Aileler tablet deterjan yeme trendine dikkat!
Aileler tablet deterjan yeme trendine dikkat! Sosyal medyada gençler arasında her gün yeni bir trendle karşılaşıyoruz. Ancak son günlerin tehlikeli trendi yüzünden ölüm haberleri peş peşe gelmeye başlayınca otoriteler gençleri ve aileleri uyardı.
17.01.2018 Ebeveyn
Sosyal medyanın yeni makyaj trendi: Noktacılık
Sosyal medyanın yeni makyaj trendi: Noktacılık Güzellik bloggerlarının çeşitli sanat akımlarını makyaja nasıl entegre ettiğini gördükten sonra makyajın da bir sanat olduğunu kabul etmesek olmaz. Güzellik bloggerları arasında yayılan yeni sanat akımı: Noktacılık. Sanatını konuşturan sosyal medya fenomenleri göz makyajlarını minimalist noktalarla birleştiriyor.
7.11.2017 Makyaj
En rahatsız edici fitness trendleri
En rahatsız edici fitness trendleri Sosyal medya her gün yeni bir çılgın fitness trendiyle karşımıza çıkıyor. Uzmanlar bu sosyal medya trendlerinin tehlikeleri hakkında uyarıyor.
Kuş tüyü kaş modası
Kuş tüyü kaş modası Birkaç gün önce Finlandiyalı makeup artist Stella Sironen, Instagram'da kuş tüyü kaşlarının fotoğrafını paylaşıp şakayla yeni kaş modasının bu olduğunu yazdı. Sosyal medya bunu fazla ciddiye alınca kuş tüyü modası yayılmaya başladı.
19.04.2017 Makyaj
Sosyal medyanın yeni trendi bu
Sosyal medyanın yeni trendi bu Ünlüler arasında üstsüz pozların yerini bikinili kalça pozu aldı. Rihanna, Candice Swanepoel, Kelly Brook gibi ünlüler tatilleri sırasında arkadan çekilen bikinili fotoğraflarını paylaştı.
3.01.2017 Yaşam
Yeni sosyal medya trendi: Göğüs altına kalem sıkıştırma
Yeni sosyal medya trendi: Göğüs altına kalem sıkıştırma Çinli kadınlar sosyal medyada çılgın bir akım başlattı. Göğüslerinin altına kalem sıkıştıran kadınlar fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor.
21.01.2016 Moda