Dağılmayan sulu köfte tarifi! Köfte harcına bunları koyun
Dağılmayan sulu köfte tarifi! Köfte harcına bunları koyun Sulu köfte Türkiye’nin yöresel lezzetlerinden bir tanesi. Sulu sulu lezzetli köftesiyle ana yemeklerin gözdesidir. Ancak bu tarifi yaparken dikkatli olmak gerekir. Eğer köfte dağılırsa yemeğin tadı da bozulur. Köftenizin dağılmasını istemiyorsanız bu malzemeleri içine ekleyin.
20.11.2023 Yemek
Sulu köfte tarifi
Sulu köfte tarifi Sulu köfte her evin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaktadır. Neredeyse her hafta bu güzel yemek evlere misafir olmaktadır. Kişiden kişiye, yöreden yöreye ve elden ele yapılışı ve lezzeti değişse de temelde belli başlı malzemeleri içermektedir.
29.04.2018 Gündem
Sulu köfte tarifi
Sulu köfte tarifi Anadolu mutfağından çıkan ve dillere destan lezzetiyle evlerde her daim konumunu koruyan sulu köftenin tarifi yiyeni memnun ettiği gibi yapanı da memnun etmekte. Özellikle normalde yemek yemeyi çok seven fakat yapmaya gelince üşenenler için oldukça pratik bir tarif. Biraz el becerisi olanın yapmakta hemen hiç zorlanmayacağı sulu köftenin tarifi aşağıda yazılı. Şimdiden yapıp yiyene de sadece yeme işini yapana da afiyet olsun!
19.04.2018 Gündem