SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÜNDEM HABERLERİ

SİYASET HABERLERİ

EKONOMİ HABERLERİ

İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist  

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması, yerel piyasanın canlandırılması için 15 Mart ile 5 Nisan tarihinde 'Shopping Fest' adıyla alışveriş günleri düzenleniyor. İranlı turistler, 14 günlük nevruz tatillerini geçirmek için kente gelmeyi sürdürürken, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, 2023 yılında 590 bin İranlının Van'a giriş yaptığını belirterek, bu yılki hedeflerinin 1 milyon turist olduğunu dile getirdi.

DÜNYA HABERLERİ

MAGAZİN HABERLERİ

SPOR HABERLERİ

Türk sporuna kadın damgası

Türk kadını, hayatın her alanında olduğu gibi sporda da adından başarıyla söz ettiriyor. Kadın milli sporcularımız tenisten, yüzmeye, tekvandodan, haltere kadar 2023’te katıldığı uluslararası organizasyonlarda 4 bin 69 madalya kazandı. Bunlardan 86’sı dünya şampiyonu, 219’u da Avrupa şampiyonu olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı. Son 10 yılda lisanslı kadın sporcu sayısının 5 milyondan fazla arttığına dikkat çeken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türk kadınının spordaki başarısı, centilmenliği ve cesaretiyle dünyaya ilham kaynağı olduğunu söyledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.