Sözleşme Uzatma

Sözleşme Uzatma

Son dakika sözleşme uzatma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sözleşme uzatma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sözleşme uzatma haber sayfamızda...

Sözleşme Uzatma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 948 sözleşme uzatma haberi bulunmuştur.
Sultanlar Ligi'ne Galatasaraylı İlkin Aydın damgası! Yerlilerde zirvede
Sultanlar Ligi'ne Galatasaraylı İlkin Aydın damgası! Yerlilerde zirvede Galatasaray Daikin ve Filenin Sultanları'nın yıldızı İlkin Aydın, Sultanlar Ligi'ne bu sezon damga vurdu. Sarı-kırmızılıların Play-off'taki rakibi belli oldu.
29.03.2024 Voleybol
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda bulunan 4 isimle anlaştıklarını du
26.03.2024 Voleybol
Ergin Ataman'ın hedefi Real Madrid'in yıldızı! Teklif ortaya çıktı
Ergin Ataman'ın hedefi Real Madrid'in yıldızı! Teklif ortaya çıktı Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Real Madrid'in yıldızı için harekete geçti. Yapılan teklif ortaya çıktı.
Mert Hakan Yandaş imzayı atıyor! Sözleşme detayları ortaya çıktı
Mert Hakan Yandaş imzayı atıyor! Sözleşme detayları ortaya çıktı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de kadro planlama çalışmaları da son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertli yönetim, takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesini uzatma kararı aldı.
19.02.2024 Fenerbahçe
Real Madrid, Luka Modric ile uzatma kararı aldı!
Real Madrid, Luka Modric ile uzatma kararı aldı! İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki orta saha Luka Modric ile sözleşme uzatma kararı aldığı iddia edildi.
3.02.2024 İspanya La Liga
Manchester United'ın Sacha Boey planı belli oldu!
Manchester United'ın Sacha Boey planı belli oldu! Yaz transfer döneminde savunma hattını yenilemek isteyen Manchester United, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i de listesine yazdı.
19.01.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Trabzonspor
Bakasetas bombası! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor
Bakasetas bombası! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor Trabzonspor'la yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlayamayan Anastasios Bakasetas için ezeli rakip devreye girdi. Yunan yıldızın transferi için görüşmelerin Ocak ayında başlayacağı belirtildi.
19.12.2023 Beşiktaş
Muslera'nın yeni adresini duyurdular! Galatasaray'la sözleşmesi sona eriyor
Muslera'nın yeni adresini duyurdular! Galatasaray'la sözleşmesi sona eriyor Galatasaray'ın efsaneleri arasına adını yazdıran Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilirken yeni adresini duyurdular.
19.12.2023 Galatasaray
Bakasetas'tan Trabzonspor'a kötü haber! Teklifi kabul etmedi
Bakasetas'tan Trabzonspor'a kötü haber! Teklifi kabul etmedi Ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor'a bir kötü haber de Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'tan geldi.
4.12.2023 Trabzonspor
Galatasaray maçı öncesi Bayern Münih'in yıldızı için bomba iddia: Real Madrid veya Manchester City için ayrılabilir
Galatasaray maçı öncesi Bayern Münih'in yıldızı için bomba iddia: Real Madrid veya Manchester City için ayrılabilir UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'i RAMS Park'a konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi Bayern'in genç yıldızı için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yıldız oyuncunun Real Madrid veya Manchester City için takımdan ayrılabileceği ifade edildi.
24.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'da Ocak ayında iki ayrılık kapıda! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor
Galatasaray'da Ocak ayında iki ayrılık kapıda! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Galatasaray'da Ocak ayında iki ayrılık yaşanabilir. Sarı-kırmızılıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız oyuncunun da takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor.
12.10.2023 Galatasaray
Barcelona'dan Frenkie de Jong'a yeni sözleşme!
Barcelona'dan Frenkie de Jong'a yeni sözleşme! İspanya La Liga devlerinden Barcelona'nın 26 yaşındaki orta saha Frenkie de Jong ile sözleşme uzatma kararı aldığı iddia edildi.
29.09.2023 İspanya La Liga
Al Hilal'de Jorge Jesus depremi! Neymar kovulmasını istedi
