Sözleşme

Sözleşme

Son dakika sözleşme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sözleşme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sözleşme haber sayfamızda...

Sözleşme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52.262 sözleşme haberi bulunmuştur.
Savunmada 10.2 milyar dolarlık yeni sözleşme
Savunmada 10.2 milyar dolarlık yeni sözleşme Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, “Geçtiğimiz yılı 5.5 milyar dolarlık ihracat teslimatıyla kapattık ancak 10.2 milyar dolarlık da yeni sözleşme imzaladık. Bu sene daha büyük rakamlarla dost ülkelerin ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş Ayos, Olivia Rozanski'yi transfer etti!
Beşiktaş Ayos, Olivia Rozanski'yi transfer etti! Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Ayos, Polonyalı smaçör Olivia Rozanski'yi kadrosuna kattı.
17.04.2024 Voleybol
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak tecrübeli futbolcuyla el sıkıştığı öğrenildi.
17.04.2024 Beşiktaş
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi
Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi Yeni sezona güçlü ve iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Trabzonspor transferde adımlarını dikkatli atıyor. Avrupa’da birçok isimle temas halinde olan Karadeniz ekibi belirlenen oyuncuları kısa süre içinde renklerine bağlamayı hedefliyor.
17.04.2024 Trabzonspor
Yeşil dönüşüm projesine imza
Yeşil dönüşüm projesine imza Tosyalı bünyesindeki boru üreticisi Tosçelik Spiral Boru, “Ren Su Boru Hattı” (RWTL) ihalesini aldı.
17.04.2024 Ekonomi
Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'dan gelen teklifi geri çevirdi!
Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'dan gelen teklifi geri çevirdi! Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'un kendisine yaptığı teklifi reddetti.
16.04.2024 Adana Demirspor
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Antalyaspor
Beşiktaş, Fernando Santos'un fesih bedelini açıkladı!
Beşiktaş, Fernando Santos'un fesih bedelini açıkladı! Beşiktaş, Fernando Santos'a ödenen tazminat ve Rıza Çalımbay'a yapılan ödemelerle ilgili bir açıklama yaptı.
15.04.2024 Beşiktaş
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2028 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.
15.04.2024 İtalya Serie A
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu Trabzonspor'un sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Rayyan Baniya, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından formayı unuttu. Savunma oyuncusu, ligde son 8 maçta yedek kulübesinden dahi çıkamadı.
15.04.2024 Trabzonspor
Fernando Santos, Polonya ve Portekiz'de gündem oldu: Giderek artan sorunları var!
Fernando Santos, Polonya ve Portekiz'de gündem oldu: Giderek artan sorunları var! Fernando Santos'un Beşiktaş ile yollarının ayrılması, siyah-beyazlılar öncesindeki durağı olan Polonya'da ve ülkesi Portekiz'de geniş yankı uyandırdı.
14.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Tecrübeli kalecinin yeni maaşı da ortaya çıktı.
14.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe maçı sonrası Olympiakos'tan Mendilibar'a yeni sözleşme!
Fenerbahçe maçı sonrası Olympiakos'tan Mendilibar'a yeni sözleşme! Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos, teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesi uzattı.
13.04.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı Benfica'da müthiş bir sezon geçiren yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı ekip kesenin ağzını açtı. Yönetim, Avrupa Ligi’ndeki Marsilya maçını da boş geçmeyen Rafa Silva'yı renklerine katmak için her formülü deneyecek.
13.04.2024 Galatasaray
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık Avrupa futbolunun bir numaralı kupası, gelecek sezondan itibaren tarihindeki en önemli değişikliklerden birini geçirecek.
13.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk ihtimalleri! Fenerbahçe kaçıncı sırada?
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk ihtimalleri! Fenerbahçe kaçıncı sırada? UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final ilk maçları heyecanı sona erdi. Dev mücadelelerin ardından şampiyonluk ihtimalleri güncellendi.
12.04.2024 Konferans Ligi
Eski Galatasaraylı Peter Etebo, 1. Lig ekibiyle anlaştı!
Eski Galatasaraylı Peter Etebo, 1. Lig ekibiyle anlaştı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Peter Etebo, Trendyol 1. Lig ekibiyle el sıkıştı.
12.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Portekiz'de forma giyen genç orta sahayı gözüne kestirdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin sunacağı sözleşme teklifinin ayrıntıları ortaya çıktı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Manchester City'nin transferdeki hedefi Jamal Musiala!
Manchester City'nin transferdeki hedefi Jamal Musiala! Manchester City'nin Bayern Münih forması giyen Jamal Musiala ile ilgilendiği öğrenildi.
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu Sezon başında büyük beklentilerle bedelsiz olarak sarı-kırmızılı kulübe transfer olan Brezilyalı kanat oyuncusu, performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Yönetimin yolları ayırmayı düşündüğü Tete'ye ülkesinden talip çıkarken, teklif belli oldu.
12.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.