Gündem Galatasaray Lokomotiv Moskova ilk 11'ler belli oldu! GS maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?

Galatasaray Lokomotiv Moskova ilk 11'ler belli oldu! GS maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?

18.09.2018 - 18:15 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor ve 2018-2019 sezonunda Türkiye'yi temsil edecek Süper Lig şampiyonu Galatasaray, ilk maçında Rusya şampiyonu Lokomotiv Moskova ile kozlarını paylaşacak. Peki kıyasıya geçmesi beklenen Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Lokomotiv Moskova ilk 11ler belli oldu GS maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray sahneye çıkıyor. Ülkemizi Devler Ligi B Grubu'nda temsil edecek olan Galatasaray, ilk maçında güçlü Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı ağırlıyor. Peki Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Haberin Devamı

Galatasaray Türk Telekom Arena'da bu akşam 22.00'de Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Maçı İtalyan hakem G. Rocchi yönetecek. Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını BeinSports Haber ile BeinSports HD 1 şifresiz ve naklen yayınlayacak.

* Zorlu mücadelenin canlı anlatımını ve tüm detaylarını Skorer farkıyla takip edebilirsiniz...

İŞTE 11'LER

GALATASARAY: Fernando Muslera, Martin Linnes, Serdar Aziz, Ryan Donk, Yuto Nagatomo, Fernando Reges, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme, Ignatyev, Corluka, Kverkvelia, Idowu, Denisov, Krychowiak, Höwedes, Fernandes, Alekseyi Miranchuk, Farfan

BeinSports'tan açıklama geldi

BeinSports'un resmi internet sitesinden yayın hakları ile ilgili şu açıklama geldi: "UEFA Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler, döviz kurunda yaşanan suni dalgalanmaların etkisiyle ne yazık ki halen devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin heyecanını yaşatabilmek için her türlü fedakarlığı göze alarak yürüttüğümüz bu görüşmelerde, yayın haklarını elinde bulunduran aracı kuruluş ile karşılıklı mutabakat henüz sağlanamadı.

Haberin Devamı

Bununla birlikte, 5 yıl sonra Avrupa arenasına dönen Galatasaray’ın devler liginde çıkacağı ilk mücadeleyi heyecanla bekleyen Digiturk üyesi olsun olmasın tüm futbolseverlerin, karşılaşmayı izleyebilmesi için bu maça özel olarak yaptığımız anlaşma çerçevesinde, müsabakanın bu akşam saat 22.00’de beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD1 kanallarından naklen ve şifresiz yayınlanacağını kamuoyunun bilgisine sunar, resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ederiz."

Sadece bir galibiyet

Türk ve Rus futbol takımları, bugün Galatasaray-Lokomotiv Moskova mücadelesiyle 39. kez karşılaşmış olacak. Bundan önce oynanan 38 maçın 8’ini Türk, 18’ini Rus ekipleri kazandı, 12 müsabaka ise berabere bitti. Galatasaray, Rus takımlarıyla oynadığı 8 müsabakanın sadece birini kazanırken, 5’ini kaybetti, 2’sinde berabere kaldı. Aslan’ın tek galibiyeti Lokomotiv Moskova’ya karşı oldu.

Haberin Devamı

Cim-Bom’da dev prim

Galatasaraylı futbolcular Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamaları halinde hatırı sayılır bir para kazanacak. Maçın alınması halinde sarı-kırmızılı yönetim futbolculara toplamda yaklaşık 10 milyon liraya yakın bir parayı prim olarak dağıtacak. Beraberlikte ise teknik kadronun raporuna göre hareket edilecek.

Emre müjdesi

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

15 dakikası basına açık gerçekleşen antrenman öncesi teknik direktör Fatih Terim’in takımı saha ortasında toplayarak bir konuşma yapması dikkat çekti. Diğer taraftan Kasımpaşa maçında sakatlanan ve bir süredir ayrı çalışan Emre Akbaba da dünkü antrenmanda takımla beraber çalıştı. Bu gelişme üzerine Terim’in genç futbolcuyu 11’de oynatma kararı aldığı belirtildi.

Galatasaray seferberliği

Rusya Süper Ligi’nde kötü günler geçiren Lokomotiv Moskova, Galatasaray karşısında moral arıyor. Karşılaşmadan 2 gün önce İstanbul’a gelen Rus ekibi, adeta motivasyon turuna çıktı. Ligde 7 maçta sadece 2 kez kazanabilen Rusya’nın son şampiyonu, 2 maçtır da kazanamıyor. İstanbul’da çıkış arayan Lokomotiv Moskova’da tam takım halinde kampa girildi. Cezalı Smolov bile kafileye alınırken, takımın kenetlenmesi için hamleler yapıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan, Lokomotiv’in kulüp kanalı ve sosyal medyasında maça yönelik motive edici videolar yayınlanarak takıma destek sağlanıyor.

Şov günü

Lokomotiv Moskova maçı öncesi sarı-kırmızılı kulüp görsel bir şova imza atacak. Türk Telekom Stadı’ndaki sarı-kırmızılı ışıklandırma sistemi bu geceki maçla beraber devreye girecek. Öte yandan taraftarlar maça büyük ilgi gösterirken az sayıda biletin kaldığı belirtildi.