Siri

Siri

Son dakika Siri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Siri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Siri haber sayfamızda...

Siri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 609 siri haberi bulunmuştur.
iPhone kullanıcıları bu habere çok üzülecek! O iPhone modellerine iOS 18 güncellemesi yok
iPhone kullanıcıları bu habere çok üzülecek! O iPhone modellerine iOS 18 güncellemesi yok Yeni iOS güncellemesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken hangi iPhone modellerinin güncelleme alacağı da belli oldu. Büyük değişiklikler yapılacağı konuşulan bu sürümü alamayan bazı iPhone kullanıcıları çok üzülecek. İşte iOS 18 güncellemesini alacak telefonların listesi…
29.02.2024 Teknoloji
Efes’te sanat zamanı
Efes’te sanat zamanı İzmir’de 60’ı aşkın sanatçının eserlerine ev sahipliği yapan Büyük Efes Sanat Günleri, 8’inci kez misafirlerini ağırladı.
24.02.2024 Ege
Bahtiyar Usta
Bahtiyar Usta Bundan yüzlerce yıl öncesinin İznik’indeyiz… Bahtiyar Usta’nın fakir çini atölyesinde…
21.01.2024 Arkeoloji
DreameBot D10s Robot süpürge ve paspas
DreameBot D10s Robot süpürge ve paspas DreameBot D10s, etkili, erişilebilir robot temizliği evinize getiriyor. DreameBot D10s, pratik özelleştirebilme olanakları ile 5.000 Pa emiş gücü, gelişmiş LDS haritalama özellikleri ile tüm evinizde  ki tüm zeminlerde otomatik temizlik imkanları sunuyor.
19.12.2023 Advertorial
Rezervasyona yazılımla ‘filtre’
Rezervasyona yazılımla ‘filtre’ Saint-Tropez, herhalde adına lüksle ilgili şarkılar yakılan, milyarderlerin her yıl akınına uğrayan bir kent. Herhalde dünyada bir balıkçı kasabasında 25 bin euro’ya Celine çanta veya 4 bin euro’ya Christian Dior ceket alabileceğiniz tek yer.
5.10.2023 Ekonomi
İnsanoğlu sonunda bitkilerle de konuşmaya başladı! ‘Ey benim sevgili ağacım nasılsın?’
İnsanoğlu sonunda bitkilerle de konuşmaya başladı! ‘Ey benim sevgili ağacım nasılsın?’ Yeni araştırmalarda, bitkilerle “ışık yolu”yla iletişim kurulabileceği ortaya çıktı. Gelecekte insanlar, kuraklık veya hastalık gibi hallerde kendilerini korumaları için bitkileri uyarabilecek!
27.09.2023 Dünya
İnsansı robotların çoğu neden kadın?
İnsansı robotların çoğu neden kadın? Yapay zekayla çalışan insansı robotların artışa geçtiği şu dönemlerde uzmanlar bu robotların neden hep kadın olduğunu inceledi.
28.08.2023 Dünya
Evimizdeki casuslar! Mahrem görüntü ve ses kaydediyor
Evimizdeki casuslar! Mahrem görüntü ve ses kaydediyor BBG (Biri Bizi Gözetliyor) gerçek oldu! Kameralı robot süpürgeler, mahrem görüntü ve ses kaydediyor! “Akıllı cihaz”lar şantajcıya dönüşebiliyor. Peki bu kâbusa karşı uzmanlar ne diyor?
21.08.2023 Gündem
‘Bahşiş yoksa sen de yoksun’
‘Bahşiş yoksa sen de yoksun’  Fransa’nın sosyetik tatil beldesi St Tropez’de restoranların büyük bahşiş bırakmayan müşterileri ‘kara liste’ye aldığı, bu müşteriler rezervasyon yapmak istediklerinde “Yer yok” dedikleri ortaya çıktı
16.08.2023 Dünya
Çobanlık yaparken keşfedildi! Siri uygulamasının babası Denizlili bir Türk'müş
Çobanlık yaparken keşfedildi! Siri uygulamasının babası Denizlili bir Türk'müş Babası ilkokula gitmesine izin vermemişti, bu nedenle köyde çobanlık yapıyordu. Karşılaştığı öğretmenler sayesinde önce yatılı okula, sonrasında İTÜ'ye adım attı. Hatta işi öyle ileri taşıdı ki ünlü Alman fizikçi Einstein'ın teorisindeki boşluğu bile keşfetti. Davet alarak gittiği ABD'de sadece 3 ayda tezini bitiren Hüseyin Yılmaz tüm dünyanın kullandığı 'Siri' uygulamasının da babası oldu.
12.07.2023 Gündem
Denizler için gürültü kirliliği uyarısı: Öldürüyor, travmaya sokuyor
Denizler için gürültü kirliliği uyarısı: Öldürüyor, travmaya sokuyor Bugün Dünya Okyanus Günü. Dünya yüzeyinin yüzde 71’ini kaplayan okyanuslar, insansal etkilerle kirleniyor.
8.06.2023 Gündem
819 günlük Maya takviminin gizemi çözüldü
819 günlük Maya takviminin gizemi çözüldü ABD'deki Tulane Üniversitesi'nden araştırmacılar, 819 günlük Maya takviminin gizemini sonunda çözdü. Takvimin gökyüzünde çıplak gözle görülebilen tüm gezegenlerle uyuştuğu tespit edildi.
25.04.2023 Dünya
Biri bizi gözetliyor!
