Süleyman Atlı

Süleyman Atlı

Son dakika Süleyman Atlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Süleyman Atlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Süleyman Atlı haber sayfamızda...

Süleyman Atlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 233 süleyman atlı haberi bulunmuştur.
Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı
Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı Ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, Kars’ta hareket halindeki Doğu Ekspresi’nin üzerinden snowboardla atlayarak bir ilk imza attı.
22.03.2024 Haberler
Taha Akgül altın madalyaya kilitlendi
Taha Akgül altın madalyaya kilitlendi 'Olimpiyat şampiyonu' unvanlı milli güreşçimiz, serbest stilde Dünya Şampiyonası'nda altın madalyayı hedefliyor.
14.09.2023 Güreş
BMX sporcusu Bora Altıntaş ve profesyonel kaykay sporcusu Berke Dikişcioğlu hünerlerini gösterdi
BMX sporcusu Bora Altıntaş ve profesyonel kaykay sporcusu Berke Dikişcioğlu hünerlerini gösterdi 9 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen BMX & Skate Battle’da, BMX ve kaykayın genç ve başarılı isimleri profesyonel BMX sporcusu Bora Altıntaş ve profesyonel kaykay sporcusu Berke Dikişcioğlu önderliğinde gerçekleştirilen yarışmada kıyasıya mücadele etti.
10.05.2023 Diğer
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türk rüzgarı
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türk rüzgarı Hırvatistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda sporcularımız rakiplerine adeta minderi dar etti. Grekoromen Takımımız 17 yıl sonra şampiyonluğa uzanırken, kadın sporcularımız 2., serbest stildeki güreşçilerimiz 3. sırayı almayı başardı.
25.04.2023 Güreş
Şampiyon Taha Akgül ve Serbest Stil Güreş Milli Takımı Türkiye’ye döndü
Şampiyon Taha Akgül ve Serbest Stil Güreş Milli Takımı Türkiye’ye döndü Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest 125 kiloda altın madalyaya ulaşan Taha Akgül ve Serbest Stil Güreş Milli Takımı Türkiye’ye döndü.
20.04.2023 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir gümüş bir bronz madalya
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir gümüş bir bronz madalya Türkiye, Hırvatistan'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde iki madalya kazandı.
18.04.2023 Diğer
Süleyman Atlı, Avrupa Şampiyonası'nda finalde
Süleyman Atlı, Avrupa Şampiyonası'nda finalde Milli güreşçi Süleyman Atlı, Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda finale yükseldi.
17.04.2023 Diğer
Serbest Stil Milli Takım Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu
Serbest Stil Milli Takım Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu Hırvatistan’ın Zagreb kentinde 17-23 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda serbest stilde mücadele edecek milli sporcular belli oldu.
30.03.2023 Güreş
Sörf tahtası üzerinde mangal
Sörf tahtası üzerinde mangal Sosyal medya fenomeni Süleyman Atlı, su sporları festivaline katılmak için geldiği kebap diyarı Gaziantep'te sörf tahtası üzerine kurulan mangalı yaktı.
22.09.2022 Yaşam
Milli güreşçi Soner Demirtaş, Dünya Güreş Şampiyonası'nı 5'inci sırada tamamladı
Milli güreşçi Soner Demirtaş, Dünya Güreş Şampiyonası'nı 5'inci sırada tamamladı Milli güreşçi Soner Demirtaş, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı 5'inci sırada tamamladı.
17.09.2022 Güreş
Taha Akgül'ün üçüncü harikası! Bir kez daha dünya şampiyonu
Taha Akgül'ün üçüncü harikası! Bir kez daha dünya şampiyonu Sırbistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 125 kiloda mindere çıkan milli sporcumuz, Lkhagvagerel Munkhtur’u yenerek altın madalya kazandı. Taha Akgül kariyerinde dev organizasyonda üçüncü kez mutlu sona ulaştı, göğsümüzü kabarttı.
17.09.2022 Güreş
Ünlü isimler tatilde! Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten tatil manzaraları
Ünlü isimler tatilde! Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten tatil manzaraları Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu atmak isteyen magazin dünyasının tanınmış simaları soluğu Bodrum, Çeşme ve Marmaris'te aldı. Ünlü isimler, masmavi denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardılar. İşte objektiflere yansıyan renkli kareler...
16.08.2022 Cadde
Türkiye Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda tarihi rekorlara imza attı
Türkiye Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda tarihi rekorlara imza attı Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası tamamlandı. Türkiye Milli Takımı, serbest erkekler, kadınlar ve grekoromen olmak üzere üç stilde de kürsüye çıkarak tarihi bir başarı elde etti. Avrupa’da ilk kez 10 final yapıp ilk kez 7 altın kazanan, tarihte kadınlarda da ilk kez Avrupa şampiyonu olan milli sporcular bu organizasyonu, tarihinde ilk kez 17 madalya rekoru ile tamamladı.
