Sıvı

Sıvı

Son dakika sıvı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sıvı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sıvı haber sayfamızda...

Sıvı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.073 sıvı haberi bulunmuştur.
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta Sayısız tıbbi müdahaleye maruz kalarak kabus dolu günler yaşadı. Doktorlar hayatta kalma şansının yalnızca yüzde 4 olduğunu söyledi. Her şey, vücudundaki batık tüyleri alma girişimiyle başladı...
27.03.2024 Dünya
MS ile mücadele eden ünlü oyuncu açıkladı: Beynimde 30 lezyon var!
MS ile mücadele eden ünlü oyuncu açıkladı: Beynimde 30 lezyon var! ABD'li aktris Christina Applegate, üç sene önce MS (Multipl skleroz) hastalığına yakalandığını duyurmuştu. Hastalıkla mücadelesi devam eden ünlü isim, katıldığı bir programda beyninde 30 lezyon bulunduğunu açıkladı.
27.03.2024 Cadde
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (48) sosyal medya hesabından sevenleriyle 9 kiloyu nasıl verdiğini paylaştı. Ünlü şarkıcı madde madde açıkladığı tüyolara, "No stress, yes vitamin. Ee ben nasıl kilo vermeyim" notunu düştü.
25.03.2024 Cadde
Seferihisar’da çiftçinin yüzü gülüyor
Seferihisar’da çiftçinin yüzü gülüyor Seferihisar Belediyesi, ilçede tarımsal kalkınmayı artırmak için önemli destek çalışmalarını hayata geçirmeye devam ediyor.
23.03.2024 Ege
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
Son kullanma tarihi olmayan sabunlar, 25 ülkeye ihraç ediliyor
Son kullanma tarihi olmayan sabunlar, 25 ülkeye ihraç ediliyor Gaziantep'in Nizip ilçesine özgü, 150 yıldır doğal yöntemlerle zeytinyağı ve zeytin posalarından üretilen sabun, 25 ülkeye ihraç ediliyor.
21.03.2024 Ekonomi
Sahur sofralarının olmazsa olmazı! Tanesi 30 TL
Sahur sofralarının olmazsa olmazı! Tanesi 30 TL Erzincan’ın yöresel lezzetlerinden olan, kavrulmuş un ve yağlı hamurdan yapılan tandır ketesi, tok tutması nedeniyle özellikle sahur sofralarının vazgeçilmezi oluyor .
20.03.2024 Gündem
Veri merkezlerinde çevreci teknoloji
Veri merkezlerinde çevreci teknoloji Türk Telekom, veri merkezlerinde çevreci yerli teknoloji çözümlerini hayata geçiriyor.
20.03.2024 Ekonomi
Sahte zeytinyağı operasyonu! Yüzlerce litre ele geçirildi
Sahte zeytinyağı operasyonu! Yüzlerce litre ele geçirildi Manisa Akhisar'da gerçekleştirilen operasyonda bir depoda yüzlerce litre sahte zeytinyağı ele geçirildi. İşte detaylar...
19.03.2024 Gündem
Ucuz ve temiz elektrik arayışı
Ucuz ve temiz elektrik arayışı İnsanlık on binlerce yıl boyunca elektriksiz yaşadı ama elektriği icat ettiğinden bu yana da onsuz yapamaz oldu. Aslında elektrik için icat demek doğru olmaz, daha çok binlerce yıl süren bir keşiftir. Birçok bilim adamının katkısı vardır. Elektrik enerjisi günlük hayatta ilk defa kullanılmaya başlandığı 1878’den beri vazgeçilmez olmuştur. Modern yaşamın temel unsurlarından biri haline gelmiştir.
19.03.2024 Ekonomi
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir Tüp bebek tedavisinde başarıyı veya başarısızlığı etkileyen pek çok sebep vardır. Anne yaşı, yumurta ve sperm kalitesi; embriyo kalitesini belirleyen en önemli faktörlerin başında gelir.
16.03.2024 Pazar
Şeker kamışı yağı rakip olur mu?
Şeker kamışı yağı rakip olur mu? ABD’li firma, şeker kamışından yağ geliştirdiğini, bu yağın zeytinyağından bile sağlıklı olduğunu iddia ediyor. Türkiye’de sektör temsilcileri ise zeytinyağının ikamesi yağ üretmenin mümkün olmadığı görüşünde.
16.03.2024 Ekonomi
