Gündem Survivor nefes kesti! Dokunulmazlık ve ödül oyununu sahibi...

Survivor nefes kesti! Dokunulmazlık ve ödül oyununu sahibi...

17.02.2019 - 10:21 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 dün akşam izleyicisini ekrana kilitledi. Nefes kesen mücadele ile izleyicisini şaşırtan Survivır Türkiye - Yunanistan sezonunda heyecan dinmiyor. Geçtiğimiz hafta Türk takımından biri adaya veda ederken, bu hafta hangi takımdan eleme yaşanacak merak konusu. Peki bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor nefes kesti Dokunulmazlık ve ödül oyununu sahibi...

Cumartesi,Pazar, Pazartesi ve Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Survivor'ın yeni bölümünde heyecan dorukta. Dün akşamki bölümde dokunulmazlığı kaybeden takım, bu akşamki bölümde büyük mücadeleye hazırlanıyor. Survivor 2019 tüm hızıyla devam ederken, izleyiciler Türkiye mi, Yunanistan mı kazanacak merak içerisinde bekliyor. İşte dün akşamın dokunulmazlık oyununun sahibi ve ödül oyununun sahibi haberimizde yer alıyor. Ayrıca Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan 10. yeni bölüm fragmanını haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan sezonunda dün akşam bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10-4 Türkiye kazandı.

Geçtiğimiz hafta elenen isim Türk takımından olmuştu. Şu ana kadar yaşanan elemelerde Yunan ve Türk takımından birer kişi yarışmaya veda etti. Bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ise bu akşam oynanacak. Sonuca göre bu hafta hangi takımdan eleme olacağı belirlenecek.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Türkiye -Yunanistan mücadelesinde dün akşamki oynanan ödül oyununu 5-3 skorla Yunanistan kazandı.

SURVİVOR 10. YENİ BÖLÜM FRAGMAN