Güvenlik Servisi'ni (FSB) suçladı.
24.12.2020 Dünya
Putin şoke etti: Eğer isteseydim ölmüştü!
Putin şoke etti: Eğer isteseydim ölmüştü! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin'in muhalefet lideri Navalni'yi zehirlediği iddialarına gülerek verdiği cevap, konferansta buz gibi bir havanın esmesine sebep oldu.
17.12.2020 Dünya
Şok iddia! Zehirlenen Rus muhalif Navalni'nin ikinci kez öldürülmeye çalışıldı
Şok iddia! Zehirlenen Rus muhalif Navalni'nin ikinci kez öldürülmeye çalışıldı Rusyanın, ilk saldırıdan sağ kurtulmasının ardından ikinci kez Rus muhalif Aleksey Navalni'yi Novichok sinir ajanıyla öldürmeye çalıştığı iddia edildi.
13.12.2020 Dünya
Kim'in yeğeni CIA korumasında
Kim'in yeğeni CIA korumasında ABD'den Kuzey Kore lideri Kim'i çıldırtacak hamlenin detaylarını New Yorker dergisi yazdı. Habere göre, üç yıl önce babası Malezya'daki havalimanında sinir gazıyla öldürülen yeğen Kim Han-Sol, Çin'den Tayvan'a geçti ve buradan Amsterdam'a gitmeden önce CIA ajanlarıyla buluştu.
23.11.2020 Dünya
ABD'den 6 Rus askeri istihbaratçıya siber saldırı suçlaması
ABD'den 6 Rus askeri istihbaratçıya siber saldırı suçlaması ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD ve diğer ülkelere yönelik siber saldırı düzenledikleri gerekçesiyle Rus askeri istihbaratına (GRU) bağlı 6 yetkili hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
19.10.2020 Dünya
Son dakika...AB'den Rusya'ya yaptırım kararı!
Son dakika...AB'den Rusya'ya yaptırım kararı! AB bakanları Rus muhalif Aleksey Navalny'nin zehirlendiği iddialarına ilişkin Rusya'ya yaptırım kararı aldı.
12.10.2020 Dünya
Navalny bir şişe su ile otel odasında zehirlenmiş!
Navalny bir şişe su ile otel odasında zehirlenmiş! Rus muhalif lider Alexey Navalny'nin ekip arkadaşları, Navalny'nin Sibirya'nın Omsk kentindeki otel odasında zehirlendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, Navalny'nin Tomsk kentinde kaldığı otel odasında bulunan boş bir su şişesinin içerisinde sinir gazı kalıntısı bulunduğu belirtildi.
17.09.2020 Dünya
İlk fotoğraf! Komadan çıkıp ailesiyle objektife baktı
İlk fotoğraf! Komadan çıkıp ailesiyle objektife baktı Rusya’da zehirlenip tedavi edilmek üzere Almanya’ya sevk edilen ve komadan çıkan muhalif lider Aleksey Navalny'nin, hastane yatağından ilk fotoğrafı yayınlandı.
15.09.2020 Dünya
Zehirlenen Navalny, hastanede ziyaretçi kabul etmeye başladı
Zehirlenen Navalny, hastanede ziyaretçi kabul etmeye başladı Almanya'nın Berlin kentinde tedavi gören Rus muhalif Alexey Navalny, tedavi gördüğü Charité hastanesinde ziyaretçi kabul etmeye başladığı duyuruldu.
10.09.2020 Dünya
Rusya'dan Almanya'ya Navaly için diyalog kurma çağrısı
Rusya'dan Almanya'ya Navaly için diyalog kurma çağrısı Kremlin'den yapılan açıklamada, Rus muhalif siyasetçi Alexey Navalny'nin zehirlendiğinin açıklanmasının ardından Rusya'nın Almanya ile diyalog kurmak istediği bildirildi.
4.09.2020 Dünya
Son dakika... Rus muhalif lider Navalny Noviçok'la zehirlendi!
Son dakika... Rus muhalif lider Navalny Noviçok'la zehirlendi! Almanya, yoğun bakımda tedavi gören Rus muhalif Alexey Navalny'nin Noviçok sinir gazıyla zehirlendiğini dünyaya ilan etti.
2.09.2020 Dünya
Rus muhalif ‘zehirlendi’
Rus muhalif ‘zehirlendi’ Rusya’da Putin karşıtı muhalefetin en öne çıkan ismi olan Aleksey Navalni’nin zehirlendiği ve acil olarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Navalni’nin ekibi, ünlü muhalifin çayına zehir karıştırıldığını öne sürüyor.
21.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sinir Gazı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.