Sokak modasında çizgiler çizgilere karşı

Tüm markalar yaz sezonu koleksiyonlarını mağazalarının raflarıyla buluşturdu. Bizler de haldır haldır yaz sezonu için acaba ne alsak diye, hummalı bir arayış içersindeyiz. Tatil günleri kapıda ne de olsa. Gardırobumuzu tamamlayalım ki, tatil valizleri eksik kalmasın. :)

Şaka bir yana, sizler de benim gibi mağaza mağaza gezip ne var ne yok araştırıyorsunuzdur. Hepimiz 2017 yaz aylarını rahat, canlı ve şık kıyafetlerle geçirmek istiyoruz. Tabi bunu yaparken trendleri de göz ardı etmemek lazım.

O zaman 2017 yazının en popüler trendlerinden biri olan çizgileri inceleyelim. Çizgili kumaşlar daha şimdiden yaz sezonuna damgasını vurmuş gibi görünüyor. Farklı ürün çeşitleriyle çizgiler koleksiyonlarda göz dolduruyor. Bu nedenle ben de sizlere, moda haftalarından ve sokaklardan derlediğim birkaç çizgili parçayla nasıl kombinler hazırlamışlar göstermek istedim.

Haberin Devamı

1- Çizgili gömlekler şık pantolonların en iyi arkadaşları olabilirler!

Çizgili gömleklerin yeri başkadır her zaman. Spor bir havası vardır ama farklı da bir karizması vardır bu gömleklerin. O yüzden şık bir pantolonun üzerine çizgili gömlek tercihi yaparak kombininizi sıradanlıktan çıkarabilirsiniz. Ayrıca böyle bir seçimle, spor tarzı ve şıklığı aynı kombine taşımış olursunuz.

Sokak modasında çizgiler çizgilere karşı

2- Çizgili bir etek ile iddianızı koruyun!

İddialı renklerde bir çizgili etek ile tüm bakışları bir anda üzerinize çekebilirsiniz. Ayrıca eteğinizde boyuna çizgiyi tercih ederseniz, hem olduğunuzdan daha uzun hem de daha zayıf görünebilisiniz, benden söylemesi.

Sokak modasında çizgiler çizgilere karşı

3- Çizgili gömlek seçimini sıradanlıktan çıkarabilirsiniz!

Bu sezon farklı tasarım gömlekler de oldukça moda. Farklı tasarımları bir de çizgilerle buluşturursanız, harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Siz de bu tarz bir kombin ile, alışılmışın dışına çıkmak istiyorsanız, yakasız, fırfırlı, asimetrik kesim çizgili gömlek arayışına şimdiden girin derim.

Sokak modasında çizgiler çizgilere karşı

4- Bambaşka çizgi stilleriyle fark yaratın!

Konu çizgi ise, her türlüsü kabulümüz. Üst parçada bambaşka bir çizgi stiliyle, alt parçada apayrı bir çizgi stili buluşabilir, ortaya da çok hoş bir kombin çıkabilir. Ayrıca sonuç oldukça dikkat çekici olabilir.

Haberin Devamı

Sokak modasında çizgiler çizgilere karşı

5- İnce ve kalın çizgi kardeşliğine var mısın?

Kalın çizgili bir pantolon, ince çizgili bir gömlek! İkiside siyah - beyaz ve ne kadar yalın ve zarif bir kombine eşlik ediyorlar. Denemeye değmez mi?

Sokak modasında çizgiler çizgilere karşı

Trendler ve stil önerileri ile ilgili yazılarımın devamını blogum “PIMOOD”da bulabilirsiniz.