3.04.2022 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 güreşçi finalde! Minderde büyük başarı
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 güreşçi finalde! Minderde büyük başarı Avrupa Güreş Şampiyonası’nda erkekler serbest stilde Taha Akgül, Süleyman Atlı ve Feyzullah Aktürk adını finale yazdırdı.
29.03.2022 Güreş
37 ülkeden 375 sporcunun madalya mücadelesi vereceği 2022 Avrupa Güreş Şampiyonası başladı
37 ülkeden 375 sporcunun madalya mücadelesi vereceği 2022 Avrupa Güreş Şampiyonası başladı Güreşin en büyük organizasyonlarından biri olan Avrupa Güreş Şampiyonası, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de başladı. Geçtiğimiz yıl yapılan Tokyo Olimpiyatları'nın ardından güreşte ilk önemli şampiyonada heyecan, 3 Nisan’a kadar devam edecek.
28.03.2022 Güreş
Son dakika haberi: Taha Akgül bronz madalya maçına çıkacak
Son dakika haberi: Taha Akgül bronz madalya maçına çıkacak Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Taha Akgül, 125 kilo yarı finalinde İranlı rakibi Amir Hüseyin Abbas Zare'e 4-0 mağlup oldu.
2.10.2021 Güreş
Su kanalında sörf yaptı
Su kanalında sörf yaptı Denizli'nin Pamukkale ilçesinde profesyonel wakeboard sporcusu Süleyman Atlı, Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Barajı kıyısındaki sulama kanalında sörf yaptı.
19.08.2021 Yaşam
Türk güreşçiler Tokyo 2020'yi 3 bronz madalyayla tamamladı
Türk güreşçiler Tokyo 2020'yi 3 bronz madalyayla tamamladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda güreşte Türkiye 3 bronz madalya kazandı.
7.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo'ya İzmirli damgası
Tokyo'ya İzmirli damgası 2020 Tokyo Olimpiyatları’na Türkiye’den 18 branşta 108 milli sporcu katılım gösterdi. İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi gönderdiği sporcularla büyük gurur yaşadı
6.08.2021 Ege
Osman Göçen: Hedefim Tokyo'da madalya kazanmak
Osman Göçen: Hedefim Tokyo'da madalya kazanmak Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'nin madalya umudu olan Serbest Güreş Milli Takımı, hazırlıklarını İstanbul'da tamamlayacak. Güreşçiler, 28 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'dan Tokyo'ya hareket edecek. Milli güreşçiler; Osman Göçen, Süleyman Atlı, Süleyman Karadeniz ve antrenör Abdullah Çakmar, oyunlar hakkında açıklamalarda bulundu.
26.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Güreş Federasyonu Başkanı Aydın'dan Tokyo beklentisi
Güreş Federasyonu Başkanı Aydın'dan Tokyo beklentisi Türkiye Güreş Federasyonu Musa Aydın, güreş branşının her zaman Türk sporunun lokomotifi olduğunu, olimpiyatlarda başarılı olabilmek için güreşte başarılı olmanın gerektiğini belirtti.
25.07.2021 Güreş
Kalbimiz sizinle Tokyo’da atacak
Kalbimiz sizinle Tokyo’da atacak 2020 Olimpiyatları’nda toplamda 108 sporcumuz kürsü savaşı verecek. Gençler ilk kez mücadele edeceği dev organizasyonda önce üst sıraları hedeflerken, aldıkları madalyalarla dikkatleri üzerine çeken isimlerimizin ise aklındaki tek şey kürsü olacak.
23.07.2021 Yaz Olimpiyatları
İlk akla gelen branş güreş
İlk akla gelen branş güreş Olimpiyatlarda en başarılı olduğumuz branş tabii ki Ata sporumuz güreş... Dile kolay tarihimizde kazanılan 91 madalyanın 63’ünü minderde almışız. Rıza Kayaalp vitrinindeki tek eksiği tamamlamak için Tokyo’ya ayrı bir hırsla hazırlandı. Tabii ki son şampiyon Taha Akgül de unvanını korumak isteyecektir.
22.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo Olimpiyatları 2020 ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta?
Tokyo Olimpiyatları 2020 ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta? Tokyo Olimpiyatları, 2020 yılında koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Bu yıl Japonya'da gerçekleştirilecek Tokyo Olimpiyatı'na katılacak milli sporcuların isimleri ve sayısı merak konusu oldu. Nefeslerin tutulduğu Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda?
21.07.2021 Skorer
2020 Tokyo Oyunları'nda Türkiye'nin madalya umutları
2020 Tokyo Oyunları'nda Türkiye'nin madalya umutları Son dönemde uluslararası organizasyonlarda derecelere giren birçok branştaki ay-yıldızlı sporcular, Türkiye'nin Tokyo 2020'deki madalya umutları olacak. Daha önce olimpiyat madalyası kazanan milli güreşçiler Taha Akgül, Rıza Kayaalp ile Cenk İldem, atletizmde Yasmani Copello Escobar ile Eşref Apak, tekvandocu Nur Tatar, başarılarına yenisini eklemeye çalışacak.
21.07.2021 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Atlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.