SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Stiletto bir arzu meselesidir

Kadınlar stilettonun bir yaşam stili olduğunu çok iyi bilir. Stiletto, vazgeçilmez bir arzu meselesidir. Zariftir, şıktır, incecik ve asildir.

|

Konfor mu? O da ne?

Stiletto giyen kadın ayakkabıda konfor aramaz. Çünkü bilir ki şık olmak bedel ister. Bazen çok bilen birileri çıkıp bu tarz ayakkabıların sağılığa aşırı zararlı olduğunu söyler ama o umursamaz. Onun için bu konu tartışmaya kapalıdır. Bir kadın stiletto giymek istiyorsa, o stilettoyu mutlaka giyecektir.

Şıklık ve zarafet bir arada

Stiletto şıklığın, zarafetin ve naifliğin vücut bulmuş hâlidir. Giydiğiniz anda parmak uçlarınızda yükselişiniz, şıklığınızın ve zarafetinizin tavan yapmasını sağlıyor. Bunun farkında olan kadının özgüveninin de aynı oranda artması kaçınılmazdır. Ayakkabının burnunun sivriliği, topuğunun inceliği birbirini tamamlayan iki naif unsurdur. Her renginin ayrı bir güzelliği vardır. Rengi ne olursa olsun bir stiletto sıradan bir kot pantolonun altında da yıldız gibi parlar, şık bir gece elbisesinin altında da kendini gösterir. Ne giyerseniz giyin,stiletto tek başına günü kurtaran kahraman olacaktır.

Stiletto ve kalem etek ikilisi

Stilettonun hemen her kıyafeti alıp zirveye taşıdığı bilinir. Bir de stiletto ve kalem etek ikilisi var ki tadından yenmez.Stiletto, kalem etekle birleşince çok hoş bir hava yaratır. Üzerine gömlek giyerek işe gidebilirsiniz. Dilerseniz üzerine alacağınız bir kot ceketle gündüz dolaşmaya, şık bir bluzla ise akşam yemeğine veya partiye gidebilirsiniz.

Stiletto bağımlılık yapar

Bir kere stiletto aşkına düşmüşseniz, geçmiş olsun. Öyle ki artık her ayakkabı alışverişiniz de eliniz ve gözünüz bu ayakkabılara gidecek. Platform topuk ya da dolgu topuk ayakkabıları gözünüz görmeyecek. Zira stiletto adeta bağımlılık yapıyor. Bir yerden sonra farklılık istediğinizde ise zımbalı stiletto, taşlı stiletto, kadife stiletto gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.