SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Streç filmle zayıflama

Streç filmle zayıflama ile kısa sürede belirli bir ölçüde kilo verebilecek, dilediğiniz gibi ince bir görünüme kavuşacaksınız. Streç filmle zayıflamayı ilk kez duyuyorsanız hiç endişe etmeyin. Sizler için hazırladığımız yöntemi deneyerek kısa süre içinde kilo verebilecek ve bunu oldukça kolay bir biçimde başarabileceksiniz. Peki, nasıl? Streç filmle zayıflama nedir, nasıl yapılır, herhangi bir zararı var mıdır, yazımıza göz atarak bilgi alabilirsiniz.

|

Kilo vermek için birçok farklı yol denediniz ama hiçbirinden dilediğiniz gibi bir sonuç alamadıysanız streç filmle zayıflama tam size uygun bir yöntem olacak. Son yıllarda çok tercih edilen ve oldukça popüler bir hale streç filmle zayıflama size dilediğiniz kadar incelme şansı veriyor. Hem de kısa bir süre içinde! Streç filmle zayıflama yöntemleri hakkında daha fazla bilgi almak ve bu yöntemi denemek istiyorsanız sizler için hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz. İşte çok merak edilen streç filmle zayıflama...

Streç filmle ile zayıflama nasıl yapılır?

Günümüzde en çok tercih edilen zayıflama yöntemlerinden birisi streç filmle zayıflama. Kısa süre içinde birkaç cm incelmenizi sağlayacak bu yöntem sayesinde fazla kilolarınızdan kurtularak daha sağlıklı bir görünüme kavuşabileceksiniz. Streç filmle zayıflama için göbek bölgesini ya da bölgesel olarak zayıflama şekillerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz. Bu yöntemi uygularken tek yapmanız gereken ise bol bol su tüketmek. Peki, bu işlem nasıl yapılır? İşte cevabı…

Nasıl uygulanır?

Streç filmle zayıflama için yapacağınız işlemler oldukça basit. Bunun için belirli bir miktarda streç filmi zayıflamak istediğiniz bölgeye sarabilir, bu şekilde terleyerek bu bölgelerde kısa süre içinde bu bölgedeki yağın yakılmasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemi özellikle spor yaparken uygularsanız yağların iki katı hız içinde eridiğine tanıklık edebilirsiniz. Streç filmle zayıflama işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken konu ise bol su içmeye dikkat etmek. Terleme yoluyla kilo verilen bu yöntemde vücudunuz sıvı kaybedeceği için bol bol su içilmesi gerekiyor.

Streç filmle zayıflama yöntemi

Birçok uzmanın ve diyetisyenin önerdiği bir yöntem olan streç filmle zayıflama yöntemi ile etkili bir biçimde kilo verebilirsiniz. Streç filmle zayıflama için gerekli malzemeler şunlar:

Malzemeler

-E vitamini yağı
-Kakao yağı
-Streç film
-Deniz tuzu veya çekilmiş kahve

Yapılışı

İşlemi uygulamak istediğiniz bölgeye önce E vitamini ile masaj yapın, sonrasında aynı bölgeyi çok sıkı olmayacak bir biçimde streç film ile sarın. 1-2 saat bu şekilde bekleyin ve sonrasında streç filmi çıkarın. Uygulama yaptığınız bölgeye tuz ya da kahve ile peeling yaparcasına masaj yapın. Sonrasında aynı bölgeyi yıkayın ve nemlendirici sürün.

Streç filmle zayıflamak zararlı mı?

Streç filmle zayıflama aşırı terlemeden dolayı vücudunuza çeşitli zararlar verebilir. Vücudun kurumasına neden olan bu yöntem diğer bir yandan da sıvı kaybına neden olabilir. Bunun için bu işlem ile birlikte günde en az 2 litre su tüketimi yapılmalıdır. Streç filmle zayıflamanın neden olabileceği diğer bir zarar ise terlemeye bağlı bir biçimde kan hacminde azalma meydana gelmesidir. Bu durum da hücrelere daha az oksijen taşınmasına neden olacağı için vücutta oksijen açığı çıkarabilir.

Streç filmle zayıflamanın diğer zararları arasında ise şunlar yer alır:

-Aşırı terlemeden dolayı vücudun kimyasal yapısında değişimler meydana gelebilir,
-Metabolizma hızında anormallikler görülebilir,
-Halsizlik, baş dönmesi,zayıflama gibi etkiler görülebilir. Bu durumun çok şiddetli olması kişinin komaya girmesine dahi yol açabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.