Son Dakika Meteoroloji

Son Dakika Meteoroloji

Son dakika son dakika meteoroloji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika meteoroloji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika meteoroloji haber sayfamızda...

Son Dakika Meteoroloji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.844 son dakika meteoroloji haberi bulunmuştur.
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı Meteoroloji haritayı güncelledi, yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek.
23.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK'lı terörist öldürüldü
Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK'lı terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
20.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da toprak kaymasından yeni görüntüler! Vali Gül son durumu açıkladı
Gaziosmanpaşa'da toprak kaymasından yeni görüntüler! Vali Gül son durumu açıkladı İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan toprak kayması cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Vali Gül de son duruma ilişkin bilgi verdi.
20.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı!
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı! 6 Şubat Depremleri ve ardından yaşanan depremler, okul binalarının afetlere dayanıklılık durumunu tekrar gündeme getirdi.
20.04.2024 Eğitim
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" ifadelerine yer verildi.
19.04.2024 Gündem
Jandarma üniforması ile GBT sorgusu yaparken yakalandı! 'Askerlik mesleğine hevesim vardı'
Jandarma üniforması ile GBT sorgusu yaparken yakalandı! 'Askerlik mesleğine hevesim vardı' Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek kafelerde oturanlara Genel Bilgi Toplama (GBT) yaptığı iddia edilen genç kadın, ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sözleşmeli öğretmen olduğu öğrenilen M.K.'nın (24) ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığı' ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi açılışında 'Türk bayrağının kaldırıldığı' iddialarıyla ilgili mülkiye müfettişi görevlendirildiğini duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi İstanbul Silivri'de husumetli olduğu şahsın bulunduğu kahvehaneye gelen bir kişi kurşun yağdırdı. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurdun doğu kesiminde kuvvetli yağışlar etkili olacak.
13.04.2024 Gündem
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası: 2 gözaltı
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası: 2 gözaltı İstanbul Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybederken, olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Son dakika: İki bölgede 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: İki bölgede 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildiği bildirildi.
7.04.2024 Gündem
Caninin planı! 3 kişilik aileyi öldürme nedeni ortaya çıktı
Caninin planı! 3 kişilik aileyi öldürme nedeni ortaya çıktı Mersin'de anne ve oğlu evde, baba araçta yanmış halde ölü bulunan 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının yeni detaylar ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji haritayı güncelledi! Bir kent 33 dereceyi gördü
Son dakika... Meteoroloji haritayı güncelledi! Bir kent 33 dereceyi gördü Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı. Türkiye genelinde bahar havası hakim olacak. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Adana’da ise nisan ayının ilk günü termometreler 33 dereceyi gösterdi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
1.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili eski sevgilisi çıktı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Meteoroloji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.