Gündem Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? 22 Nisan Survivor 53. yeni bölümde...

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? 22 Nisan Survivor 53. yeni bölümde...

22.04.2019 - 23:54 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan bu akşam 53. yeni bölümle devam etti. Her geçen gün heyecanın arttığı Survivor'da bu akşam birleşme partisi sonrası oynanan ve ödülün araba olduğu ilk ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Peki Survivor'da araba ödülü kim kazandı?

Survivorda araba ödülünü kim kazandı 22 Nisan Survivor 53. yeni bölümde...

TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu akşam 53. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı ve yine oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın bu akşamki ödül oyunu nefesleri kesti. Peki Survivor'da bu akşam araba ödülünü kim kazandı?

SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da 53. yeni bölüm heyecanı ilk olarak sembol oyunları ile başladı. Büyük heyecanın yaşandığı sembol oyunlarını erkeklerde Emre, kadınlarda ise Büşra kazandı.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu sonrası haftanın en çok merak edilen ve ödülün araba olduğu ödül oyunu oynandı. Siyah ve Beyaz takımların birleşme partisi sonrası yeni haliyle ilk kez karşı karşıya geldiği oyunu Beyaz takım 10-9 skoruyla kazanmayı başardı.

Böylelikle araba ödülünü kazanan isim Beyaz takım arasında oynanan oyun sonrası belli olacak ve bu isim açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak...