Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Söz dizisi 52. bölüm fragmanı! Yavuz Tim’e geri dönecek mi?

STAR TV'nin reyting rekortmeni dizisi Söz, 52. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin 52. yeni bölümüyle ilgili en çok merak edilen durum Yavuz'un Tim'e geri dönüp dönmeyeceği... İşte Söz dizisi 52. bölüm fragmanı.

|

Söz 52. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. STAR TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Söz yeni bölümünde Yavuz Tim’e geri dönecek mi merak konusu. İşte heyecan dolu Söz 52. yeni bölümden o dakikalar...

Söz 52. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de STAR TV'de...

SÖZ 52. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yoluna Yalnız Kurt olarak devam eden Yavuz artık timdeki arkadaşlarından ve üniformasından ayrıdır. Fakat yeni kurulan Özel Yetkili Birim için Tim, Erdem ve Derya Yavuz’a ihtiyaçları olduğunu düşünmektedirler. Onu bu kararından vazgeçirmek için ikna etmeye çalışan Derya, Yavuz’a yapılan bir saldırının ortasında kalır.

Örgüt içine sızan Türk istihbaratçılarının listesini ele geçiren Dragan, Nisan’dan aldığı emirle harekete geçer. Örgütle bağlantı kurarak liste karşılığında önemli bir suikastı üstlenmelerini ister. Yavuz, Derya’yla birlikte atlattıkları saldırıdan sonra bu suikasta dair önemli bilgiler edinecektir.

Tim, listedeki istihbaratçıların hayatını kurtarmak için görevlendirilir. Liste ortaya çıkmadan yapılacak bir operasyonla istihbaratçıların hayatını kurtaracaklardır. Fakat Dragan, çoktan isimleri vermiştir. Tim operasyonun başarılı olması için zamanla yarışmak zorundadır.

Su ve Çaylak’ın düğünü için toplanan Tim, düğünde büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ama asıl sürpriz Yavuz’un düğüne geldiği andır. Çünkü düğünde herkesi bekleyen başka bir tehlike daha vardır.

SÖZ 52. BÖLÜM FRAGMAN

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.