Gündem Son Dakika... Ankara'da doğalgaz hattında patlama! Yaralılar var

Son Dakika... Ankara'da doğalgaz hattında patlama! Yaralılar var

03.12.2018 - 19:03 | Son Güncellenme:

Ankara'da Necatibey Caddesi'nde 9 katlı bir binanın giriş katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 7 kişinin yaralandığı belirtildi. Valilik açıklamasında ise "Binanın tadilat hâlindeki ikinci katının girişinde, ilk belirlemelere göre doğal gaz sıkışması nedeniyle olduğu değerlendirilen bir patlama meydana gelmiştir" denildi.

Son Dakika... Ankarada doğalgaz hattında patlama Yaralılar var

Necatibey Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrası itfaiye ve polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Doğalgaz sızıntısı ihtimali nedeniyle çevredeki iş yerleri boşaltıldı.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise şöyle: "Saat 18.44’te Ankara Kızılay Necatibey’de doğalgaz patlaması olayında saat 19.18 itibariyle son durum; 7 kişi yaralanmıştır. Yaralılardan 4’ü olay yerine görevlendirilen 112 ambulansları ile hastanelere nakledilmekte olup 3 kişiye ise yerinde müdahale edilmektedir."

Çankaya İlçesi'nde meydana gelen patlamaya ilişkin olarak Ankara Valiliği'nden yapılan açıklama da şu şekilde: "Saat 18.45 sularında Necatibey Caddesi’ndeki bir binanın tadilat hâlindeki ikinci katının girişinde, ilk belirlemelere göre doğal gaz sıkışması nedeniyle olduğu değerlendirilen bir patlama meydana gelmiş; patlamanın etkisiyle hafif şekilde yaralanan yedi vatandaşımız çeşitli hastanelere sevk edilmişlerdir."

Haberin Devamı

VALİ ŞAHİN: PATLAMA GAZ SIKIŞMASINDAN DOLAYI

Ankara Valisi Vasip Şahin, NTV'ye yaptığı açıklamada, "Şu anda hastanede olanlar hafif yaralı. Cam kırıklarından kaynaklanan yaralanma. Saat 18:45 sıralarında bir patlama oluyor. Patlama gaz sıkışmasından dolayı kaynaklanıyor. Bir yangın söz konusu değil. Patlama tamamen doğalgaz ile ilgili." dedi.