Sukulent

Sukulent

Son dakika Sukulent haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sukulent gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sukulent haber sayfamızda...

Sukulent

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 sukulent haberi bulunmuştur.
Bitkilerin büyülü dünyasına çağrı var
Bitkilerin büyülü dünyasına çağrı var Üç kadın girişimci kurduğu Büyübitki ile bitkilerin büyülü dünyasını kolay yetiştirme yöntemleriyle evlere taşıma iddiasında.
9.08.2023 Milliyet Executive
Hiç evlenmeyen 7 kız kardeş, 15 yıldır aynı işi yapıp aynı evde yaşıyor
Hiç evlenmeyen 7 kız kardeş, 15 yıldır aynı işi yapıp aynı evde yaşıyor Samsun’un Terme ilçesinde aynı evde yaşayan ve hiç evlenmeyen Nezaket (65), Hamiyet (64), Hayriye (62), Sadiye (58), Fikriye (57), Saniye (53) ve Serpil Angın (50) kardeşler, 15 yıldır çiçekler yetiştirip, pazarlarda satıyor.
24.07.2023 Haberler
Hiç evlenmeyen 7 kız kardeş! 15 yıldır aynı işi yapıp aynı evde yaşıyor
Hiç evlenmeyen 7 kız kardeş! 15 yıldır aynı işi yapıp aynı evde yaşıyor Samsun’un Terme ilçesinde aynı evde yaşayan ve hiç evlenmeyen Nezaket (65), Hamiyet (64), Hayriye (62), Sadiye (58), Fikriye (57), Saniye (53) ve Serpil Angın (50) kardeşler, 15 yıldır çiçekler yetiştirip, pazarlarda satıyor...
9.08.2023 Gündem
Slovakyalı biyokaçakçılara suçüstü
Slovakyalı biyokaçakçılara suçüstü Amasya'da arazide Türkiye'ye özgü 12 bitki türünü toplarken suçüstü yakalanan Slovakyalı 2 turiste, Çevre Kanunu kapsamında 'biyoçeşitliliğe zarar vermek'ten 244 bin 315'er TL olmak üzere toplam 488 bin 630 TL idari para cezası uygulandı.
7.04.2023 Gündem
50 kaktüsle başladı, şimdi seradan dünyaya satış yapıyor
50 kaktüsle başladı, şimdi seradan dünyaya satış yapıyor Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde yaşayan Yaşar Arıkan (71), emekli olduktan sonra hobi olarak başladığı kaktüs yetiştiriciliğini meslek edindi. Kurduğu küçük serası ile önce sosyal medyadan satışa başlayan Arıkan, şu an 10 bin tür kaktüs çiçeği yetiştiriyor.
12.08.2022 Ekonomi
Aloe Vera Tohumu Nerede Bulunur? Nasıl Ekilir Ve Ne Zaman Büyür?
Aloe Vera Tohumu Nerede Bulunur? Nasıl Ekilir Ve Ne Zaman Büyür? Aloe vera tohumunun nerede bulunduğu birçok kişinin merak ettiği konular arasındadır. Özellikle birçok faydası olmasından dolayı aloe vera tohumu araştırılan tohumlardan biridir. Bu bakımdan siz de aloe vera tohumunun nerede bulunduğunu öğrenebilir ve buna göre ekerek faydalarından yararlanabilirsiniz. Aloe vera tohumu nerede bulunur? Nasıl ekilir ve ne zaman büyür tüm detayları ile derledik.
15.01.2022 Püf Noktası
Sukulent Tohumu Nasıl Ve Ne Zaman Ekilir? Kaç Günde Çimlenir?
Sukulent Tohumu Nasıl Ve Ne Zaman Ekilir? Kaç Günde Çimlenir? Son günlerde ofislerde ve hatta evlerde çok sık yetiştirilen bitkilerin başında daha çok sukulent geliyor. Çok hoş ve dikkat çekici bir forma sahip olan sukulentler, her ortama dekoratif ve eşsiz bir değer katıyor. Sukulent tohumu nasıl ve ne zaman ekilir sizler için derledik.
15.01.2022 Püf Noktası
Aloe Vera Faydaları Nelerdir? Aloe Vera Bitkisi ve Suyu Cilde Nasıl Uygulanır?
Aloe Vera Faydaları Nelerdir? Aloe Vera Bitkisi ve Suyu Cilde Nasıl Uygulanır? Faydaları saymakla bitmeyen aloe vera bitkisi şifa kaynağıdır. Aloe vera çiçeğinin çeşitleri bulunur. Aloe vera tohum ile yetiştirilir. Kozmetik sektöründe oldukça kullanılan aloe veranın yaprakları dikenli ve batmayan türdendir. Zambakgiller ailesinden olan aloe vera kaktüse benzeyen bir bitkidir. Jel ve su formatı da bulunan aloe vera cilt, saç, yüz, sivilce ve lekelere iyi gelir. Bunların yanı sıra aloe vera mide rahatsızlıklarını en aza indirir, sindirim sistemini kuvvetlendirir, kolon kanseri riskini azaltır ve bağırsak mantarlarını giderir. Aloe veranın yararları kadar aşırı tüketiminde zararları da ortaya çıkabilir. Aloe vera faydaları nelerdir? diyorsanız “Aloe vera bitkisi ve suyu cilde nasıl uygulanır?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Sukulent nedir?
