Öğretmen olamadı, lahmacuncu oldu! '5'i 50 liradan günde bin adet satıyoruz'
Öğretmen olamadı, lahmacuncu oldu! '5'i 50 liradan günde bin adet satıyoruz' Öğretmenlik bölümünü bırakmak zorunda kaldı, polis olmak istese de sağlık sorunlarından dolayı olamadı ancak Ali Dönmez, 40 yıldır Adana'nın en meşhur lahmacun ustası. 62 yıllık tezgahta günde 500 ila bin adet lahmacun satan Dönmez, "Biz insanız, bunları yiyen de insan" diyerek işin sırrını verdi.
25.01.2024 Yaşam
'Bu çok iğrenç bir suç' dedi ve paylaştı! Halk bu yemek için deliriyor
'Bu çok iğrenç bir suç' dedi ve paylaştı! Halk bu yemek için deliriyor Hindistan'da bir seyyar satıcı, yemek hazırlarken kullandığı kaba idrarını yaptığı için tutuklandı. Assam eyaletine bağlı Guwahati kentinde meydana gelen olayın tam olarak ne zaman meydana geldiği belli değil. Yaşananlara ait görüntüler, sosyal medya platformu Twitter'da 20 Ağustos'ta paylaşıldı.
25.08.2021 Dünya
Araştırma sonucu korkuttu! Sokakta satılan ürünler tehlike saçıyor
Araştırma sonucu korkuttu! Sokakta satılan ürünler tehlike saçıyor İSTANBUL'da yapılan araştırma sokakta satılan kokoreç, pilav, tavuk döner, boza, soğuk sandviç gibi yiyeceklerin tehlike saçtığını ortaya çıkardı. 1 yıl boyunca yapılan araştırma sonucu alınan numunelerde salmonella gibi tifoya neden olan bakteriler tespit edildi.
16.08.2020 Haberler
Hepsi sudan ucuz ve çok lezzetli! İşte dünyanın en iyi 18 sokak lezzeti
Hepsi sudan ucuz ve çok lezzetli! İşte dünyanın en iyi 18 sokak lezzeti Seyahat etmenin en iyi yönlerinden biri de ülkeye özgü yemekleri tatmak! Her ülkenin sunabileceği çok özel lezzetler mevcut olsa da, pahalı yemekler dışında birçok şehirde sokaklarda yürürken karşınıza çıkacak birbirinden nefis sokak lezzetleri mevcut. Üstelik hem uygun fiyatlı hem de doyurucu olan bu lezzetler, neredeyse tüm dünya tarafından tercih ediliyor. İşte sizin için listelediğimiz dünyanın en iyi 18 sokak lezzetini bir araya getirdik. Listede Türkiye de var, bizden söylemesi! PEMBENAR ÖZEL
6.07.2021 Bilgi
11 Mayıs günün menüsü (Sokak lezzetleri)
11 Mayıs günün menüsü (Sokak lezzetleri) 11 Mayıs günün menüsü ile sokak lezzetlerine tabiri caizse yumuluyoruz.11 Mayıs günün menüsü sizi sokak lezzetleriyle tanıştırıp gece gündüz yiyebileceğiniz yemekler sunuyor. İşte 11 Mayıs günün menüsü…