Karbon Peeling Nedir, Ne İşe Yarar? Karbon Peeling Nasıl Yapılır?
Karbon Peeling Nedir, Ne İşe Yarar? Karbon Peeling Nasıl Yapılır? Gözenek küçültme, siyah nokta ve leke giderme etkileriyle son dönemde oldukça popüler olan karbon peeling; kusurlu ciltleri mükemmel hale getirmede kullanılan bir tekniktir. Peki herkesin merak ettiği karbon peeling nedir, ne işe yarar? Karbon peeling nasıl yapılır? İşte karbon peeling hakkında bilinmesi gereken her şey.
9.03.2021 Eğitim
Karma cilt 101: Karma cilt nedir? Karma cilt bakımı nasıl olmalıdır?
Karma cilt 101: Karma cilt nedir? Karma cilt bakımı nasıl olmalıdır? Cildinizin bazı kısımlarının kuru, diğer kısımlarının yağlı olduğunu fark ettiniz mi? Bu durumda, karma bir cildiniz olabilir. Karma bir cilde sahip olmak söz konusu olduğunda, yüzünüzün farklı bölümlerinin farklı ihtiyaçları olduğundan cildinize nasıl bakım yapılacağını anlamak oldukça zorlaşıyor. Karma cilt bakımını çözebilmek için yanıt vermemiz gereken soru: Karma cilt nedir?
10.02.2020 Cilt Bakımı
Ergenlikte fiziksel ve ruhsal değişiklikler
Ergenlikte fiziksel ve ruhsal değişiklikler Ergenlik kız ya da erkek çocuklarının, çocukluk döneminden çıkarak yetişkinliğe adım atmasıdır. İşte anne babalar için de zor bir süreç olan ergenlik döneminde meydana gelen fiziksel ve ruhsal değişiklikler.
7.04.2016 Ebeveyn
Siyah Nokta Nasıl Sıkılır? Siyah Noktalar Sıkılır Mı, Sıkmak İz Bırakır Mı?
Siyah Nokta Nasıl Sıkılır? Siyah Noktalar Sıkılır Mı, Sıkmak İz Bırakır Mı? Ciltte oluşan bazı lekeler bulunur. Bu lekeler insanları oldukça görsel anlamda rahatsız eder. Özellikle yüz bölgesinde çıkan siyah noktalar, insanları mutsuz edebiliyor. Siyah noktaların nasıl giderileceği sıkılıp sıkılmayacağı merak edilen konulardan biridir. Siyah nokta nasıl sıkılır? Siyah noktalar sıkılır mı, sıkmak iz bırakır mı? İşte, merak edilen tüm detaylar.
10.09.2021 Sağlık
Makyaj Bazı Nedir, Ne İşe Yarar? Makyaj Bazı Nasıl Kullanılır?
Makyaj Bazı Nedir, Ne İşe Yarar? Makyaj Bazı Nasıl Kullanılır? Makyaj bazının kullanımı sanılandan daha da önemlidir. Çünkü makyaja başlamadan cildinizi hazırlamayı sağlamaktadır. İlk kural makyaj bazının temiz bir yüze uygulanmasıdır. Ayrıca her cilt tipi aynı makyaj bazını kullanmaz. Fondöten veya temizlik ürünleri gibi makyaj bazını da cilt tipine göre seçmeniz gerekir. Son zamanlarda makyaj bazı daha fazla kullanılmaya başlanmıştır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
28.02.2021 Eğitim
Akne Vulgaris Nedir, Neden Olur? Akne Vulgaris (Sivilce) Nasıl Geçer?
Akne Vulgaris Nedir, Neden Olur? Akne Vulgaris (Sivilce) Nasıl Geçer? Akne, ya da sivilce ile muzdarip olmamış kimse yok gibidir. Fakat kozmetik bir sorunun ötesinde ciddiye alınması gereken akne nedir? Akne vulgaris neden olur? Akne ile nasıl baş edilir, akne nasıl geçer? İşte hemen herkesin dert yandığı bu sevimsiz rahatsızlıkla ilgili bilmek isteyeceğiniz bilgileri sizler için derledik.
17.02.2021 Sağlık
Kil Maskesi Tarifleri: Evde Yeşil Ve Beyaz Kil Maskesi Nasıl Yapılır?
Kil Maskesi Tarifleri: Evde Yeşil Ve Beyaz Kil Maskesi Nasıl Yapılır? Yüz bakımı bilhassa kadınlar olmak üzere erkekler için de oldukça önemli bir konudur. Günümüzde hem kadınlar hem de erkekler pek çok maskeye ihtiyaç duyarlar. Bununla beraber kil maskesi; gözenekler kanalı ile ciltteki en derin tabakaya nüfuz ederek, burada bulunan kirlerin çıkmasına yardımcı olur. Cildi besleyerek onaran kil maskesi; temizlenen gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Peki, kil maskesi nasıl yapılır? Evde yeşil ve beyaz kil maskeleri nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar.
