Süper Kupa

Süper Kupa

Son dakika Süper Kupa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Süper Kupa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Süper Kupa haber sayfamızda...

Süper Kupa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.152 süper kupa haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
Nice'te Jean Clair Todibo'nun bonservisi belli oldu!
Nice'te Jean Clair Todibo'nun bonservisi belli oldu! Nice'te gösterdiği performansla dikkat çeken Jean Clair Todibo için Ligue 1 ekibinin talep ettiği bonservis netlik kazandı.
28.03.2024 Fransa Ligue 1
Sivasspor özel maçta 3 golle kazandı!
Sivasspor özel maçta 3 golle kazandı! Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, özel maçta Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti.
28.03.2024 Rizespor
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Futbol
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia!
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Brezilyalı forvet, Süper Lig'de şampiyon olacaklarını iddia etti
28.03.2024 Galatasaray
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi...
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi... Galatasaray'daki kariyerinde şampiyonluklar yaşayan ve ve kariyerini Brezilya temsilcisi Fluminense'de sürdüren Felipe Melo, geçtiğimiz günlerde cezaevinden çıkan Dani Alves'i hedef aldı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın'
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın' Süper Lig'in iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Hakemlerin Süper Lig'de son dönemde yaptığı büyük hatalar eleştirileri beraberinde getirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, derbiyi yönetmesi için yurt dışından deneyimli düdüğü tavsiye etti. İşte Bilal Meşe'nin yazısı...
28.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay rekor kırmak istiyor.
27.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Osayi-Samuel, Trabzonspor maçı sonrası sessizliğini bozdu! 'Nasıl nefsi müdafaa olmaz?'
Osayi-Samuel, Trabzonspor maçı sonrası sessizliğini bozdu! 'Nasıl nefsi müdafaa olmaz?' Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar gündemde yer almaya devam ederken Osayi Samuel uzun süren sessizliğini bozdu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Ryan Babel'den şok suçlama: Beni kasıtlı olarak oynatmadılar!
Ryan Babel'den şok suçlama: Beni kasıtlı olarak oynatmadılar! Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'dan eylül ayında ayrılan ve şu anda kulüpsüz olan Hollandalı futbolcu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Süper Lig
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
San Marino yine kazanamadı! Galibiyet hasreti 20 yıla çıktı
San Marino yine kazanamadı! Galibiyet hasreti 20 yıla çıktı FIFA Dünya Sıralaması'nın son basamağında bulunan San Marino, hazırlık maçında Saint Kitts ve Nevis ile golsüz berabere kaldı.
25.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! 'Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı'
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! 'Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı' Sarunas Jasikevicius yönetiminde EuroLeague'de art arda galibiyetler alan Fenerbahçe Beko'da yıldız basketbolcu sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih Fenerbahçe'de teknik heyetin ara transfer döneminde verdiği bir karar tartışma konusu oldu. İsmail Kartal'ın büyük pişmanlık yaşadığı gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi!
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi! İspanya Futbol Federasyonu Başkanlığı’ndan alınan Luis Rubiales, bu kez yolsuzluk soruşturmasına uğradı. Dominik’e giden eski başkanın, Karayipler ülkesinin vatandaşlığına geçmeye çalıştığı belirtiliyor.
25.03.2024 Diğer
Galatasaray'da Antalya kampı için iki neden! İşte Okan Buruk'un en keskin viraj gördüğü maç
Galatasaray'da Antalya kampı için iki neden! İşte Okan Buruk'un en keskin viraj gördüğü maç Milli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle lige verilen arada kendini zinde tutmak isteyen Galatasaray, bugünden itibaren 4 gün Antalya’da kampa girecek ve çalışmalarını burada sürdürecek.
25.03.2024 Galatasaray
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna Alman devi talip oldu.
24.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam! 'Şampiyonluk özleminin farkındalar'
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam! 'Şampiyonluk özleminin farkındalar' Fenerbahçe’de teknik heyetin öncelikli gündemi milli aradan sonra üst üste oynanacak maçlar. İsmail Kartal’ın yardımcılarıyla yaptığı toplantıda sakat isimlerin dönüşünün çok önemli olduğunu vurgularken, takımına güvendiğini ifade ettiği öğrenildi.
24.03.2024 Fenerbahçe
AÇIKLAMA GELDİ! SÜPER KUPA ERTELENDİ Mİ? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman?
AÇIKLAMA GELDİ! SÜPER KUPA ERTELENDİ Mİ? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman? Süper Kupa final maçı, Galatasaray - Fenerbahçe arasında düzenlenecek. Son yapılan açıklama ile Süper Kupa maçının Nisan ayında yapılacağı duyurulmuştu. Daha önce 29 Aralık'ta gerçekleşmesi beklenen ancak ertelenen Süper Kupa maçı yeniden ertelendi mi? Süper Kupa final maçı ne zaman?
23.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Süper Kupa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.