Hatay Süper Ligde Hatay'ın Desteğini Bekliyoruz

Süper Ligde Hatay'ın Desteğini Bekliyoruz

26.06.2019 - 10:17 | Son Güncellenme:

Süper Ligde Hatay’ın desteğini bekliyoruz

Süper Ligde Hatayın Desteğini Bekliyoruz

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever şampiyon olarak süper lige çıktıklarını belirterek, "Bölgenin tek süper lig takımı olarak halkımızın desteğini almak istiyoruz"’ dedi.

Bir önceki sezonda düştükleri 1.ligden, 2018-2019 sezon şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e çıkan İskenderun Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol takımı, yaklaşık 1 ay önce yeni kulüp başkanı Suat Atasever ile yeni sezonda mücadele edecek. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Kulüp Başkanı Suat Atasever şampiyon olarak yeniden Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper ligine çıktıklarını belirterek, "Tek isteğimiz var, maçlarımızda halkımızın bizi yanız bırakmamasıdır. Daha önce ellimizden alınan sahildeki lokalin yeniden verilmesine çok sevindik. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı, kulübümüze elinden gelen her desteği veriyor" dedi.

Süper ligde Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi önemli takımlarla mücadele edeceklerini hatırlatan Başkan Atasever, "Bu maçlar çok zevkli geçmektedir. Halkımızdan isteğimiz ilçe spor salonunda oynayacağımız maçlarımızda bizi yalnız bırakmayarak, desteklemeleri. Güçlü bir yönetim oluşturduk. Sporcu kadromuzu koruyacağız. 2 ya da 3 transfer düşünüyoruz. Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmak. Geçtiğimiz sezon şampiyon olmanın gururu içindeyiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI