SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÜNDEM HABERLERİ

Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilyos Tünel Şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, "İstanbulla ilgili bir deprem riskimiz var, bu hep olmuştur. Buna yönelik ulaştırma yapılarıyla ilgili bütün önlemlerimizi aldık. Eski yapılmış olanları da güçlendirdik. Bakın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün tabliyesini askıya aldık. Yeniden yaptık diyebilirim" ifadelerini kullandı. Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos arasının, yapılacak bu tünelle 35 dakikadan 5 dakikaya düşeceğini belirtti.

Bakan Bak: Engelli bireylere sahip çıkan ve onlara çok büyük destekler veren bir milletiz

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, "Türkiye'deki toplam bin 500 özel eğitim okulumuza bakanlığımızın kaynaklarından sağlanan, yüzde 70’i yerli yapım 57 bine yakın spor malzemesi dağıtılmış olacak. Engelli bireylere sahip çıkan ve onlara çok büyük destekler veren bir milletiz. Bundan sonraki süreçte de yine gençlerimizin ve engelli bireylerimizin spor yapması için her türlü desteği vereceğiz" dedi.

SİYASET HABERLERİ

EKONOMİ HABERLERİ

Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlık olarak İstanbul’da yaptıkları yatırımlar ile İstanbul’un trafiğine önemli ölçüde nefes aldırdıklarını belirterek, “Sarıyer-Kilyos Tüneli ile vatandaşlarımız Avrupa Yakasını neredeyse bir boydan bir boya geçebilecek. Viyadükler ve bağlantı yollarının da bulunduğu toplam 4 şeritli tünel projemiz ile İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak” dedi.

DÜNYA HABERLERİ

MAGAZİN HABERLERİ

SPOR HABERLERİ

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.