Sukulent nedir? Sukulentin en kolay tanımı aslında dikeni olmayan kaktüsmüş. Ancak daha detaylı bilgi vermek gerekirse gövdesi ve dallarında bolca su tutan, yaprakları kalın bir bir bitki türüne verilen isimmiş.
16.11.2021 Doğa ve Çocuk
Sevgiliye Hediye: Romantizm ve Aşk Dolu Hediye Kutuları
Sevgiliye Hediye: Romantizm ve Aşk Dolu Hediye Kutuları Sıkıcı hediyelerle romantik sürprizler yapmaya çalışmaktan yorulmadınız mı? Bizce artık buna bir dur demenin vakti geldi de geçiyor bile. Gelin, sizin için seçtiğimiz yenilikçi hediye kutularına bir göz atın. Çünkü bu hediyelerin her biri romantizm ve aşk dolu!
29.09.2021 Advertorial
Balkon çiftçiliği için zil çalıyor
Balkon çiftçiliği için zil çalıyor Balkonunuzda, terasınızda veya apartman sakinleri olarak paylaştığınız arka bahçenizde kendi sebzenizi yetiştirmek bir günlük eğitim kadar uzağınızda
5.09.2021 Pazar
Kalp Kalbe Karşı Çiçeği Nedir? Bakımı Nasıl Yapılır Ve Özellikleri Nelerdir?
Kalp Kalbe Karşı Çiçeği Nedir? Bakımı Nasıl Yapılır Ve Özellikleri Nelerdir? Kalp kalbe karşı çiçeğinin adını ilk defa duyan kişiler için oldukça merak konusu olmaktadır. Bu çiçek, sarkan bir bitki türüdür. Bu nedenle yüksek raflarda, masa kenarında ve kitaplıklarda konumlandırılır. Dekoratif olarak oldukça şık duran kalp kalbe karşı çiçeği, bir süs bitkisidir. Peki, Kalp kalbe karşı çiçeği nedir? Bakımı nasıl yapılır ve özellikleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
1.09.2021 Eğitim
Begonvil zamanı!
Begonvil zamanı! Yazlık bölgelerin başında gelen Bodrum’da kent kimliğini belirleyen bitkiler olarak begonvil ve palmiye öne çıkıyor.
30.08.2021 Home
Leş Çiçeği Nedir? Bakımı Nasıl Yapılır Ve Özellikleri Nelerdir?
Leş Çiçeği Nedir? Bakımı Nasıl Yapılır Ve Özellikleri Nelerdir? Leş kaktüsü Stapelia türüne ve Asclepiadaceae ailesine aittir. Leş Çiçeği, bit çeşit sukulentlerdir ve adi kaktüslere çok benzer. Özellikle de Güney Afrika’da tropik bölgelerde doğal olarak yetişir. Aynı zamanda Stapelia cinsinin bir üyesidir. Bu etli bitki grubunun yaklaşık olarak 90 çeşidi vardır. Leş çiçeği nedir tüm detayları ile sizler için derledik.
17.08.2021 Eğitim
Sukulent Nasıl Çoğaltılır? Sukulent Çiçek Hangi Ayda Çoğaltılmalıdır?
Sukulent Nasıl Çoğaltılır? Sukulent Çiçek Hangi Ayda Çoğaltılmalıdır? Ülkemizde en çok yetiştirilen çiçeklerin başında sukulent gelmektedir. Sukulent çiçeğinin nasıl bakılacağı ve nasıl çoğaltılacağı merak konusudur. Özellikle bu çiçeğin hangi ayda çoğaltılması gerektiği sorulan bir başka sorudur. Peki Sukulent nasıl çoğaltılır? Sukulent çiçek hangi ayda çoğaltılmalıdır? İşte Sukulent çiçeği ile ilgili bütün detaylar.
22.05.2021 Püf Noktası
Vegan modası
Vegan modası Mianqa, yeni vegan koleksiyonunu görücüye çıkardı.
3.04.2021 Cadde
Teraryum Nedir, Ne İşe Yarar? Teraryumda Hangi Bitkiler Yetişir?
Teraryum Nedir, Ne İşe Yarar? Teraryumda Hangi Bitkiler Yetişir? Gerek hobi, gerekse de sosyal hayatı geliştirme programları kapsamında hayatımıza bir yeni terim daha girdi. Bu terimin ismi teraryum'dur. Bitki türleri arasında sayılan teraryum hangi bitkileri kapsamaktadır? Bir çeşit saksı bitkisi midir? Çeşitleri nelerdir? Yetiştirilmesinde dikkat edilmesi gereken hususlar ile görülen aksaklıklar nelerdir? Teraryum kabı nasıl olmalıdır? İşte teraryum hakkında derlediğimiz bilgiler.
