Gündem Son dakika | İstanbul sağanak yağmura teslim!

Son dakika | İstanbul sağanak yağmura teslim!

18.07.2018 - 15:11 | Son Güncellenme:

İstanbul'da önce kara bulutlar görüldü, ardından da sağanak yağmur başladı. Kentte Şişli üzerinde saat 14.30 civarında hava bir anda karardı. Ara ara gök gürültüsü duyulurken bir süre sonra sağanak yağmur başladı. Yağış yüklü bulutlar meteoroloji radarına da yansıdı.

Son dakika | İstanbul sağanak yağmura teslim

Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı gelmişti. İstanbul'da beklenen yağış an itibariyle kuvvetli bir şekilde başladı.

Haberin Devamı

GÜNDÜZ, GECEYE DÖNDÜ

İstanbul'da bir anda gündüz, geceye döndü. Kuvvetli sağanak yağışın bugün birkaç saat daha etkili bir şekilde devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji'nin radar haritasına bakıldığında kuvvetli sağanak yağışın özellilkle İstanbul'un Anadolu Yakası'nda etkili olduğu görülüyor.

Son dakika | İstanbul sağanak yağmura teslim

ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Beykoz Anadoluhisarı'nda yağmur sonrası oluşan su birikintisinde sürücüler araçta mahsur kaldı. Vatandaşların yardımına itfaiye ekipleri koştu.

Son dakika | İstanbul sağanak yağmura teslim


İstanbul'daki bazı bölgelerde yağmur etkili olmaya başladı. Beykoz Anadoluhisarı'nda aniden bastıran yağmur sonrası oluşan su birikintisinde sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Araçlar sulara gömülürken itfaiye ekipleri de zor durumda kalan vatandaşların yardımına koştu.

İtfaiye ekipleri araçları kurtarmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

ÇENGELKÖY'DE SU BASKINI

Çengelköy'de şiddetli yağış nedeniyle yol çökerken, kaldırım taşları da yerinden söküldü.

Son dakika | İstanbul sağanak yağmura teslim

İstanbul'da sağanak yağış etkisini devam ettirirken, Çengelköy'de yol çöktü. Sağanak yağışta kaldırım taşları da yerinden sökülürken, yolun ve kaldırımın halini gören vatandaşlar şoka girdi. Yaşanan o anlar da bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Görüntülerde, yolun çöktüğü ve kaldırımların yerinden söküldüğü görülüyor.