Otomobil Subaru, yeni modelini tanıttı!

Subaru, yeni modelini tanıttı!

04.12.2017 - 17:46 | Son Güncellenme:

Japon otomobil devi Subaru, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda “En Büyük Subaru” unvanını kazanan yeni SUV’unu tanıttı.

Subaru, yeni modelini tanıttı

Subaru, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda, 7 ya da 8 kişilik oturma kapasitesi ve ortalamanın üstünde olan boyutlarıyla “En Büyük Subaru” unvanını kazanan yeni SUV’unu tanıttı. Subaru Ascent adındaki yeni modelde yeni geliştirilen turbo beslemeli, direkt enjeksiyonlu 2.4 litrelik bir Boxer Motor 260 HP güç üretiyor. "SUV" kategorisinde opsiyonel olan 3 sıra oturma seçeneği Subaru'nun yeni modelinde karşımıza çıkıyor. Kalabalık ailelerin ve büyük araç seven kullanırıların tercihi olması beklenen Subaru Ascent, heybetli görüntüsüyle sınıfında iddialı olmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Kuzey Amerika Pazarıyla Yayılacak

Ascent, Subaru’nun yeni Subaru Global Platformu üzerinden yükseliyor. Subaru’nun ABD Indiana’daki fabrikasında üretilen Ascent, 2018 yılından itibaren sadece Kuzey Amerika pazarında satışa sunulacak.Subaru’nun “Dinamik ve Dayanıklı” tasarım felsefesine göre şekillendirilen Ascent, geniş çamurlukları ve heybetli radyatör ızgarasıyla markanın simetrik sürekli dört çeker felsefesini vurguluyor. Subaru’nun sürekli simetrik dört çeker sisteminin standart olarak sunulduğu araçta, X-Mode ve Yokuş İniş Desteği de mevcut.

Yüksek torka dayanıklı, direksiyon arkasındaki kulakçıklardan manuel olarak da kontrol edilebilen Lineartronic otomatik şanzımanın kullanıldığı Subaru Ascent, EyeSight Önleyici Güvenlik Sistemi’nin de standart olarak sunulmasıyla segmentinde benzersiz bir koruma sağlıyor. Önde 2, ortada 2 ve arkada 3 kişilik oturma kapasitesi haricinde, orta sıraya eklenen üçüncü koltuk opsiyonu sayesinde 8 kişilik bile olabilen Ascent, Subaru’nun en fazla yolcu taşıyan aracı konumuna geldi. İkinci sıra iki bağımsız koltuk sunan ilk Subaru modeli unvanı da Ascent’in oldu.