Biri bizi gözetliyor! Özel hayatın gizliliğini sağlamak üzere yasal düzenlemeler geliştirildi. Mahremiyet bilinci ve isteğinin daha ön plana çıktığı bu süreçte, belki de teşebbüsler mahremiyete duydukları saygı üzerinden birbirleriyle rekabet etmeye başladılar.
31.01.2023 Milliyet Rekabet
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Sihirli güzellik Alessandra Ambrosio, Los Angeles merkezli lüks mücevher markası için kamera karşısına geçti...
13.01.2023 Cadde
Sanal asistanlar yalnızlığı gideriyor
Sanal asistanlar yalnızlığı gideriyor Yapay zekânın insan yerine geçme ihtimalinin tartışıldığı günlerde yapılan bir araştırma, sanal asistanla çalışan akıllı ev sistemlerinin tek başına yaşayan kişilerin yalnızlıkla mücadele etmesini sağladığı ortaya çıktı.
15.12.2022 Dünya
'Paslanmış gemiler çölü'ne dönüştü! 'Benim için geç ama torunlarım görsün istiyorum'
'Paslanmış gemiler çölü'ne dönüştü! 'Benim için geç ama torunlarım görsün istiyorum' Gölü yıllarca besleyen ve varlığını sağlayan nehirlere baraj inşa edildi. İnsan eliyle başlatılan yok oluş tüm canlılar için acı bir sonun başlangıcıydı. Bir iç denizin yok oluşu ve çöldeki gemilerin sırrı Aral Gölü'nün 'pamuk' uğruna yok edilmesinde saklı.
9.12.2022 Dünya
Yapay zekâdan ‘makul’ cevaplar
Yapay zekâdan ‘makul’ cevaplar OpenAI karşılıklı sohbet edebileceğiniz dünyanın en gelişmiş yapay zekâ dil modeli GPT-3’ü kullanıma sundu. Ücretsiz olarak kullanılabilen uygulama sorulan sorulara iyi niyetli ama makul cevaplar veriyor.
6.12.2022 Gündem
Apple’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi video
Apple’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi video 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Apple'dan yepyeni bir video paylaştı.
2.12.2022 Apple
Babalar Günü'ne alternatif hediye: Babanızla keşfedin!
Babalar Günü'ne alternatif hediye: Babanızla keşfedin! Apple'ın Babalar Günü tavsiyesi, babanızla birlikte telefonunu keşfetmek! Babalar Günü’nde alternatif hediye önerileri arasında iPhone’unda yapabileceği yeni ya da varlığının farkında bile olmadığı bir şeyler öğretmek var.
17.06.2022 Apple
Gurbetçiye ‘Hızır’ yetişecek
Gurbetçiye ‘Hızır’ yetişecek Yurt dışındaki vatandaşlara “konsolosluk.gov.tr” üzerinden hizmet veren Dışişleri Bakanlığı, hizmetlerin aksamaması ve anında çözüm için yeni bir projeye daha imza atıyor.
23.05.2022 Siyaset
SON DAKİKA: 6 Nisan korona tablosu son durumu! Güncel vaka ve vefat sayısı ile aşı haritası paylaşıldı
SON DAKİKA: 6 Nisan korona tablosu son durumu! Güncel vaka ve vefat sayısı ile aşı haritası paylaşıldı Koronavirüs tablosu, günlük olarak erişime sunulmaya devam ediyor. Tabloda vaka, vefat, iyileşen hasta sayıları, test oranları ile uygulanan aşı miktarları bulunuyor. Gözler 6 Nisan tablosuna çevrildi. Peki, bugünkü vaka sayısı kaç oldu?
6.04.2022 Gündem
Sanat dünyasının savaşa tepkisi
Sanat dünyasının savaşa tepkisi Rusya’nın Ukrayna’ya müdahalesine tepkiler sanat çevrelerinden de yükseliyor. Rus sanatçılar, işgale karşı Venedik Bienali’nden çekildiklerini duyurdu. Ukrayna’yı temsil edecek sanatçının eseri ise bir arabanın arka koltuğunda ülkeden güvenle çıkarıldı.
1.03.2022 Kültür Sanat
Turkuaz 'sır'ın sırrı vasiyette
Turkuaz 'sır'ın sırrı vasiyette Kütahya çini sanatının büyük ustası Sıtkı Olçar'ın geleneğini devam ettiren kızı Nida Olçar "Oğlum sanatımızı sürdürmezse, çinilerimizdeki turkuaz 'sır'ın sırrının yazılı olduğu reçetenin tüm sanat fakültelerine dağıtılmasını vasiyetime yazdım" diyor.
24.02.2022 Kültür Sanat
Apple engelli kullanıcılara neler sunuyor?
Apple engelli kullanıcılara neler sunuyor? Apple, 3 Aralık Engelliler Günü'nde, kendi ekosisteminde engelli kullanıcılara sunduğu birden fazla özelliği hatırlatıyor... İşte Apple'ın engelli kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak adına sunduğu özellikler...
3.12.2021 Apple
Apple’ın yeni ürünlerinin Türkiye fiyatları belli oldu
Apple’ın yeni ürünlerinin Türkiye fiyatları belli oldu Apple yeniliklerle getirdiği cihazlarının fiyatlarını da açıkladı. Özellikleriyle ve gücüyle dikkat çeken MacBook’lar Türkiye’de yüksek fiyatlara satılacak işte fiyatlar:
19.10.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Siri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.