Steam

Steam

Son dakika steam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan steam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan steam haber sayfamızda...

Steam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 583 steam haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin: Türkiye'de eğitim öğretim altyapısını ikiye katladık
Bakan Tekin: Türkiye'de eğitim öğretim altyapısını ikiye katladık Tuzla Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Tuzla'ya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) kazandırıldı. Çocukların ilgi ve yeteneklerine hitap eden 11 atölyenin bulunduğu merkez Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla açıldı.
19.03.2024 Gündem
İklim krizine ‘Domino’ etkisi
İklim krizine ‘Domino’ etkisi Beko, iklim kriziyle mücadele için oyun dünyasına adım attı. DOMINO: The Little One adlı oyunla, iklim krizi odağında ekosistemin sürekliliğini etkileyen sorunlara karşı farkındalığı artırmak hedefleniyor.
9.11.2023 Ekonomi
STEAM TÜRKİYE'DEN ÇEKİLDİ Mİ? Steam Türkiye o tarihten itibaren dolar kuruna geçiyor! TL ile oyun alınabilecek son tarih...
STEAM TÜRKİYE'DEN ÇEKİLDİ Mİ? Steam Türkiye o tarihten itibaren dolar kuruna geçiyor! TL ile oyun alınabilecek son tarih... Steam Türkiye'den çekiliyor mu, neden çekiliyor gibi sorular oyunseverler tarafından sorgulanıyor. Dijital oyun dağıtım platformu Steam aldığı karar ile Türkiye'den çekilme kararı aldı. 20 Kasım tarihinden sonra platform üzerinden oyun almak isteyen kullanıcılar dolar ile alım yapacak. Peki Steam Türkiye'den neden çekiliyor?
25.10.2023 Bilgi Rehberi
Geleceğin yazılımcıları kodlamaya başladı
Geleceğin yazılımcıları kodlamaya başladı Kız öğrencileri geleceğin başarılı kadın yazılımcıları, mühendisleri ve bilim insanları olmaları için destekleyen “Reeder ile Kızlar Kodlar” projesi kapsamında çevrimiçi eğitimlerle mesleki ve teknik Anadolu liselerinde öğrenim gören 2 bin 680 kız öğrenciye ulaşma hedefi gerçekleştirildi. Yüz yüze eğitimlerde ise 278 kız öğrenciye ulaşıldı.
30.05.2023 Ekonomi
Geleceğin kadın yazılımcıları bu projede yetişiyor
Geleceğin kadın yazılımcıları bu projede yetişiyor Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından imzalanan iş birliği protokolü kapsamında “Reeder ile Kızlar Kodlar Projesi” hayata geçirildi. Kız öğrencileri geleceğin başarılı kadın yazılımcıları, mühendisleri ve bilim insanları olmaları için destekleyen proje, ilk olarak Samsun, İstanbul, Manisa, Mersin ve Gaziantep illerinde uygulanmaya başladı.
13.03.2023 Ekonomi
Steam'de Sons Of The Forest çıktı mı? Steam'de Sons Of The Forest oyun fiyatı ne kadar?
Steam'de Sons Of The Forest çıktı mı? Steam'de Sons Of The Forest oyun fiyatı ne kadar? Steam'de Sons Of The Forest oyunun çıkacağı tarih oyunseverler tarafından merak ediliyordu. Oyunu alacaklar olanlar ise Sons Of The Forest fiyatı ile ilgili detayları araştırıyorlar. Peki Steam'de Sons Of The Forestçıktı mı, fiyatı ne kadar?
23.02.2023 Bilgi Rehberi
Spor oyunlarında yılın ilk sürprizi: FIFA 23, NBA 2K23, F1 22 ve F1 Manager 2022 indirimde!
Spor oyunlarında yılın ilk sürprizi: FIFA 23, NBA 2K23, F1 22 ve F1 Manager 2022 indirimde! Steam ve diğer birçok platform geçtiğimiz ay, yıl sonuna yaklaştığımız süreçte çok ciddi indirimler yapmıştı. Bununla birlikte yeni yılın hemen başında çoğu platformda fiyatlar ciddi şekilde yükseldi ve 2023 yılı Türk oyuncu kitlesi için hayal kırıklığıyla başlamış oldu.