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak Kanadalı deprem uzmanları, ABD'nin kuzeyinde bulunan Washington eyaletinin kıyılarında akılalmaz bir keşifte bulundu. Saatte 200 depremin meydana geldiği nokta hakkındaki detaylar tüyler ürpertti.
14.03.2024 Dünya
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif Ramazan ayı geldiğinde iftarda ne yemek yapacağım diye düşünenlerdenseniz üzülmeyin. "İftara ana yemek ne yapayım?" telaşıyla uğraşmanıza gerek yok. Hem doyurucu hem de pratik bu yemekle iftar sofranızı taçlandırabilirsiniz.
11.03.2024 Yemek
Lens takmak orucu bozar mı? Oruçluyken göze lens takılması orucu etkiler mi? Diyanet açıkladı
Lens takmak orucu bozar mı? Oruçluyken göze lens takılması orucu etkiler mi? Diyanet açıkladı En mübarek ay olan Ramazan ayında oruç tutacak olan vatandaşların birçok sorusu günden güne merakla araştırılıyor. Bu sorular arasında 'Göze lens takmak orucu bozar mı? Oruçluyken lens takarsak oruç bozulur mu?' soruları da yer alıyor. İşte merak edilen o cevap...
11.03.2024 Ramazan
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
Ağız Kokusu Neden Olur, Nasıl Giderilir? Ramazan'da Oruçluyken Ağız Kokusu Nasıl Engellenir?
Ağız Kokusu Neden Olur, Nasıl Giderilir? Ramazan'da Oruçluyken Ağız Kokusu Nasıl Engellenir? Halitozis şeklinde de isimlendirilen ağız kokusu; problem yaşayan kişiler adına utanç verici veya endişeye sebep olan bir problemdir. Ağız kokusu; yetersiz ağız hijyeni sebebiyle oluşmuyorsa problemin altında değişik bir tıbbi sebep olabilir. Peki ağız kokusu neden olur, nasıl giderilir? Oruçluyken ağız kokusu nasıl engellenir? İşte detaylar...
11.03.2024 Sağlık
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Kusmak orucu bozar mı? Ağız dolusu kusmak orucu etkiler mi?
Kusmak orucu bozar mı? Ağız dolusu kusmak orucu etkiler mi? Ramazan ayının gelip çatlamasıyla beraber akıllarda birçok soru işareti beliriyor. Bunlardan biri de oruçluyken kusmanın orucu bozup bozmadığı. Yanlışlıkla su içilmesi gibi kusmak da oruçla ilgili kafa karıştırıcı sorunlardan biri.
11.03.2024 Ramazan
Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? Ramazan’da oruç tutarken ağız kokusu nasıl giderilir?
Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? Ramazan’da oruç tutarken ağız kokusu nasıl giderilir? Oruç tutarken uzun süre aç kalınması, sıvı tüketilememesi ve gün boyu diş fırçalanamaması nedeniyle ağız ve diş sağlığı olumsuz etkilenebiliyor. Peki, Oruçluyken ağız kokusu nasıl önlenir? İşte ağız kokusunu önleyecek öneriler...
11.03.2024 Gündem
1 dilim baklava 1 saat yürüyüş
1 dilim baklava 1 saat yürüyüş Ramazan ayı başladı. Bu dönemde sağlıklı beslenme büyük önem taşıyor. Sahurda ve iftarda sağlıklı beslenmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğini uzmanlarına sorduk
11.03.2024 Gündem
Zeytinyağı altın gibi ‘çalınıyor’
Zeytinyağı altın gibi ‘çalınıyor’ İspanya’da küresel ısınma nedeniyle kıtlığı yaşanan ve fiyatı dört kat artan zeytinyağı, hırsızların en çok çaldığı ürün oldu!
11.03.2024 Dünya
Blenderı bu 5 ürüne daldırmayın! Daha kesin çözümler için ilkel yöntemler seçin
Blenderı bu 5 ürüne daldırmayın! Daha kesin çözümler için ilkel yöntemler seçin Mutfakta hayat kurtaran ev aletlerinden biridir Blender. Sert ve kırılması güçlü yiyecekleri kırar, püre ya da sıvı hale gelmesi gereken bir ürün varsa hızlıca çözer. Ancak belki de blenderın asıl görevi bu değildir. İçine buz atmak da sıcak bir çorbayı çektirmek de yanlıştır. İşte söz konusu blender olduğunda içine atılmaması gereken 5 ürün!
10.03.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Sıvı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.