A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Ramazan ayı iftar menüleri ve kolay yemek tarifleri! Bugün ne pişirsem?
Ramazan ayı iftar menüleri ve kolay yemek tarifleri! Bugün ne pişirsem? Ramazan ayı içerisinde en fazla araştırılan konu başlıkları arasında iftar menüleri geliyor. Ramazanın ayının başlamasının ardından 9 gün geride kaldı. 10 gün içerisinde yer aldığımız gün içerisinde ne pişireceğini araştıran ev hanımlarına yardımcı olmak adına en kolay yemek tarifleri ve iftar menülerini sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. Peki 15 Mayıs İftar menüsünde neler var?
15.05.2019 Gündem
Kolay iftar menüleri
Kolay iftar menüleri Kolay iftar menüleri ile iftarda zahmetsiz bir şekilde lezzetli sofralar hazırlayabileceksiniz. İftarda ne yemek hazırlayacağım, kolay ve zahmetsiz bir şekilde lezzetli bir sofra nasıl kurarım diyorsanız tam anlamıyla doğru yerdesiniz. İşte hem lezzetli hem de çabucak hazırlayabileceğiniz kolay iftar menüleri.
6.07.2021 Bilgi
Ramazan iftar menüleri ve en kolay yemek tarifleri! - 6 Haziran bugün ne pişirsem?
Ramazan iftar menüleri ve en kolay yemek tarifleri! - 6 Haziran bugün ne pişirsem? Ramazan ayı içerisinde en fazla merak edilen konuların başında iftar menüleri geliyor. Bugün ne pişirsem? sorusuna yanıt arayan ev hanımları için en güzel iftar yemeklerini sizler için derledik. İşte 6 Haziran Salı gününe özel iftar menüsü ve yemek tarifleri
6.06.2017 Gündem
Enfes yemek tarifleri (Sulu yemekler)
Enfes yemek tarifleri (Sulu yemekler) Enfes yemek tarifleri bugün sulu yemeklerle devam ediyor. Soğuk havaların vazgeçilmezi sulu yemekler tüm gün dışarıda hazır yemeklerle beslenen kişiler içinde ilk tercihi oluyor. Enfes yemek tarifleri sulu yemeklerle içinizi ısıtırken lezzetiyle de seveceğiniz tatlarla dolu. İşte Enfes yemek tarifleri ve lezzetli sulu yemekler…
6.07.2021 Bilgi