21.01.2023 Teknoloji
Tüketici ilgisi yatırıma yöneltti
Tüketici ilgisi yatırıma yöneltti Tüketici tercihlerinin cep telefonunda fiyatları daha hesaplı olan orta segmente yoğunlaşmasıyla satışları artan yerli üretici Reeder, kapasite artırımına karar verdi.
13.12.2022 Ekonomi
Bahçeşehirli öğrenciler NASA’da
Bahçeşehirli öğrenciler NASA’da Bahçeşehir Koleji Kuşadası Kampüsü, NASA tarafından düzenlenen ‘App Challenge 2022 Hackathon’unda küresel ödüle aday oldu.
21.10.2022 Ege
Savaş oyunlarında Türk rüzgârı esecek
Savaş oyunlarında Türk rüzgârı esecek Türk yapımı Atak helikopteri dünyaca ünlü savaş oyunu War Thunder’a eklendi. T129 Atak, oyunun güncel versiyonunda oyuncularla buluşacak. Oyunun resmi sitesinde TUSAŞ’ın geliştirdiği helikopterin bilgileri ayrıntılı yer aldı.
8.09.2022 Ekonomi
Akdeniz'in ilk bilim merkezi hizmete girdi
Akdeniz'in ilk bilim merkezi hizmete girdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin en büyük, Akdeniz'in ise ilk bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi'ni açtı.
1.04.2022 Ekonomi
Metaverse tetikleyecek! Yemek yemiyor, duş almıyorlar
Metaverse tetikleyecek! Yemek yemiyor, duş almıyorlar Günümüzde çocuk, yetişkin demeden 2 milyarı aşkın kişi bilgisayar oyunlarıyla zaman geçiriyor. Bu rakamın 2023 yılında 3 milyara çıkması beklenirken, oyunların ise Metaverse bağlantılı versiyonlara dönüşeceği öngörülüyor. Uzmanlara göre, bu daha büyük bir tehlike demek!
28.03.2022 Gündem
MSI 12. Intel Nesil işlemcili ve RTX 3080 Ti ve 3070 Ti laptop modellerini satışa sundu
MSI 12. Intel Nesil işlemcili ve RTX 3080 Ti ve 3070 Ti laptop modellerini satışa sundu MSI 12. Intel Nesil işlemcili ve RTX 3080 Ti ve 3070 Ti laptop modellerini tüm dünya ile aynı anda Türkiye pazarında satışa sundu. Üstelik bu ürünleri satın alanlar, 600 TL ‘lik Steam Kodu’na da sahip oluyor!
2.02.2022 Teknoloji
Hadi Efes’in tarihini siz yazın!
Hadi Efes’in tarihini siz yazın! Yeni dünyanın en büyük hizmetlerinden biri insanın kendisini hayal ettiği yerlerde ve sıfatlarda görebilmesi. Tamamı yerli yapım “Ephesus” oyunu sizi Efes’e götürüyor ve kahramanlık payesi kazanmanıza yardım ediyor.
4.01.2022 Kültür Sanat
Efes Antik Kenti oyun oldu: 2 bin yıl öncesine oyunla yolculuk
Efes Antik Kenti oyun oldu: 2 bin yıl öncesine oyunla yolculuk Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu Cihan Tutum’un kurucularından olduğu oyun şirketi tarafından geliştirilen ve Efes Antik Kenti’nde M.Ö. 100 yılında geçen bilgisayar ve konsol oyunu görücüye çıktı. Oyuncuların, 2 bin 100 yıl önce bir Roma vatandaşının hayatını deneyimleme şansı bulacakları oyun, popüler platform Steam’de erişime sunuluyor.
3.12.2021 Teknoloji
Hedef, merkeze anaokulu açmak
Hedef, merkeze anaokulu açmak Karaburun Belediyesi’nin, 3-6 yaş arası çocukların okul öncesi eğitimine katkıda bulunmak amacıyla, Mordoğan Hizmet Binası yanında kurduğu anaokulu ilk öğrencilerine kapılarını açtı.