25.02.2021 Eğitim
Sukulent Nedir, Bakımı Nasıl Yapılır? Sukulent'in Faydaları Nelerdir?
Sukulent Nedir, Bakımı Nasıl Yapılır? Sukulent'in Faydaları Nelerdir? Sukulent, birçok çeşidi bulunan ve dekorasyon amaçlı da kullanılan etli bir bitkidir. Dikensiz kaktüs olarak tanımlanan bu bitkinin en bilinen çeşidi aloe veradır. Bakımı oldukça kolay olan sukulentin, insan sağlığına birçok açıdan faydalı olduğu biliniyor. Bu bitkilerin en önemli özelliği tek bir yapraktan bile kısa sürede çoğalmasıdır. Sukulent bitkisinin bakımı nasıl yapılır ve faydaları nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
22.02.2021 Eğitim
BİM'de bugün hangi indirimli ürünler var? BİM mağazaları saat kaçta açılıyor/kapanıyor? 20 Ocak aktüel ürünler kataloğu...
BİM'de bugün hangi indirimli ürünler var? BİM mağazaları saat kaçta açılıyor/kapanıyor? 20 Ocak aktüel ürünler kataloğu... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Çarşamba günleri satışa sunulan aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli ürünler vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bugün BİM mağazalarında satışa çıkacak olan indirimli ürünler arasında Buzdolabı, Derin Dondurucu, TV, Davlumbaz, Blender Seti, Çocuk oyuncakları, Mutfak için araç gereçler ve Tekstil ürünler satışa çıktı. İşte BİM'de bugün satışa çıkan indirimli ürünler listesinin tamamı...
20.01.2021 Gündem
Kumbarasından çiçek serası çıktı
Kumbarasından çiçek serası çıktı Beş yıl boyunca biriktirdiği bozuk paralarla hayalindeki işi kuran, evli ve üç çocuk annesi Ayşe Dokuz, “Hepimize yeni bir umut, yeni bir hayat olacak” dedi.
27.12.2020 Ege
Sukulentin Faydaları Nelerdir? Sukulent Çiçeği Sağlığa Faydalı Mıdır?
Sukulentin Faydaları Nelerdir? Sukulent Çiçeği Sağlığa Faydalı Mıdır? Su tutma ve kolayca değiştirebilme özelliği ile beraber sukulent günümüzde en çok yetiştirilen çiçeklerden biridir. Bu özellikleriyle uzun süre yaşama imkanı olan aynı zamanda birçok değişik fayda sunuyor. Peki, sukulentin faydaları nelerdir? Sukulent çiçeği sağlığa faydalı mıdır? İşte bu konuda merak edilenler.
10.12.2020 Sağlık
Sukulent Türleri Ve İsimleri Nelerdir? Sukulent Çeşitleri Ve Anlamları
Sukulent Türleri Ve İsimleri Nelerdir? Sukulent Çeşitleri Ve Anlamları Son dönemlerde bitki ve çiçek yetiştiriciliği konusunda, ‘sukulent’ çeşitleri bir adım öne çıkıyor. Özellikle farklı mekanları canlı ve etkili bir hale getiren sukulent türleri, bitki severlerin vazgeçilmezleri arasına girmiş durumda. Peki, sukulent türleri ve isimleri nelerdir? Sukulent çeşitleri ve anlamları hakkında bilinmesi gerekenler.
21.07.2020 Eğitim
Ev çiçeği meraklılarına: Ali Botanik
Ev çiçeği meraklılarına: Ali Botanik 1930 yılından bugüne kadar tam dededen toruna çiçek, fidan ve tohum satışı yapan Ali Botanik yüzlerce mutlu müşteriye aşkla yetiştirdikleri ürünleri gönderiyor. İzmir’in şirin ilçesi Ödemiş’teki fidanlıklarından ya da Ali Botanik web sitesinden, kredi kartı veya havale yöntemiyle 2 bin 500 çeşit ürünü inceleyip satın alma imkanı sunuyor.
25.06.2020 Evdekal
Azmetti, başardı
Azmetti, başardı MANİSA’NIN Soma ilçesinde yaşayan Şenay Özel (33), 18 yıl önce günlüğüne yazdığı çiçekçilik hayaliyle ilgili notunu, evinin bahçesine kurduğu serada gerçekleştirdi.
5.06.2020 Ege
Baharı evinize getirin
Baharı evinize getirin İlkbahara adım attığımız bugün, evinizin varsa balkonunda yoksa uygun alanlarında yetiştireceğiniz çiçeklerle baharı hak ettiği gibi karşılayabilirsiniz
21.03.2020 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Sukulent ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.