Galatasaray Skubic'ten penaltı itirafı

Skubic'ten penaltı itirafı

15.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konyasporlu futbolcu, Galatasaraylı Serdar Aziz ile yaşadığı penaltı pozisyonunu anlattı, “Serdar yandan geldi, topa dokundu da diyebilirim. Bazı hakemler verir bazıları vermez. Yüzde 50’lik bir pozisyon” dedi.

Skubicten penaltı itirafı

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Ligin 13. haftasında Türk Telekom Stadı’ndaki Galatasaray-Atiker Konyaspor maçı... Son dakikada gelişen pozisyonda Serdar Aziz’in düşürdüğüne hükmeden Hüseyin Göcek, VAR’a bile gitmeden penaltıyı verdi. Karara isyan edip topu üzerine atan Serdar’ı da kırmızı kartla cezalandırdı.

O günden bu yana çok şey yazılıp çizildi. Tartışmalar bir türlü bitmedi. Antalya kampında olayın kahramanı Skubic’i yakaladıktan sonra bu pozisyonu sormamak olmazdı.

O penaltıyı da gole çeviren isim olan yeşil-beyazlı futbolcu, “Serdar Aziz’le girdiğimiz pozisyonu sonradan izledim. Zor bir pozisyondu. Serdar yandan geldi, topa dokundu da diyebilirim. Bazı hakemler verir, bazıları vermez. Evet penaltı, ya da hayır penaltı denilmeyecek bir pozisyon... Yüzde 50’lik bir pozisyon” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Kocaman hayranı

Konyaspor’a geleli üç yıl olduğunu söyleyen Sloven oyuncu, “Burada kalmak istiyorum. En önemlisi de çok iyi bir hocaya sahibim. Aykut Kocaman zor bir hoca değil... Gerçekten oyuncularla iyi ilişkileri var. Pozitif enerjiyi futbolculara aşılıyor. Burada oynamayan oyuncular bile Aykut Kocaman’ı seviyor. Takıma yepyeni bir sistem getirdi. Yeni oyuncular için bu yeni bir sistem ve takım gibi oynuyoruz. Birbirimiz için nefes alıyoruz” diye konuştu.

Transfer konusuyla menajerinin ilgilendiğini söyleyen Skubic, “Aykut Kocaman’ın takımında kalmak istiyorum” diyerek hocasına olan saygısını bir kez daha ortaya çıkardı.

Yazarlar