Space Soldiers

Space Soldiers

Son dakika Space Soldiers haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Space Soldiers gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Space Soldiers haber sayfamızda...

Space Soldiers

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11 space soldiers haberi bulunmuştur.
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı Kurulduğu günden bu yana her tür oyuncu için oyun çözümleri geliştirmeyi amaçlayan HyperX, 20 yılda dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de üstün konfor, estetik, performans ve güvenilirlik sağlayan ürünlerle oyuncuların yanında oldu.
25.10.2022 Advertorial
Cloud9 Blast Pro Series şampiyonluk istiyor
Cloud9 Blast Pro Series şampiyonluk istiyor Dünyada en çok oynanan oyunlardan CS:GO’nun, en prestijli uluslararası espor turnuvası BLAST Pro Series, 29 Eylül Cumartesi günü Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek. Milyonlarca kişinin canlı olarak takip edeceği BLAST Pro Series’de, oyunun en güçlü 6 takımı kozlarını paylaşacak. Brezilya’dan MiBR, Türkiye’den Space Soldiers, Danimarka’dan Major Şampiyonu Astralis, Amerika Birleşik Devletleri’nden Red Bull’un da desteklediği Cloud9, Rusya ile Polonya’nın efsane takımı Virtus.Pro ve İsveç’ten Ninjas in Pyjamas binlerce oyunseverin önünde şampiyonluk arayacak.
1.07.2020 E-Spor
Counter-Strike Profesyonel Oyuncuları Derneği kuruldu
Counter-Strike Profesyonel Oyuncuları Derneği kuruldu Counter-Strike: Global Offensive için profesyonel bir sendika olan ve uzun yılların ardından kurulan, Counter-Strike Profesyonel Oyuncuları Derneği (CSPPA) resmen açıklandı.
1.07.2020 E-Spor
Space Soldiers, SK Gaming'i 2-0 mağlup etti!
Space Soldiers, SK Gaming'i 2-0 mağlup etti! Temsilcimiz Space Soldiers, ESL One Belo Horizonte 2018 turnuvasında Brezilya Temsilcisi SK Gaming ile karşılaştı. Karşılaşmayı 2-0 kazanarak turnuvaya galibiyet ile başladı.
1.07.2020 E-Spor
CS:GO turnuvası ESL One Belo Horizonte 2018 başlıyor
CS:GO turnuvası ESL One Belo Horizonte 2018 başlıyor Brezilya'da bugün başlayacak olan ESL One Belo Horizonte 2018 turnuvasında, temsilcimiz Space Soldiers ilk maçına bugün 17.00'da çıkacak.
1.07.2020 E-Spor
ESL One: Belo Horizonte grupları belli oldu! İşte temsilcimizin rakipleri...
ESL One: Belo Horizonte grupları belli oldu! İşte temsilcimizin rakipleri... Temsilcimiz Space Soldiers’ın da bulunduğu Brezilya’da düzenlenecek olan ESL One: Belo Horizonte 2018, 7 gün sonra oynanacak açılış karşılaşması ile başlayacak. Temsilcimiz, A grubunda mücadele edecek.
1.07.2020 E-Spor
CS:GO Mayıs ayı dünya sıralaması açıklandı!
CS:GO Mayıs ayı dünya sıralaması açıklandı! Temsilcimiz Space Soldiers’ın da aralarında bulunduğu 30 takından oluşan dünya sıralaması yayımlandı.
1.07.2020 E-Spor
Bir Space Soldiers klasiği!
Bir Space Soldiers klasiği! DreamHack Open Austin 2018 turnuvasında ülkemizin başarılı takımı Space Soldiers, Kuzey Amerika temsilcisi Rogue’yi 2-1’lik skorla geçerek 50.000$’lık ödülün sahibi oldu.
1.07.2020 E-Spor
Counter Strike Turnuvası Blast Pro Series kısa süre sonra İstanbul'da düzenlenecek
Counter Strike Turnuvası Blast Pro Series kısa süre sonra İstanbul'da düzenlenecek Dünyaca ünlü Counter Strike turnuvası BLAST Pro Series 23 Haziran 2018 tarihinde Ülker Etkinlik ve Spor Salonu'nda düzenlenecek. Dünyanın en iyi 6 espor takımı, BLAST Pro Series'in ikonik kupasını ve 250 bin dolarlık ödül havuzunu paylaşmak için İstanbul’da bir araya geliyor.
29.03.2018 Teknoloji
Efsanenin hikayesi
Efsanenin hikayesi Moda dünyası, Jane Birkin’in adını Hermes’in ikonik çanta modelinden çekmek isteyişini konuşuyor. Bir çantanın ötesinde, statü sembolü olan Hermes Birkin’in hikayesini hatırlıyoruz...
14.08.2015 Cumartesi
Let Love Rule
Let Love Rule Let Love Rule
4.01.2001 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Space Soldiers ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.