26.10.2021 Ege
Bakan Özer, Kosova’da Maarif ve Elena Gjika okullarını ziyaret etti
Bakan Özer, Kosova’da Maarif ve Elena Gjika okullarını ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kosova ziyaretinin ikinci gününde Kosova Uluslararası Maarif Okulları ile Elena Gjika İlkokulunu ziyaret etti.
22.10.2021 Gündem
Konami, eFootball 2022’nin grafiklerini düzelteceği tarihi açıkladı
Konami, eFootball 2022’nin grafiklerini düzelteceği tarihi açıkladı Kısa bir süre önce yayımlanan eFootball 2022 hakkında pek çok yorum yapıldı. Özellikle oyunun kötü grafikleri, sosyal medyada alay konusu haline geldi. Konami tarafından oyunun grafikleri için özür dahi gelmişti ancak oyuncuların asıl istediği bir güncellemeydi. İşte Konami tarafından yapılan açıklama ve detaylar:
12.10.2021 Teknoloji
Sosyal medyanın diline düştü! eFootball 2022 en nefret edilen oyun oldu
Sosyal medyanın diline düştü! eFootball 2022 en nefret edilen oyun oldu Oyunlar grafikleriyle var oluyor. Öyle ki futbol oyunlarında bu grafikler, detaylı yüz hatları ve kontroller gibi pek çok detay önemli hale geliyor. Kısa süre önce Steam üzerinden oyunseverlere sunulan eFootboll 2022 ‘ezici derecede olumsuz’ yorumlara sahne oldu.
1.10.2021 Teknoloji
Kullanıcıların en çok sorun yaşadığı sosyal medya platformu belli oldu
Kullanıcıların en çok sorun yaşadığı sosyal medya platformu belli oldu Geçen yıldan bu yana sosyal medya platformlarının kullanıcı sayısı önemli oranda arttı. Yeni yapılan bir araştırmaya göre çökerek kullanıcıların sorun yaşamasına neden olan platformlar sıralandı. Bunlar arasında kullanıcı sayısıyla dikkat çeken platformlar bulunuyor.
27.09.2021 Teknoloji
Hayallerin gerçek olduğu köy
Hayallerin gerçek olduğu köy Simay Dinç ve kardeşi Eray hayallerinin peşinden giderek küçük bir köyü kocaman bir dünyayı içine alan sanat köyüne dönüştürdüler. Babalarının hikâyesinden aldıkları ilhamla imkânı olmayan çocukların yarınları için şans sunan bu iki gencin yaptıkları gelecek adına umut duymamızı sağlıyor
29.08.2021 Kültür Sanat
Kolay Kampüs, Da Vinci Kids ile çocukları eğitime yeniden adapte edecek
Kolay Kampüs, Da Vinci Kids ile çocukları eğitime yeniden adapte edecek Pandemi şartları nedeniyle uzunca bir süredir okullarından ayrı kalan çocuklar kısa bir süre sonra arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmaya hazırlanırken, Da Vinci Kids ve Kolay Kampüs (www.kolaykampus.com) çocukların adaptasyon sorununu aşmaları için kolları sıvadı.
27.08.2021 Vitrin
Dali’nin uçuk evreni, Rembrandt’ın ışığı
Dali’nin uçuk evreni, Rembrandt’ın ışığı İsmail Kemal Çiftçioğlu, 1986’da Mersin’de doğdu...
18.06.2021 Kültür Sanat
Dev şirketlerden büyük açık: 26 milyon kullanıcının bilgileri çalındı!
Dev şirketlerden büyük açık: 26 milyon kullanıcının bilgileri çalındı! Arasında Facebook, Amazon, Apple ve Instagram gibi popüler ağların da olduğu yeni veri sızdırılma olayında büyük bir açık ortaya çıktı. Verilerin yalnızca anlık değil aynı zamanda iki yıl boyunca sızdırıldığı da öğrenildi! İşte bütün detaylar...
11.06.2021 Teknoloji
Oyunda rekor yolda saldırgana dikkat!
Oyunda rekor yolda saldırgana dikkat! Tam kapanmada dijital oyunların yeniden rekor kırması bekleniyor. Pandeminin başında oyunlara ilgide yüzde 40’lık artış var. Diğer yandan evlerde internet kullanırken güvenlik önlemlerini almak gerekiyor
3.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Steam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.