Sosyal Medya

Sosyal Medya

Son dakika sosyal medya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyal medya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyal medya haber sayfamızda...

Sosyal Medya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 86.627 sosyal medya haberi bulunmuştur.
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken AFAD tarafından veriler paylaşıldı.
18.04.2024 Gündem
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu! 'Nefes alamamak berbat bir şey'
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu! 'Nefes alamamak berbat bir şey' Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ameliyat olacağını duyuran ünlü isim, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
18.04.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı Aralık 2021'de Maldivler'de Sezer Dermenci ile nikah masasına oturan İvana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor'
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor' Tek ve müstakil girdiği seçimlerden oylarını yarı oranında düşürerek çıkan ve tek kent belediyesi kazanan İYİ Parti’de olaylar durulmuyor.
18.04.2024 Gündem
Sergi pozlarına tepki yağdı!
Sergi pozlarına tepki yağdı! Sevgilisi Sayna Soleimanpour’un ‘Life in Plastic’ adlı sergisi için objektif karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu’nun verdiği pozlar, sosyal medya kullanıcılarını rahatsız etti.
18.04.2024 Cadde
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu AFAD, Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem saat 01.06 sularında meydana geldi ve büyük paniğe neden oldu. Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
18.04.2024 Gündem
SURVİVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star 2024 Yaman Keleş nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
SURVİVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star 2024 Yaman Keleş nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 'Survivor Yaman kimdir?' sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Birbirinden iddialı isimlerin olduğu Survivor All Star 2024 yarışmasında dikkat çeken isimler arasında Yaman Keleş yer alıyor. Yarışmaya yedeklerden katılan Yaman, gerek performansıyla gerekse kişiliğiyle yarışmaya damga vurdu. Mavi takımda yer alan yarışmacı takımına kazandırdığı puanlarla göz dolduruyor. Peki, Survivor All Star 2024 Yaman Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Survivor Yaman biyografisi…
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Dışişleri'nden Lübnan için seyahat uyarısı
Dışişleri'nden Lübnan için seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'daki saldırılardan dolayı orada bulunan Türk vatandaşlarının tedbirli olmaları ve zorunlu olmadıkça güneyde yer alan bazı şehirlere seyahat etmemeleri yönünde uyarı yaptı.
17.04.2024 Gündem
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi'
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi' Ünlü manken Azra Akın sosyal medya hesabından Arya bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Akın, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok süpriz oldu. İsmi Arya" dedi.
17.04.2024 Cadde
Ronald Araujo: Kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm!
Ronald Araujo: Kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm! Barcelona'nın yıldızı Roland Araujo, Paris Saint Germain maçının ardından bir paylaşımda bulundu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayram tatilinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayram tatilinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen 'Kalkan-20' denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı!
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı! "Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı, sosyal medya hesabından yayınladığı aşk pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim takipçisinden gelen bir yoruma da verdiği cevapla şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Tamamen gerçek dışıdır
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Tamamen gerçek dışıdır Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ve Hazreti Muhammed'e ilişkin soru sorulduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
17.04.2024 Gündem
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen "Kalkan-20" operasyonlarında 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Haberler
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen "Kalkan-20" operasyonlarında 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan Turgut Özal mesajı
Erdoğan'dan Turgut Özal mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı vefatının 31'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
17.04.2024 Gündem
MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal hayatını kaybetti
MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal hayatını kaybetti Milliyetçi Hareket Partisi Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağdı! Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay oldu
Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağdı! Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay oldu Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sergide yer alan eserlerde başı kesik bir kadının yer alması tartışma konusu oldu. Tepkilerin odağındaki Kaygılaroğlu, "Herkesten özür diliyorum" dedi.
18.04.2024 Cadde
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı İstanbul'da A.K., 'sahte kadın profili' ile kendisini sosyal medyadan ekleyip, cinsel içerikli yazışmalar yaptığı kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldı.
17.04.2024 Gündem
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Cadde
Kaçak olarak işletildiği tespit edildi! Güzellik merkezine şok baskın
Kaçak olarak işletildiği tespit edildi! Güzellik merkezine şok baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medyadan dolgu ve mezoterapi yaptığı tespit edilen güzellik merkezine baskın yapan ekipler, yerin ruhsatsız çalıştırıldığını tespit ederek mühürledi.
17.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.