Gündem Şırnak'tan acı haber! İki şehidimiz var...

Şırnak'tan acı haber! İki şehidimiz var...

19.06.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

Şırnak’ın Gabar Dağı bölgesindeki patlamada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Patlamanın ardından bölgede başlatılan operasyon sırasında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı güvenlik güçlerinin geçişi sırasında infilak etti, patlamada, 1 asker şehit düştü, 1 asker yaralandı. Böylelikle aynı bölgede iki ayrı patlamada 2 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı.

Şırnaktan acı haber İki şehidimiz var...

Şırnak'ın Gabar Dağı mevkisinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Haberin Devamı

Akçay 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığına bağlı askerler Gabar Dağı mevkisinde yol arama faaliyeti yürüttüğü sırada teröristlerce önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti.

Saldırıda bir asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Yaralı askerler helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik güçleri, bölgede teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.

BİR PATLAMA DAHA OLDU

Patlamanın ardından bölgede başlatılan operasyon sırasında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı güvenlik güçlerinin geçişi sırasında infilak etti, patlamada, 1 asker şehit düştü, 1 asker yaralandı. Böylelikle aynı bölgede 2 ayrı patlamada 2 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı.

Haberin Devamı

HATAY'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak’ta yola döşenen mayının patlaması şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Ak'ın baba evi ve sokağına Türk bayrakları asıldı.

Şırnaktan acı haber İki şehidimiz var...

Şırnak’ta Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda önceden yola döşenen mayının patlaması şehit olan Hataylı Jandarma Uzman Çavuş İzzet Ak'ın baba ocağına ateş düştü.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş İzzet Ak’ın (29) Dörtyol ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi'nde yaşayan baba evine gelen Kaymakam Murat Bulacak, Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve askeri yetkililer anne Ayşe Ak ve şehidin kardeşlerine şehadet haberini birlikte verdiler.

Kübra Ak ile evli olan 1 çocuk babası İzzet Ak'ın şehit olduğunu duyan yakınları eve akın etti. Şehidin baba evi ve sokağına Türk bayrakları asıldı.

Babasını kaybeden ve 4 erkek 1 kız kardeşin en küçüğü olan şehit Uzman Çavuş İzzet Ak'ın tayininin Kırklareli'ye çıktığı, 2 ay sonra bu kente gideceği öğrenildi.

İZMİR'DEKİ AİLESİ ŞEHADET HABERİNİ ALDI

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi kırsalında güvenlik üs bölgesi yolunda PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Çağatay Necati Dinç’in şehadet haberini alan aile sinir krizi geçirdi.

Şırnaktan acı haber İki şehidimiz var...

Şehit olan Piyade Onbaşı Çağatay Necati Dinç’in şehadet haberini İzmir Torbalı İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, aileye ulaştırdı. Erkan-Dilek çiftinin iki çocuğundan biri olan Çağatay Necati Dinç’in Gabar kırsalında mayın taraması sırasında infilak edilen mayın nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve ilçe protokolü şehit ailesine taziyede bulundu. Aile şehit haberini alır almaz sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

Şehidin akraba ve komşuları ise çok üzgün olduklarını ifade ederek, aileye baş sağlığı diledi.

Şırnaktan acı haber İki şehidimiz var...