Gündem Survivor'da eskiler-yeniler oyununu hangi takım kazandı? Survivor 79. yeni bölümde neler oldu?

Survivor'da eskiler-yeniler oyununu hangi takım kazandı? Survivor 79. yeni bölümde neler oldu?

26.05.2019 - 23:00 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan bu akşam 77. yeni bölümle devam etti. Her geçen gün heyecanın arttığı Survivor'da eski yarışmacılar ve yeni yarışmacılar arasındaki ödülün Çeşme tatili olduğu oyun büyük heyecana sahne oldu. Peki Survivor 79. yeni bölümde eskiler-yeniler oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda eskiler-yeniler oyununu hangi takım kazandı Survivor 79. yeni bölümde neler oldu

TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu akşam 79. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmada bu akşam eski ve yeni yarışmacılar arasında ödül oyunu oynandı. Peki Survivor'da bu akşam ödül oyununu hangi takım kazandı?

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşamın en anlamlı ödülü tartışmasız iletişim ödülü oldu. Kazanan yarışmacıların diledikleri 1 kişi ile telefon konuşma fırsatı yakaladığı anlarda yarışmacılar oldukça heyecanlı anlar yaşadı. Survivor iletişim oyununda erkeklerde kazanan Yusuf kadınlarda ise Sude oldu. Yusuf iletişim ödülünü Emre ile paylaşırken Sude ise Büşra ile ödünü paylaştı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 79. yeni bölümde 2019 Survivor yarışmacıları ve eski Survivor yıldızları arasında ödülün Çeşme'de tatil olduğu ödül oyunu oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu 2019 Survivor yarışmacıları 10-7 kazanmayı başardı ve Çeşme tatilini kaptı...

HİKMET VEDA ETTİ...

Survivor'da geçirdiği sakatlık sonrası Hikmet'in akıbeti de belli oldu ve ünlü yarışmacı adaya veda etti. Hikmet'in adadaki son sözleri ise: "Şimdilik virgülü koyuyorum ama bir gün dönüp noktayı koyacağım. Sevenlerim beni affetsin yarı yolda kaldı survivor. Buraya kadarmış" oldu.

SURVIVOR 80. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen yarışma Survivor'ın 80. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...