6.02.2021 Güzellik
Karbonatın Cilde Faydaları Nelerdir? Karbonatlı Cilt Maskesi Neye Yarar?
Karbonatın Cilde Faydaları Nelerdir? Karbonatlı Cilt Maskesi Neye Yarar? Cilde iyi gelen birçok doğal oluşum vardır. Bunlardan bir tanesi de karbonattır. Karbonat cilt için faydası oldukça fazladır. Özellikle cilt için karbonat maske şeklinde uygulanır. Bu şekilde cildin daha güzel görünmesini sağlar. Karbonatın cilde faydaları bununla da sınırlı değildir. İnternetten karbonatın cilde faydaları şeklinde araştırma yapılmaktadır. Peki, karbonatın cilde faydaları nelerdir? Karbonatlı cilt maskesi ne işe yaramaktadır? İşte karbonatın cilde faydaları.
16.12.2020 PembeNar
Cildinizi Sinoz ile sonbahara hazırlayın
Cildinizi Sinoz ile sonbahara hazırlayın Sinoz; dış etkenlerden ötürü yıpranan cildinizi korumak ve sonbahara hazırlamak için cildin neme doyacağı ürünler sunuyor. Cildinizi derinlemesine temizleyen yüz bakım maskesi, cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayacak mavi anemon çiçeği kremi ve Sandex şampuan ile cildiniz sonbahara yoğun ve derinlemesine bakımla giriyor.
Sırttaki lekeler nasıl geçer?
Sırttaki lekeler nasıl geçer? Sırttaki lekeler nasıl geçer sorusu, yaz aylarının gelmesi ile birlikte çok daha merak edilir bir soru haline geldi. Sırttaki lekelerden kurtularak yaz aylarına yeni ve sağlıklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Sırttaki lekeleri tedavi edebilmek için doğal yöntemler tercih edebilir ve herhangi bir yan etki ile karşılaşmadan sırtınızda yer alan izlerden, lekelerden hızlıca kurtulabilirsiniz. Sırttaki lekeler nasıl geçer sorusuna uygun yöntemleri sizler için yazımızda derledik, göz atmadan geçmeyin.
20.04.2018 Cilt Bakımı
Erkekler nasıl cilt bakımı yapmalı?
Erkekler nasıl cilt bakımı yapmalı? Erkek ve kadınların cilt bakım ihtiyaçlarının birbirlerinden çok farklı olduğunu vurgulayan Herbalife Global Dış Beslenme Ürün Eğitmeni Jacquie Carter, erkek ve kadın cildinin arasındaki temel farklılıkları ve erkekler için bakım önerilerini paylaştı.
12.06.2017 Cilt Bakımı
Sivilce nasıl geçer? Sivilceyi bir günde geçiren limonlu karışım
Sivilce nasıl geçer? Sivilceyi bir günde geçiren limonlu karışım Sivilce nasıl geçer? Birkaç püf nokta ile sivilcelerden kurtulmaya başlayabilirsiniz.
21.04.2014 Cadde
Sonbahar bakımınızı ihmal etmeyin!
Sonbahar bakımınızı ihmal etmeyin! Yaz aylarında güneşin etkisiyle bronzlaşmış dolayısıyla kurumuş nemi azalmış deri sonbaharın gelmesiyle beraber matlaşmaya ve sağlıksız görünmeye başlar.
6.09.2013 Estetik
Sulfur Therapeutic Mask Sivilceli Görünmek Kaderiniz Değildir!
Sulfur Therapeutic Mask Sivilceli Görünmek Kaderiniz Değildir! Cilt bakım sektörünün öncü markalarından DDF (Doctor’s Dermatologic Formula) yağlı ve akneli ciltler için özel olarak geliştirdiği kil maskesi Sulfur Therapeutic Mask ile gözenekleri sıkılaştırılyor, sivilce ve siyah noktaları yok ediyor.
17.01.2012 Makyaj
DDF ile sivilcesiz cilt mümkün
DDF ile sivilcesiz cilt mümkün Göz bölgesi hariç tüm yüze ya da lokal olarak sivilce üzerine uygulanabilen bu ürünle fazla yağlarınızdan arınacak, pürüzsüz ve sağlıklı bir cildin keyfine varacaksınız.
16.01.2012 Makyaj
Sivilce savaşlarından galip çıkın!
Sivilce savaşlarından galip çıkın! Yüzündeki şu minik kabarcıklar yüzünden strese giriyor,aynalara küsüyorsan, onlara savaş açmaya ne dersin?
7.08.2008 Genel Sağlık