Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor'da kim elendi? Yunan takımından Survivor'a veda eden isim...

Survivor Türkiye - Yunanistan'da bir kişi daha adaya veda etti. Yunan takımından üç ismin eleme potasında olduğu gecede en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Survivor'da dün akşam elenen isim...

|

Survivor yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Büyük heyecana sahne olan sevilen yarışmada ilk olarak ödül oyunu oynandı. Peki Survivor'daödül oyununu hangi takım kazandı ve Survivor'da elenen kişi kim oldu?

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Sevilen yarışmanın dün akşamki bölümünde oldukça heyecanlı bir ödül oyunu oynandı. Oyunun ortalarında ciddi bir farkla geriye düşen Türkiye, çarpıcı bir geri dönüşle Yunanistan'ı 10-7 mağlup etmeyi başardı ve ödülü kazandı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenecek ismin belirleneceği konsey toplandı ve elenen isim Iouleita oldu...

IOULIETA'NIN SON SÖZLERİ

Bir yandan aileme geri döneceğim için çok mutluyum birkaç gün sonra da doğum günüm ve Yunanistan'da ailemle olmak istiyordum. Aynı zamanda sanki yeni bir ailem varmış gibiydi. Çocuklara çok bağlandım. Umarım ayrıldıktan sonra da beraber olacağız. Ne olursa olsun, birbirinize bağlı olun.

TÜRK TAKIMINA YENİ YARIŞMACI SÜRPRİZİ

Survivor Türkiye-Yunanistan on ikinci bölümde oynanan ödül oyunu sonrasında konuşan Acun Ilıcalı, Türk takımına yeni bir yarışmacının katılacağının müjdesini verdi...

'Zorlu bir sezondayız. Yunan takımına önemli bir takviye geliyor. Dalaka gelecek, önümüzdeki günlerde. Dünya çapında bir yarışmacı geliyor. Bizim takımımıza da sürpriz bir isim gelecek.' sözleriyle yeni yarışmacı sürprizine ilişkin detayları anlatan Acun Ilıcalı, Türk takımına katılacak kişi için herhangi bir ipucu vermedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.