Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları belli oldu

Survivor 2019'da heyecan devam ediyor. Bu haftaki dokunulmazlık oyunlarının galibi belli oldu. Eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım...

|

Survivor 2019 hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam 2. dokunulmazlık oyununa sahne olan Survivor'da haftanın eleme adayları da belli oldu. Peki dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

2. DOKUNULMAZLIK OYUNUN HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu Türk takımı kazanmıştı. Dün akşamki oyunda Türkiye yine büyük bir başarıya imza attı ve Yunan takımını 10-6 mağlup ederek dokunulmazlığın sahibi oldu.

Böylelikle Survivor 2019'da bu hafta adaya veda edecek ismin Yunan takımından olacağı kesinleşti.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kaybederek büyük bir yenilgi alan Yunan takımında eleme adayları da belli oldu. Konseyde yapılan oylama ve verilen kararlar sonucu eleme adayları Louleita, Spyros ve Vasilikos oldu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmış, kızlarda Sude bireysel dokunulmazlığı alırken; erkeklerde Bora almıştı.

Konseyde birinci eleme adayı Kader olurken, Sude ise Okay'ın adını vermiş, üçüncü eleme adayı da Atakan olmuştu.

Survivor 2019'da geçen hafta elenen isim ise Kader olmuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.