Sırbistan

Sırbistan

Son dakika Sırbistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sırbistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sırbistan haber sayfamızda...

Sırbistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.835 sırbistan haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da Rumeli ve Balkan Türkleri ile iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Fidan, "Türkiye'yi hasım gibi görenlere şunu çok açık bir şekilde söylüyoruz. Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz” dedi.
17.03.2024 Gündem
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin'
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak. Yunan basını Olympiakos-Fenerbahçe eşleşmesini manşetlere taşırken sarı-lacivertli takım için 'Çok korkutucu' ifadeleri kullanıldı.
16.03.2024 Fenerbahçe
Karadağ-Bosna Hersek sınırında 5.4 büyüklüğünde deprem! Balkanlar sallandı
Karadağ-Bosna Hersek sınırında 5.4 büyüklüğünde deprem! Balkanlar sallandı Merkez üssü Karadağ'ın Niksic kentine yaklaşık 30 kilometre olan sarsıntı, Arnavutluk, Sırbistan, Hırvatistan, Kuzey Makedonya ve Adriyatik'in karşı kıyısındaki İtalya'da bile hissedildi.
14.03.2024 Dünya
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var Girişimciler, devlet hibe ve desteklerinin yanı sıra aday üyelik statüsü dolayısıyla Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok destek programından da yararlanabiliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi hakkında karar verildi
MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi hakkında karar verildi İsrail dış istihbarat servisi MOSSAD’a bilgi sızdırmakla suçlanan 7 şüphelinin 6’sı çıkarıldıkları mahkemece uluslararası casusluk suçu kapsamında tutuklandı.
8.03.2024 Gündem
EuroLeague'de tarih yazıldı! Yeni sayı kralı Mike James
EuroLeague'de tarih yazıldı! Yeni sayı kralı Mike James EuroLeague’de Monaco ve Kızılyıldız'ın karşı karşıya geldiği maçta Mike James tarihe geçti. İşte detaylar...
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında şov yaptı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında şov yaptı! UEFA ülke puanı güncellendi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu ilk maçları heyecanı dün gece sona erdi. Temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında farklı bir zaferle rövanş öncesi avantajı eline geçirdi. Oynanan maçlar sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
8.03.2024 Konferans Ligi
20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ediyor!
20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ediyor! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan bugün oynanan müsabakaların ardından devam etti.
7.03.2024 Diğer
Almanya: Batı Balkan ülkelerinin AB'ye katılması jeopolitik gereklilik
Almanya: Batı Balkan ülkelerinin AB'ye katılması jeopolitik gereklilik Karadağ ve Bosna Hersek'i ziyaret eden Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Rusya saldırganlığı karşısında Batı Balkan ülkelerinin AB'ye katılmasının "jeopolitik bir gereklilik" olduğuna dikkat çekti.
6.03.2024 Dünya
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım
Takip cihazından MOSSAD'da bilgi! Kilit isim İstanbul'da yakalandı
Takip cihazından MOSSAD'da bilgi! Kilit isim İstanbul'da yakalandı İsrail dış istihbarat servisi MOSSAD’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) unsurlarınca çökertilen hücreye ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
5.03.2024 Haberler
Takip cihazından MOSSAD'da bilgi! Kilit isim İstanbul'da yakalandı
Takip cihazından MOSSAD'da bilgi! Kilit isim İstanbul'da yakalandı İsrail dış istihbarat servisi MOSSAD’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) unsurlarınca çökertilen hücreye ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile telefonda görüştü.
5.03.2024 Gündem
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu!
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda snowboard branşındaki ilk madalyalar sahiplerini buldu.
4.03.2024 Diğer
Emine Erdoğan’ın öncü rolüne vurgu yapıldı
Emine Erdoğan’ın öncü rolüne vurgu yapıldı Antalya Diplomasi Forumu’nda (ADF) düzenlenen “Kadın, Barış ve Güvenlik” başlıklı panelde Emine Erdoğan’ın öncü rolü vurgulandı.
4.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan lider eşleriyle Ata Tohumu sergisini gezdi! 'Anadolu’nun zenginliğine bir kez daha tanıklık ettik'
Emine Erdoğan lider eşleriyle Ata Tohumu sergisini gezdi! 'Anadolu’nun zenginliğine bir kez daha tanıklık ettik' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, lider eşlerini Antalya’da “Anadolu’nun Asırlık Lezzetlerine Yolculuk” programında ağırladı.
2.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Türkiye’de nüfus artışı neredeyse durdu! Nüfus artışı ve doğurganlık hızında Avrupa’da durum ne?
Türkiye’de nüfus artışı neredeyse durdu! Nüfus artışı ve doğurganlık hızında Avrupa’da durum ne? 2023 sonu itibarıyla Türkiye’de ikamet eden kişi sayısı bir önceki yıla göre sadece 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin kişi oldu.
2.03.2024 Dünya
‘Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi’ni gezdi
‘Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi’ni gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na (ADF) katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
2.03.2024 Gündem
FIBA dünya sıralaması belli oldu! Türkiye sabit kaldı
FIBA dünya sıralaması belli oldu! Türkiye sabit kaldı FIBA dünya sıralamasına yeni güncelleme geldi. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın sıralamadaki yeri değişmedi.
1.03.2024 Milli Takım
Zeljko Obradovic'ten net cevap! 'Hiçbir yerde çalışmam'
Zeljko Obradovic'ten net cevap! 'Hiçbir yerde çalışmam' Turkish Airlines EuroLeague'de Anadolu Efes'i mağlup eden Partizan'da başantrenör Zeljko Obradovic çarpıcı bir açıklamada bulundu.
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde!
Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final rövanşında Guaguas Las Palmas'a 3-0 mağlup olmasına rağmen altın seti kazandı ve yarı finale yükseldi.
28.02.2024 Voleybol
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 70’inci yaşını kutladı. Dünya liderleri Erdoğan’ı telefonla arayarak, doğum günü için tebrik etti.
27.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sırbistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.