Al Hilal'de Jorge Jesus depremi! Neymar kovulmasını istedi Al Hilal'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Suudi ekibinin son olarak ligde Damac ile 1-1 berabere kalması bardağı taşıran son damla oldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Neymar, Jesus'un görevden alınmasını talep etti. Neymar'ın Jesus yerine istediği isim de belli oldu.
22.09.2023 Dünyadan Futbol
İsmail Kartal'dan maç sonrası Batshuayi'nin tepkisine cevap
İsmail Kartal'dan maç sonrası Batshuayi'nin tepkisine cevap Konferans Ligi'nde 7'de 7 yapan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maç sonrası yaptığı açıklamada "Rakibimizin ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Son oynadıkları Kopenhag maçını izledik. Birçok maçlarını izledik. Avrupa kupalarında hiç gol yememiş ve mağlubiyeti olmayan bir takımdı" ifadelerini kullandı.
22.09.2023 Konferans Ligi
Galatasaray'da Okan Buruk'a ciddi zam! Yeni maaşı ortaya çıktı
Galatasaray'da Okan Buruk'a ciddi zam! Yeni maaşı ortaya çıktı Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in Domenec Torrent'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk'un sözleşmesi uzatılıyor. Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı ekipte unutulmaz başarılar elde eden Buruk'un yeni sözleşmesinden kazanacağı maaş da ortaya çıktı.
15.09.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de transfer için Livakovic devrede! Yıldız ismi ikna edecek
Fenerbahçe'de transfer için Livakovic devrede! Yıldız ismi ikna edecek Transfer çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin bir süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu için Dominik Livakovic devreye girdi.
9.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçeli yıldız için kiralık formülü! 2 talip birden
Fenerbahçeli yıldız için kiralık formülü! 2 talip birden Süper Lig'de 3'te 3 yapan Fenerbahçe milli arada transfer çalışmalarını sürdürüyor. İsmail Kartal'ın planları arasında bulunmayan yıldız isim için Süper Lig'den 2 ekip talip oldu.
9.09.2023 Fenerbahçe
Fiorentina, Amrabat'ın bonservis bedelini belirledi! Galatasaray iddiası
Fiorentina, Amrabat'ın bonservis bedelini belirledi! Galatasaray iddiası Fiorentina, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sofyan Amrabat'ın bonservisini belirledi. Galatasaray'ın da Faslı yıldızla ilgilendiği öne sürülmüştü.
28.08.2023 Galatasaray
Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyalog ortaya çıktı! 'Bir daha asla oynayamayacaksın'
Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyalog ortaya çıktı! 'Bir daha asla oynayamayacaksın' Futbol dünyası bu yaz Kylian Mbappe ve PSG yönetimi arasındaki sürtüşmelerle çalkalandı. L'Equipe, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyaloğu okuyucularına aktardı.
19.08.2023 Fransa Ligue 1
Trabzonspor'da Manolis Siopis ile yollar ayrıldı! Resmi açıklama
Trabzonspor'da Manolis Siopis ile yollar ayrıldı! Resmi açıklama Trabzonspor’un bir süredir takımdan ayrılmak isteyen ön libero oyuncusu Manolis Siopis ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
16.08.2023 Trabzonspor
Beşiktaş, Salih Uçan'la görüşmelere başladı!
Beşiktaş, Salih Uçan'la görüşmelere başladı! Beşiktaş sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan için sözleşme uzatma çalışmalarına başladı.
12.08.2023 Beşiktaş
Trabzonspor'a müjdeli haber! Siopis takımla çalışmalara başladı
Trabzonspor'a müjdeli haber! Siopis takımla çalışmalara başladı Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'a tecrübeli futbolcusundan müjdeli haber geldi. İşte detaylar...
9.08.2023 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi! 15 milyon liralık fark
Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi! 15 milyon liralık fark Beşiktaş ile Cenk Tosun mayıs ayında maaş iyileştirmesi için anlaşmıştı ancak euro kurundaki beklenmedik yükseliş hesapları bozdu. Golcü oyuncunun yıllık ücretini 1,4 milyon euroya (27,5 milyon lira) çıkarmayı taahhüt eden siyah-beyazlılar rakamın 42 milyon liraya ulaşması üzerine görüşmeleri dondurdu.
7.08.2023 Beşiktaş
PSG'de Mbappe gelişmesi! Real Madrid için dev teklifleri reddetti
PSG'de Mbappe gelişmesi! Real Madrid için dev teklifleri reddetti Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe belirsizliği sürüyor. Fransız basını, Mbappe'nin PSG'den gelen sözleşme uzatma teklifini geri çevirdiğini belirtti. Mbappe'nin Real Madrid'e bu yaz veya gelecek yaz transfer olacağı iddia edildi.
1.08.2023 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşme Uzatma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.